Németországi munkát keresek

Több
12 éve 4 hónapja #21738 Írta: Lindi89
Lindi89 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Gergoo írta: Milyen segítség? Ki tanuljon meg helyetted németül? A (jó)néhány évvel ezelötti Írországot (amikor még a makogó hülye is kapott mosogatói állást havonta 1200-1600 euróért) pedig véletlenül se vedd alapul 2012 Németországi projektnél! Más világ, más időben! Nagyon más! ;)

Jajj, nem kértem senkit, hogy tanuljon helyettem németül...munkakeresésben gondoltam segítségre, de nem is segítségre hanem ötletekre, hogy hol érdemes keresgélni...stb.
Amúgy meg tavaly kapott munkát, de teljesen mindegy, itteni ismerős is van aki nem tud németül és van munkája, ergo nem lehetetlen. Ez lett volna az általad kiemelt mondatomnak a lényege.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 4 hónapja #21739 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Lindi89 írta: Jajj, nem kértem senkit, hogy tanuljon helyettem németül...munkakeresésben gondoltam segítségre, de nem is segítségre hanem ötletekre, hogy hol érdemes keresgélni...stb.

Nem értelek. Ilyennel telis-tele van az oldal. Ötletekkel, hírlevelekkel, keresővel, hirdetésekkel, apróhirdetésekkel, a legjobb álláskereső oldalak linkjeivel. Olvasni kéne. Azt sem fog senki helyetted.

Több
12 éve 4 hónapja #21740 Írta: turbouno
turbouno válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Azért ebben van valami,hogy abból lett elege,itthon mindenki azt tudja mit hogyan és miért nem lehet elérni,megcsinálni.

Persze a másik oldal is érthető,hogy értékelhető nyelvtudás nélkül nemigen könnyű munkát szerezni.

Aki pedig ide ír,hogy segítséget kérjen,valójában nem vár senkitől sem semmit,csak pár kedves szót,hogy ne adja fel,amibe belekezdett,akármilyen lehetetlennek is tűnik!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lindi89

Több
12 éve 4 hónapja #21741 Írta: Gergoo

turbouno írta: Aki pedig ide ír,hogy segítséget kérjen,valójában nem vár senkitől sem semmit,csak pár kedves szót,hogy ne adja fel,amibe belekezdett,akármilyen lehetetlennek is tűnik!

Ebben én biztos nem leszek partner. Felelőtlenség mindenkit aki szépen ír ide mindenféle dolgot buzdítani. Mindenki azt ír amit akar és tapasztalatból mondom, az esetek nagy részében nem a fele, hanem a huszadrésze sem igaz. :evil:
Mutatok egy példát, kit lehet buzdítani:
Erős alapfok (minimum) és legyen mondjuk 10 éve végzett, azóta folyamatosan a szakmába dolgozü, leinformálható villanyszerelő. Őt pl. lehet. A többieket csak jobban belekergetni álmaikba hangsúlyozom: felelőtlenség!

Több
12 éve 4 hónapja #21742 Írta: turbouno
turbouno válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Egyet kell értsek alapvetően,de mivel ő eleve kinn van már,nem arra buzdítja senki,hogy menjen ki,hanem hogy azért ne ugorjon a vonat elé.

Tanuljon,nyomja,ha van érzéke hozzá,megtanulja. Elkezd valami igen egyszerű munkakörben dolgozni aztán ahogy lesz nyelvtudás,úgy mehet majd feljebb.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lindi89

Több
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #21743 Írta: Gergoo

turbouno írta: Egyet kell értsek alapvetően,de mivel ő eleve kinn van már,nem arra buzdítja senki,hogy menjen ki,hanem hogy azért ne ugorjon a vonat elé.

Ilyesmit én nem olvastam, olyan segítséget kért amitől alapvetően hemzseg az oldal. Kis olvasás és sinen van. ;)
A magam részéről az első külföldi munkakeresésemből kiindulva állítom, hogy csak az értelmi fogyatékos nem talál az oldalon megtalálható tippek, linkek, oldalak és hírlevelek segítségével munkát 0 azaz nulla euró befektetésével. Én a város széléről jártam be mindennap netcaféba 1,50x2 és óránként 2 EUR szal. napi 20-ast simán belefeccöltem a projektbe. Sokan ennyi a lakhatásukra nem költenek. Itt pedig csak feliratkoznék egy hirlevélre és minden nap megkapnám emailben gyakorlatilag az aznapi új álláshirdetéseket. Ingyért! Mi kell még? Komolyan buzdítás? Nevetséges.