Németországi munkát keresek
- Norbi89
- Látogató
Tisztelem és becsülöm fáradságodat és segitségedet. Be vagyok már jelentve 3 hete Boblingenben az arbeitcenterbe, a lakcimem is hivatalosan német, Lebenslaufom van németül meg az éretségi diplomám is németül megvan hivatalos forditással, csak még nincs hivatalosan elfogadtatva. Szóval minden stimmt, nem emlitettek nyelv kurzust, inkább arra akartak rábeszélni, hogy fejezzek be egy itteni ausbildungot 2-3 éveset amit állitólag finansziroznak vagyis havi kb. 800 euro zsebpénzt kapnák. Nem tudom ez hogy müködik, de mondtam ha nem sikerül másképp munkát találnom, akkor belemegyek abba is, mert pill. rokonaimnál élek és szeretnék minnél elöbb saját lábamra állni. Na most, hogy 800 eubol meg e lehet élni az más kérdés de igy egyetem nélkül nehéz lesz jó melót találni meg a német se még nem a legjobb. (most indulok a második fokozatra). Ha esetleg hallottál valamit az ilyen fajta továbbtanulásrol megoszthatod velem, megköszönném.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- sumi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Olyan érdekelne ahol a szállás és a kaja is meglenne.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Miért érzékenykedsz? Mi csak kérdeztünk! Csecsemövel mindeki tud bánni! A kérdés hogy hogyan....?! Tudod furcsák a törvények. Egy 45-50 éves házaspár pl. nem fogadhat már örökbe, pedig anyagilag már javában jól allnak rendszerint miközben felneveletek 3 saját gyereket. Viszont egy alkoholista, kábitószeres fiatalkorú, ha terhes lesz, akkor szülhet.... söt, meg is tarthatja a gyereket!Kanga írta: Azt hiszem ideje hogy kiszalljak ebbol a temabol (is), azert szoltam hozza az egeszhez, hogy segitsek annak aki azt kerdezte, tudna-e kisgyerekgondozoi vegzettseggel es nemet nyelvtudassal munkat talalni Nemetorszagban. A legutobbit valaszkent irtam arra a felvetesre, hogy 'nem kell tulertekelni' a gyerekgondozoi munkat, illetve hogy ez nem is igazan munka. (Nem ertem miert kell arra utalni hogy en esetleg nem tudom hogyan kell ujszulottet gondozni - nem fogom itt elmeselni az elettortenetemet, de veletlenul tudom, jobban mint sokan masok, hogyan kell csecsemovel banni.
Senki nem kételkedik a szakértelmedben, Éva csak kérdezett!
DCT
- fahrer
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Szeretnék kimenni dolgozni,vagy kamionozni vagy folyamatban van a busz jogsim. ja és van még targoncás jogositványom is.
Szép napot mindenkinek.
- Firma
- Nem elérhető
- Senior Member
- Cégalapítás
www.arbeitsagentur.de/nn_27908/Navigatio...eite/Startseite.html
- Norbi89
- Látogató