Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 11 hónapja #10327 Írta: Szilvi
Szilvi válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

davince írta: A vállalkozó folyamatosan az átutalási nehézségekre hivatkozik. A német mutatta az átutalási bizonylatot.A magyar szerint 1 hónapja nem érkezett meg a pénz, de az autó részleteit ki tudja fizetni valamiből! A legutolsó telefon szerint: talán januárban kifizeti a novemberi bért.
GBR-t csináltatott velünk, most mehetek ki elintézni a megszüntetést.
Mindenki vigyázzon mibe megy bele.

Itt valamelyik hozzászólásban azt olvastam, hogy a GBR megszüntetéséhez azok a tagok is kellenek, akikkel együtt indítottad. Én biztosra mennék : előbb utána kérdeznék, ott, ahol alapítottam, hogy egyedül ( a többiek nélkül) meg tudom-e szüntetni, és csak ha igen a válasz, akkor kerekednék fel. ( Ha a többiek is kellenek, akkor én a tőlük kapott közjegyzős meghatalmazás lefordított változatával indulnék egyedül útnak).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 11 hónapja #10330 Írta: Szilvi
Szilvi válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

DECOTEXT írta:

Drivers írta: Mivel kis keresettel vagy még azzal sem rendelkező emberekről van szó nem találom abnormálisnak a dolgot!És nem újdonság ez szerintem,hogy munkanélküliség van kis hazánkban! És szó nincs súlyos pénzekről csak annyiról amennyi elegendő volt a kijutásra illetve a kinti létfenntartásra! És nem lett volna ezzel semmi baj ha nem vernek át!

Kedves Drivers!
Nem csak otthon van munkanélküléseg. Ez nem indok arra, hogy valaki óvatlan és figyelmetlen legyen. Pláne nem, ha anyagilag rosszul áll. Ha valaki nagy nehézségek árán összeszed annyit, hogy egy kijusson startolni, az előtte nézzen körül információk után! Az internet ma már nem újdonság, de ha nincs ilyen otthon (a költségek miatt) akkor is vannak internet kávézók, ismerősök . ...

Csak az általam kiemelt részre szeretnék reagálni. Lehet, hogy sokan ismerik, és tudják, de vannak olyanok, akik nem, ezért írok erről a lehetőségről.

Ma Mo-on 2000 olyan @ Pont ( eMagyarország Pont) van ahol ingyen lehet internetezni, csak el kell oda fáradni. Az sem akadály, ha valaki nem ért hozzá, mert hozzáértő segítő felügyeli a gépeket és lehet kérdezni, tanulni.

Kereső ITT!

Bátorítok mindenkit arra, aki nem rendelkezik nettel, vagy a barát-ismerős vonalat már kényelmetlennek érzi, hogy bátran próbálja ki ezt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Trixi0606

Több
12 éve 11 hónapja #10331 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Nem az átutalási bizonylat a bizonyíték. Azt annyit ír mindenki amennyit akar. Még internetbankost is, A terhelési értesítő, az igen. Az már azt igazolja, hogy a zsozsót le is emelték a számláról, tehát úton van. Nem akarom védeni a "vállalkozót", csak felhívnám a figyelmet egy kis apróságra.

Több
12 éve 11 hónapja #10336 Írta: laolaj
laolaj válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

DECOTEXT írta:

laolaj írta:

Előttem folyamatosan titok, hogy miért mennek emberek ilyenbe bele!

Remény!

A remény hal meg utoljára! Miért nem magad irányitod a dolgokat? A sorrend talán ilyen lehetne: templomban reménykedni, a piacon magad szállást és munkát keresni! Ne foglalkozz kétes hirü vagy ismeretlen közvetitökkel!

Nyugi én is csak reagáltam a hsz.-re. Nem rólam van szó!
Bár az igaz h én is közvetítőn keresztül vagyok itt, de nálam minden oké. A kezdetek óta. Igaz, hogy a hely akiknél vagyok az egy nehéz népség... :lol:

• csab78
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #10339 Írta: csab78
csab78 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

Azert vannak jo kozvetitok is, de egyik sem magyar tulajdonu.

Több
12 éve 11 hónapja #10353 Írta: davince
davince válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!

Ma kaptam SMS-t a volt kollégáimtól: 500-eurót kaptak meg a bérükből, a magyar céget a német kirúgta. Ezek szerint valami pénz csak ketyegett! Bár letagadni könnyebb volt mint fizetni!