Németországi munkát keresek
- Bebetty
- Látogató
Jövőhéten költözöm ki Németországba Bonn mellé.
Alapszintű a nyelvtudásom, ötleteket tudnátok adni, hogy milyen munkát lehet így vállalni.
Vagy esetleg címeket amiket érdemes megnézni.
Köszönöm!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Bebetty írta: Sziasztok!Jövőhéten költözöm ki Németországba Bonn mellé.
Alapszintű a nyelvtudásom, ötleteket tudnátok adni, hogy milyen munkát lehet így vállalni.
Vagy esetleg címeket amiket érdemes megnézni.Köszönöm!
Használd ezt a keresőt >> IRÁNY NÉMETORSZÁG KERESŐ <<
Ezen a lenti címen ma, 1.257.988 állás van. Ebből 7630 Mo.-on van, 426.263 a BRD-ben, 7.907 Ausztriában található. A többi más országban van! Csak találsz valamit magadnak:
http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?lang=hu&acro=job&catId=482&parentCategory=482
DCT
- POMPOM
- Látogató
Andrea vagyok,teljesen újonc Érdeklődni szeretnék,hogy Általános aszisztensi,illetve erős német alapfokú nyelvtudással,milyen esélyeim vannak az egészségügyben,bármely területen pl.segédápoló,vagy idősgondozás.Ui.Teljesen friss végzettségem,ill.Europass igazolványom van.Előre is köszönöm a segitséget.Üdv.Andrea
- csillamama
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 8
Drága csillag szeretnék tőled kérdezni valamit, mennyi esélye van az uramnak aki annyi idős mint te és otthon festő munkában dolgozott-, nem festőmüvész, csak lazán festő -, állást találnia itt Bajor részen mi Cham körzetében vagyunk, a fiam Zandt-ban dolgozik tehát ebben a körzetben kellene, sajnos bizonyitványa nincs, mert elkeveredett , valamelyik költözésnél és otthoni kiváltására semilyen forum nem tudott választ adni, ahol elvégezte az már rendszerváltáskor beolvasztották de már az az iskola is megszünt, hihetetlen de sajnos igaz,
igy ebből ki indulva minden fiatalnak tanácsolom az okmányait magával kell hordania vagy széf-be zárni, hogy vénségére meg legyen, mert utána beszerezni lehetetlenség.
na vissza térve a kérdésemre, hogy mennyi az esély erre, hogyan induljunk el, ?
nagyon jol és minőségileg dolgozik, akár ki is probálhatják,
várom válaszodat, de ha nem terhelek meg vele
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Csillamama! Ehez talán van egy ötletem, mert nálam 2 év "veszett" el. Gimáziumi 2 év volt. S noha, soha nem érettségiztem le, mert ennek semmi haszna nem lett volna, most a nyugdijelőzetes kiszámításánál (még csak 57 vagyok) kellet a két év! A gimi megszünt (1970-es évek) , papír egyse.... s nálunk is elkalódott valahol a bizonyítványom. Irjál az adóhatóságnak illetve a nyugdijfolyósítónak (TB)! Mindekttőnél regisztrálva volt a férjed, amig tanúlt! Biztos vagyok benne, hogy pozitiv válszat fogsz kapni!csillamama írta: sajnos bizonyitványa nincs, mert elkeveredett , valamelyik költözésnél és otthoni kiváltására semilyen forum nem tudott választ adni, ahol elvégezte az már rendszerváltáskor beolvasztották de már az az iskola is megszünt, hihetetlen de sajnos igaz.....
DCT
- jhonyy
- Látogató