Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 11 hónapja #10354 Írta: davince
davince válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

Vajon miért?
Állás nincs, ha van minimálbérért villamos technikusként.
A cégvezető telefonon mindent megígér, amikor fizetni kell többé nem veszi fel a telefont

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #10399 Írta: landlord
landlord válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok!

Végig olvastam a topicot. Mi dolgoztunk Thomas V.Budai-nak, aki kifizetett bennünket.
Itt pedig korábban csalóként lett feltüntetve.
Nem hiszem, hogy névazonosság lenne, hiszem a korábban leírtak stimmelnek rá.
Wiesbadeni székhelyű a cége, melynek neve: SPB Facility- und Projektmanagement eK.

Az első nap intézte a TB-t, a munkaszerződést, a lakcímet, és a bankszámlaszámot.
Teljesen korrekt, jó színvonalú lakást bérelt nekünk, a 2.5 havi bérünket kifizette.

Mivel jövőre ismét munkát ígért, gondoltam jobb, ha tisztán látunk.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy áll az ügy vele kapcsolatosan?

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 11 hónapja #10401 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

davince írta: Vajon miért?Állás nincs, ha van minimálbérért villamos technikusként.A cégvezető telefonon mindent megígér, amikor fizetni kell többé nem veszi fel a telefont

Miért nem jössz ki ide, a BRD-be! Itt nincs minimálbér ezen a pályán s annyit keresel amennyiért eladod magad!! Aztán ha nem kapsz ebben a szakmában állást, elmész villanyszerelönek!Abból meg dögivel kell!
UI: miért telefonon kommunikálsz a céggel? Személyesen kell bemenni ha a dolgaidat intézed! Vagy nem fontos a dolog?

DCT

Több
12 éve 11 hónapja #10405 Írta: davince

A dolog elintézése fontos lenne persze. Csak 2-apró gond:
1- hazajöttem Magyarországra mert azt mondta napokon belül itthon lessz és itt fizet.
2- az általam ismert utolsó lakcíme Garching, tehát ki kellene megint utazni és már nem is biztos, hogy ott lakik.
Ja és kaptam azóta egy telefont a cégvezető itthon lakó apjától: "ha még egyszer telefonon keresem őket zaklatásért feljelent"

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 11 hónapja #10427 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

davince írta: A dolog elintézése fontos lenne persze. Csak 2-apró gond:
1- hazajöttem Magyarországra mert azt mondta napokon belül itthon lessz és itt fizet.
2- az általam ismert utolsó lakcíme Garching, tehát ki kellene megint utazni és már nem is biztos, hogy ott lakik.Ja és kaptam azóta egy telefont a cégvezető itthon lakó apjától: "ha még egyszer telefonon keresem őket zaklatásért feljelent"

Szerintem nem volt semmilyen hivatalos szerződésed, mert akkor símán rájuk lehetne uszítani a gazdasági rendőrséget! Hogy hogy "majd itthon fizet"? Mióta divat a majdra meg a későbbre bizni az ilyen fontos dolgot? Ha vége a munkának, azonnal fizessen. Nincs éppen annyi? Nem baj, menjünk a bankba, s emelje le ott azonnal, s KP. ide a kiskezembe! Mi, hogy ez sem megy? Hát lehet, hogy úgy megfenyegetem, hogy azonnal beadja a kivándorlásra a papirjait és még Európát is elhagyja! (Ukránok már 300 euróért akár el is tüntetik a pasit örökre.....)

DCT

Több
12 éve 11 hónapja #10434 Írta: davince

Úgy hallottam a szóbeli szerződés is szerződés. Persze írásos nem volt.
A fizetési hajlandóságról: amióta itthonról próbálom elérni, már megfenyegettek.
De ismerőseim nekem is vannak, majd megoldom