Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 11 hónapja #10436 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

davince írta: Úgy hallottam a szóbeli szerződés is szerződés. Persze írásos nem volt.

A szóbeli szerzödés esetleg akor érhet valmit ha arra olyan tanud van akit akár a biróság elött is megkérdezhetnek.Különben simán letagadják.

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 11 hónapja #10485 Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Kedves Landlord,

Ügy az van,jelenleg a Finanzamt asztalán. Ha megnézted a hozzászólás időpontját,akkor még "nehezebb világ" volt. Örülök neki,hogy megkaptátok az adózott :lol: 2,5 havi fizetéseteket,és szívből kívánok további sok sikert jövőre is. Az az eK a cégnév végén,megér egy misét a Steuerberaterem szerint. Nagyon sokan tanácsolják itt a fórumon,hogy magyar közvetítővel ne kezdj! Igazuk van,egyetértek. B)
Üdv: kormi33
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, landlord

Több
12 éve 11 hónapja #10559 Írta: landlord
landlord válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Kedves Kormi33!

A fórum nyilvánvaló célja, azon munkaadók leleplezése, akik átverik a munkavállalóikat.
( ezt most azért írom, mert még mindig kevés az infó )
Mint említettem, mi megkaptuk a ( német szakmunkások által is jónak ítélt ) bérünket.
Az építkezésen volt egy vám kommandós, teljes lezárásos ellenőrzés. A szerződéseinket rendben találták. Ezek a tények. Nem fényezni akarom a fenti céget, csak megvédeni saját magunkat a következő munkáknál, ami be lett ígérve.
Természetesen óvatosak vagyunk, azért találtunk rá erre a fórumra is és meglepődve olvastuk a terhelő kijelentéseket. Ráadásul nem egy hozzászóló írt negatívat . . .
Az adózott szó után látok egy mosolygó jelet, gondolod, hogy nem fizettek adót utánunk?
Ha ennyi ügy volt már, hogyan működhet továbbra is a cég, vagy Thomas V. Budai?
Hol lehet utánanézni, hogy fizettek-e a német törvények szerinti járulékokat utánunk?
Abban teljesen egyetértek, hogy kerülni kell a magyar közvetítőt!
A mi esetünkben német volt, igaz magyar származású vezetővel. Ezek szerint a magyart minden minőségében kerülni kell:-)

Üdv: Landlord

Több
12 éve 11 hónapja #10564 Írta: davince
davince válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Tisztelt fórumozók!
Mint láttátok nekem is volt gondom nem kicsi!
Viszont egy kiderült: a kinti magyar felettesem "apucija"-igen magas beosztásban van itthon! Most írtam egy levelet, ha nem rendezik a járandóságom akkor bemásolok minden e-mailt, okulásul. Ha rendezik akkor a céget, neveket fentebb láttátok.
Még egyszer: NAGYON FIGYELNI! SZERZŐDÉS NÉLKÜL SEMMIT!
Ha tú szép ülj a kezedre mielőtt aláírsz, ha nincs papír, ne indulj!

Több
12 éve 11 hónapja #10626 Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Kedves Landlord,

A kivétel erősíti a szabályt,lehet veletek tényleg minden oké lesz. Figyeljetek oda, ennyi.
Ez jó tanács mindenkinek. Nem tudom mennyi ügy van,1 az tuti.Talán majd a többi negatívat hozzászóló is válaszol neked,azokhoz semmi közöm. A cég a felesége nevén van/volt,mondom a sztori nem mai. Szerintem,ha van betegbiztosításod,és az ehhez járó kártya nálad van,ezen kívül
rendelkezel Lohnsteuernummer-rel akkor könnyen ellenőrizheted,amit szeretnél. Ezen kívül minden hónap végén a lakcímetekre gondolom ment a Lohnbescheinigung,(fizetési elszámolás),ami tartalmaz mindent. Évente a Krankenkassetől küldik a Renteversicherung -
bescheinigungot (Nyugdíj járulék befizetési igazolás) is.Érdemes megőrizni.

Üdv

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #10675 Írta: gaborka
gaborka válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI MUNKÁLTATÓRÓL
SZIASZTOK,SZERETNÉM KÉRNI A SEGÍTSÉGETEKET EGY HAMBURGI CSOMAGOLÓ,PAKOLÓ CÉGRŐL.
A SZOLGÁLTATÁS, KIUTAZÁS INGYENES,A SZÁLLÁSÉRT KÉRNEK 30000 FT-OT.
KABÁTOT ÉS CÍPŐT KELL CSOMAGOLNI ILLETVE DOBOZOLNI.
1550 EURÓS FIZI,INDULÁS JAN KÖZEPÉN. NYELVTUDÁS NEM SZÜKSÉGES.
KICSIT SANDÍT A DOLOG.
VAN E VALAKINEK VALAMI INFORMÁCIÓJA,ILLETVE ÉRDEKLŐDÖTT E VALAKI?
A TEL SZÁM:0630/6679372
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.