Fodrász munka Németországban
- Tundyke
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
13 éve 6 hónapja #4371
Írta: Tundyke
Tundyke válaszolt a következő témában: Fodrász munka Németországban
Ma egész nap újból elkezdtem állást keresni.Eredmény:holnap megint próbamunkára megyek,és hétfőn is.Valami mostmár csak összejön:-)
Nagy szalon 10 fodrász hellyel,Wellával dolgoznak.Én még soha nem dolgoztam wella termékekkel.Schwarzkopf referencia fodrász voltam 9 évig,és a szakmai tovább képzéseimet is ennél a cégnél végeztem.Dolgoztam még évekig Lisappal is,azt is nagyon szerettem.De nem gond megtanulni egy másik cég termékeit,és használni.
Nagy szalon 10 fodrász hellyel,Wellával dolgoznak.Én még soha nem dolgoztam wella termékekkel.Schwarzkopf referencia fodrász voltam 9 évig,és a szakmai tovább képzéseimet is ennél a cégnél végeztem.Dolgoztam még évekig Lisappal is,azt is nagyon szerettem.De nem gond megtanulni egy másik cég termékeit,és használni.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tundyke
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 6 hónapja #4373
Igen,mostmár én is tudom,mondta más is,hogy itt ez a szokás.Pedig a próbamunkát is ki kellene nekik fizetni.Szerintem te elég drága fodrászatban voltál.Most pár nap alatt én is jópár üzletben megfordultam,és ahol csak tudtam megnéztem az árlistákat is.Több helyen ebben az árban már a festés is benne van.
- gymarti
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4376
Írta: gymarti
Tündi, biztos összejön, ha nem itt, akkor máshol. Csak az lesz a vicces,ha egy másik helyen lecsapnak rád, aztán meg ezek is alkalmaznának:P
Én Wellával tanultam és dolgoztam és nagyon szeretem, szuper minőségű mindenük, de horror drága! Aztán jött a Lisap, az is jó. Át lehet állni bármire.
De ha végül sokat kukacoskodnak, akkor jövök majd én is, és hárman nyitunk egy szuper üzletet !
gymarti válaszolt a következő témában: Fodrász munka Németországban
Semmi gond, sőt, köszi a hozzászólást ! Ez elég nagy görénység részükről, de sajnos ők diktálnak. Pont ezt mesélték nekem is a külföldön élő vendégeim, hogy borzasztóan dolgoznak a fodrászok és egy vagyont kérnek. Hát csak ezért bízom én is abban, hogy ha nehezen is jön össze egy állás, de ha megismernek, megszeretnek, akkor lesz is munka.kisne írta: Bocsi a belszolásért de igen itt igy mennek a dolgok, hogy tőbb embert dolgoztatnak 2-vagy 3 napig probaidő cimén aztán eldőntik 1 hét vagy két hét mulva hogy kellesz-e nekik ?
Tündi, biztos összejön, ha nem itt, akkor máshol. Csak az lesz a vicces,ha egy másik helyen lecsapnak rád, aztán meg ezek is alkalmaznának:P
Én Wellával tanultam és dolgoztam és nagyon szeretem, szuper minőségű mindenük, de horror drága! Aztán jött a Lisap, az is jó. Át lehet állni bármire.
De ha végül sokat kukacoskodnak, akkor jövök majd én is, és hárman nyitunk egy szuper üzletet !
- Tundyke
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 6 hónapja #4378
Es ist eine tolle idee!Mostmár nem izgat.Bár jó lenne már pénzért dolgozni,nem csak így.Imádom a munkám,amikor elkezdek dolgozni megszűnik minden,megnyugszom és elkezdek alkotni.De remélem jövőhéten már euróért mosok,festek,waxolok,vasalok...stb
Márti,ti hova szeretnétek kijönni?
Csakhogy addigra meglegyen a közös üzletünk:laugh:
Na jó,majd együtt válasszuk ki!
Márti,ti hova szeretnétek kijönni?
Csakhogy addigra meglegyen a közös üzletünk:laugh:
Na jó,majd együtt válasszuk ki!
- gymarti
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4475
Írta: gymarti
gymarti válaszolt a következő témában: Fodrász munka Németországban
Tündi,
remélem hamarosan sínen leszel és euróért mosol, festesz, vágsz és waxolsz !
Hogy hová mennénk az még függ egy-két dologtól, de valahova a közeledbe, úgyhogy vigyázz, mert a szavadon foglak! Előbb-utóbb nekem is szükségem lesz egy jó!!!! fodrászra! Tudod milyen, ha a hóhért akasztják ...
remélem hamarosan sínen leszel és euróért mosol, festesz, vágsz és waxolsz !
Hogy hová mennénk az még függ egy-két dologtól, de valahova a közeledbe, úgyhogy vigyázz, mert a szavadon foglak! Előbb-utóbb nekem is szükségem lesz egy jó!!!! fodrászra! Tudod milyen, ha a hóhért akasztják ...
- Tundyke
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 6 hónapja #4504
Van munkahelyem!
Szuper termékekkel dolgozhatom,jó munkahelyi légkörben,igaz a fizetés nem annyi,mint vártam,de senkinek ne legyen rosszabb kezdése.
Márti ne izgulj,van munka is,munkahely is,és jó fodrász is.
Várlak,mikor jössz?
Van munkahelyem!
Szuper termékekkel dolgozhatom,jó munkahelyi légkörben,igaz a fizetés nem annyi,mint vártam,de senkinek ne legyen rosszabb kezdése.
Márti ne izgulj,van munka is,munkahely is,és jó fodrász is.
Várlak,mikor jössz?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: eras72