Munka Németországban McDonald's
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Szóval valsz. a szokásos, "ha valaki tud segítsen" hozzáállás a munkakereséshez és várjuk a sült galambot hozzáállással van dolgunk. Lépjünk is tovább!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Azt, hogy miért nem inkább azt a valakit kérdezgeti pedig nem tudni. Millió oka lehet. Ha belegondolunk az itt lévő információkat sem volt még csak hajlandósága sem felkutatni! Olyan bonyolult beütni a keresőbe és olyan időigényes ám amíg leírja az ember, hogy McDonald's!
Azt ne is említsük milyen időrabló elfoglaltság elolvasni mindent ami a témában van!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- joztot1
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
joztot1 írta: Sziasztok! én egy kis segítséget kérnéka McDonald's-os munkával kapcsolatban! hogy lenne érdemesebb jelentekzni a munkára magyar közvetítő által, vagy itt az oldalon találtam egy linket a németországi mcdonalds oldalán. (bár mondjuk ott nem találtam, hol vannak az állások ha tudna valaki segíteni hogy ott hol vannak az is nagy segítség lenne) Magamról annyit hogy régóta tanulok németet, fősulin szakmai németet tanulok, 22 éves vagyok és ki szeretnék költözni és kezdésnek szerertnék mcdonaldsba dolgozni, és ha lesz rá lehetőség tanulni! előre is köszönöm a válaszokat!
Kedves Joztot1!
Ha rám hallgatsz akkor semmilyen közvetitöt nem veszel igénybe. Ha jól beszéled a nyelvet, akkor uccu neki, jelentkezz direkbe a Mcdonald-nál akár telefonon is! Szerintem az esetdeben tök mindegy, hogy hol ven a bevetési hely. Gondolj arra, hogy a keresetek országosan nem nagyon különböznek a cégnél viszont a megélhetés nagyon! Egy München / Hamburg nagyon drága, ezért ajánom feltétlenül, hogy olyan helyre jelentkezz ami kisebb város vagy vidéki kirendeltség.
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
A témaindító hozzászólásban található az aktuális link:joztot1 írta: vagy itt az oldalon találtam egy linket a németországi mcdonalds oldalán. (bár mondjuk ott nem találtam, hol vannak az állások ha tudna valaki segíteni hogy ott hol vannak az is nagy segítség lenne)
Munka Németországban McDonald's
de ha nem sikerült ott jelentkezned akkor az egyetlen dolgot jelent csak sajnos, hogy még nem tudsz belépni a német munkaerőpiacra a nyelvtudás hiánya miatt. Pótold a hiányosságodat!