Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- Drivers
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Kedves Divers!
Szuper, hogy figyelmeztetsz mindenkit ezekre a disznókra! Egyet azért engedj meg megjegyésként Aki súlyos pénzeket invesztál, pláne hitelben és minden biztosíték nélkül, az nem normális!
Kedves DECOTEXT!
Mivel kis keresettel vagy még azzal sem rendelkező emberekről van szó nem találom abnormálisnak a dolgot!És nem újdonság ez szerintem,hogy munkanélküliség van kis hazánkban! És szó nincs súlyos pénzekről csak annyiról amennyi elegendő volt a kijutásra illetve a kinti létfenntartásra! És nem lett volna ezzel semmi baj ha nem vernek át!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Jfabing
- Nem elérhető
- New Member
Köszönöm a gyors reagálást !
A Tóth Montage GmbH-nál dolgoztam, szerződésem nem volt, Münchenben dolgoztunk.
Köszönettel Jfabing
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 96
Szia Jfabing,Jfabing írta: A Tóth Montage GmbH-nál dolgoztam, szerződésem nem volt, Münchenben dolgoztunk.
nagyon sajnálom ami veletek (meg többekkel) történt, igazi szemétláda az ilyen, aki mások hiszékenységét és anyagi rászorultságát, kétségbeesését használja ki, pláne szemét, ha ezt saját honfitársaival teszi. De (és ebben hidd el semmi bírálat nincs a részemről, inkább némi értetlenség, és nem is személy szerint neked címzem, csak úgy általánosságban), hogyan indul el külföldre dolgozni egy felnőtt, értelmes ember úgy, hogy semmiféle szerződést nem kap előtte? És miért mennek bele az emberek olyasmibe, hogy rendes pozíció helyett kültagként belépnek egy kétes létű Bt-be??? Nem értem.....
Csak az tudom tanácsolni mindenkinek, hogy személyesen, vagy jó ismerős, barát (németül tudó!!!) révén keressen itt munkát, forduljon itteni, INGYENES munkaközvetítőhöz, hiszen munka az van rengeteg, és az isten szerelmére, legalább alapfokon beszélje annyira a nyelvet, hogy a mindennapi szituációkban mint közlekedés, vásárlás, lakásbérlés, orvos, stb elboldoguljon itt. Higgyétek el, hogy nyelvtudás nélkül nem megy. Semmilyen téren, betanított, és szakmunkásként sem. Aki ennek az ellenkezőjét állítja az hazudik. Tutira.
Vigyázzon mindenki magára, hogy elkerülje a rengeteg csalót akik az elkeseredett emberek szerencsétlenségéből akarnak pénzt húzni,és sajnos mindig kiderül, hogy sikerül is nekik... Szomorú...
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Drivers!Drivers írta: Mivel kis keresettel vagy még azzal sem rendelkező emberekről van szó nem találom abnormálisnak a dolgot!És nem újdonság ez szerintem,hogy munkanélküliség van kis hazánkban! És szó nincs súlyos pénzekről csak annyiról amennyi elegendő volt a kijutásra illetve a kinti létfenntartásra! És nem lett volna ezzel semmi baj ha nem vernek át!
Nem csak otthon van munkanélküléseg. Ez nem indok arra, hogy valaki óvatlan és figyelmetlen legyen. Pláne nem, ha anyagilag rosszul áll. Ha valaki nagy nehézségek árán összeszed annyit, hogy egy kijusson startolni, az előtte nézzen körül információk után! Az internet ma már nem újdonság, de ha nincs ilyen otthon (a költségek miatt) akkor is vannak internet kávézók, ismerősök . A lényeg: elég egy "klick" az adott cég nevével. s máris több ezer inforációt kapsz ami használható! Egy ilyen cég nem csak téged ver át, hanem sok ezer hasonló naiv probálkozót is! Tudom, utólag már könnyű okoskodni, de amikor mi érkeztünk 22 éve még nem volt internetünk, mégis "lekádereztük" a fogadó céget. Sőt, mielőtt nekiindultunk volna, kimentem egy hétre tursitaként egy olcsó motelbe, és személyesn is érdeklődtem!
Egyébként nézd csak meg a statisztikákat, kik azok akik gyakran megszivják! Ha ezt elemzed, szinte mindig ugyan az a tipusú ember jön ki a végére. Figyelmetlen, óvatlan, naiv, és sok esetben türelmetlen személyek ezek, akik ráadásul minden lefogultság nélkül megbíznak idegenekben s el is akarják hinni azt amit mondanak nekik!. Az ilyen emberek a tipikusan "áldozatok", ilyen viselkedés mellett mindig át fogják verni őket!
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Jfabing írta: A Tóth Montage GmbH-nál dolgoztam, szerződésem nem volt, Münchenben dolgoztunk.
Köszönettel Jfabing
No comment!
Megjegyzés: semmi esélyed!
DCT
- Jfabing
- Nem elérhető
- New Member