Németországi munkát keresek
- spisti
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Enci
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Én is ezen az oldalon keresgélek. Van német nyelvtudásom, mert tanultam 10 évig, csak persze mindent elfelejtettem, de jönnek vissza szorgalmasan a dolgok, szinte mindent megértek, csak kicsit nyökögve beszélek Már egy hónapja kutatok állás után, de még semmi (még szerencse,hogy a párom dolgozik). Mondjuk itt Türingia nem is bővelkedik, de akadna...Szóval az lenne hozzád a kérdésem, hogy hogyan állítottad össze a kívánságlistádat? Be vagyok regisztrálva, és melyik fülecske alatt rejtőzik, hogy mit kívánok??
Segítségedet előre is köszönöm!
- Enci
- Nem elérhető
- New Member
Nekem van német tudásom, bár még a beszéd egy pici nehézkes...Már egy hónapja kutatok állás után, de semmi...vagy nem kellene beleírnom a jelentkezésbe, hogy nem beszélem még jól a nyelvet.
Mivel eddig nem sikerült semmi, most megpróbálnám a szobalánykodást. Találtam egy közvetítőcéget: Weiderer Arbeitsvermittlung. Érdekelne, hogy esetleg valakinek van e tapasztalata velük kapcsolatban?
Előre is köszönöm Minden válaszolónak!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Szerintem menj át a nyugati oldalra.Enci írta: Sziasztok!Nekem van német tudásom, bár még a beszéd egy pici nehézkes...Már egy hónapja kutatok állás után, de semmi...vagy nem kellene beleírnom a jelentkezésbe, hogy nem beszélem még jól a nyelvet. Mivel eddig nem sikerült semmi, most megpróbálnám a szobalánykodást. Találtam egy közvetítőcéget: Weiderer Arbeitsvermittlung. Érdekelne, hogy esetleg valakinek van e tapasztalata velük kapcsolatban?Előre is köszönöm Minden válaszolónak!
DCT
- Enci
- Nem elérhető
- New Member
Aki tud válaszolni, annak köszönet!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ez az állandó leinfózom mielőtt akár egy ingyen e-mailt küldenék mániát Te is levetkőzhetnéd ám. Úgy tűnik ez egy több mint 10 éves munkaerőközvetítő cég. Ez nem elég neked? Milyen cégekhez szoktál Te otthon? Most komoly, hogy amíg valaki nem írja ide, hogy szuper a cég addig fel sem hívod őket?Enci írta: De ez a Weiderer Arbeitsvermittlung még mindig érdekelne, hogy mennyire megbízhatóak?
Mit gondolsz erre mennyi esélyed van amikor a többség Münchenbe megy?
Javaslatom: fejezd be ezt az infózgatást és küldözgesd napi százasával az önéletrajzodat valamint napi 10-15 telefont is engedj meg. Így lesz munka, egyébként szerintem soha.