Németországi munkát keresek

Több
12 éve 4 hónapja #21697 Írta: Enci
Enci válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Köszönöm szépen, hogy így leteremtettél. Tudod az én úgy gondolom, hogy hülye kérdés nincs, csak fel nem tett kérdés...Miért baj az, ha az ember már nem akar semmit sem elhinni, amit az interneten írnak és utána kérdez, hátha valaki többet tud róla, vagy már kipróbálta, vagy hallott róla. Én csak szerettem volna egy kis biztosat megtudni....Mivel már az, hogy telefonálgatok és százaival küldöm az önéletrajzom, megtörtént, és mivel ez nem jött be gondoltam közvetítő céghez fordulok.
Ezer bocsánat még egyszer, ha ennyire szúrja a szemedet. :(

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #21699 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Enci írta: Köszönöm szépen, hogy így leteremtettél.

Leteremtés? :ohmy: Inkább értetlenkedés. Nem kicsi.

Enci írta: Tudod az én úgy gondolom, hogy hülye kérdés nincs, csak fel nem tett kérdés.

Rosszul gondolod.

Enci írta: Miért baj az, ha az ember már nem akar semmit sem elhinni, amit az interneten írnak és utána kérdez, hátha valaki többet tud róla, vagy már kipróbálta, vagy hallott róla.

Nem baj, úgy állsz a dolgokhoz ahogy neked tetszik csak az én véleményem az (ennek hangot is adtam), hogy magyar hozzáállástf elejtsd el Németországban (sürgősen)!

Enci írta: Én csak szerettem volna egy kis biztosat megtudni.

Hívd fel őket, máris biztosat tudsz meg!

Enci írta: Mivel már az, hogy telefonálgatok és százaival küldöm az önéletrajzom, megtörtént, és mivel ez nem jött be gondoltam közvetítő céghez fordulok.

Csak elötte még infózgatsz :laugh: pedig lehet 2 perc alatt kiderülne, hogy miért is küldözgeted százával, feleslegesen az önéletrajzokat.

Enci írta: Ezer bocsánat még egyszer, ha ennyire szúrja a szemedet. :(

Nem szúrja de gondoltam jó ha tudod, hogy 99,999999999%, hogy nem vagy abban a pozícióban, hogy Te infózgassál!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Enci

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 4 hónapja #21711 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Enci írta: De ez a Weiderer Arbeitsvermittlung még mindig érdekelne, hogy mennyire megbízhatóak??!

Tök mindegy! A megbizhatóságot csak azon fogod tudni felmérni, ha kapsz munkát! Minél régebben van egy cég a piacon, annál jobban bizhatsz benne, mert a simlisek hamar kibuknak! Pályázz, pályázz, pályázz! Százával! Ahol viszont elöre kérnek töled több 100, vagy netán ezer ezurót, azokra ne reagálj még akkor sem, a pontosan a Te végzettségednek megfelelö "csodaállast kinálnak, lakással és szolgálati kocsival, nettó 3000 euróval".....ha fizetsz nekik elöre 150 euró közvetitési dijat......

(Ezt a lét küld inkább nekem, ezzel többet érsz) ;)

UI: s mielött elfelejteném: pályázz, pályázz, pályázz, pályázz, pályázz, pályázz, pályázz, pályázz,....

DCT

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 4 hónapja #21712 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Enci, en nem tudok hozzaszolni, mennyi Thüringiaban a munka, mert en dolgozom, es van munkam böven. Azt viszont tudom, hogy a keleti reszekre kevesebben jönnek, föleg diplomasok, igy lehet, hogy bizonyos szakmakban jobban el lehet helyezkedni, bar lehet, a penz kevesebb, mint nyugaton. Viszont, ha pl a diplomas a szakmajaban tud elhelyezkedni, akkor meg igy is többer keres, mintha segedmunkat vegez.
Es ne felejtsük el, hogy az elet is olcsobb itt keleten, mint nyugaton.
Nem tudom, mi a vegzettseged, de a helyedben, hacsak lehet, megprobalnek abban elhelyezkedni.
szia:
Eva

Több
12 éve 4 hónapja #21713 Írta: Lindi89
Lindi89 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Nagyon új vagyok mind itt a fórumon, mind Németországban.
3 napja jöttem ki Németországba a párommal, Frankfurttól nem messze lakunk (Gießen-nél).
Páromnak egy hónapja van itt munkája (magyar cég által dolgoznak itt) és azért jöttem ki vele, mert úgy láttuk hogy ketten nagyon szép kis életet tudunk itt kialakítani magunknak.
Az én problémám annyi, hogy nem beszélek németül (semennyire), igyekszem tanulni szavakat meg kifejezéseket, de azért ez kb. a nullával egyenlő sajnos. Remélhetőleg menni fogok integrációs tanfolyamra és 4-6hónap alatt nagyjából megtanulok németül, viszont addig is kell valami munka. Tudtok nekem ebben segíteni??
Ha máshogy nem pár tippel, hogy mit meg hogy tegyek hogy nagy eséllyel kapjak munkát.
Kb. bármi jó pl. takarítás, mosogatás vagy bármi amihez nem kell a nyelvet tudni.

Előre is köszönöm :)

Szép estét nektek!!!

Több
12 éve 4 hónapja #21714 Írta: Szugya
Szugya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia lindi!
Mindenhez kell nyelvtudás, még a takaításhoz is, mert hogy fogod megérteni, hogy mit kell csináljál ha nem tudod a nevét. Itt nem fognak azzal kínlódni, hogy ők tanítsanak meg németül. Én 3 hete vagyok kinn, beszélek németül, mégis időnként activityzek ha nem értek valamit, de szerencsére jók a kollegáim, segítenek, viszont ezért meg is tettem mindent, nem véletlenül lett a kórházban hólyag a talpamon. Nagyon sokat kell dolgozni, hogy elfogadjanak és az sem zavar, hogy diplomával segédápolói munkát végzek. Elindították az annerkenungomat, szóval remélem jó lesz!
Ezen a fórumon nagyon sok ötletet kaphatsz a nyelvtanulásra, de munkát magadnak kell keresni!
Nem lesz egyszerű nyelvtudás nélkü!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lindi89