Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 11 hónapja #10680 Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

gaborka írta:

SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI MUNKÁLTATÓRÓL
SZIASZTOK,SZERETNÉM KÉRNI A SEGÍTSÉGETEKET EGY HAMBURGI CSOMAGOLÓ,PAKOLÓ CÉGRŐL.
A SZOLGÁLTATÁS, KIUTAZÁS INGYENES,A SZÁLLÁSÉRT KÉRNEK 30000 FT-OT.
KABÁTOT ÉS CÍPŐT KELL CSOMAGOLNI ILLETVE DOBOZOLNI.
1550 EURÓS FIZI,INDULÁS JAN KÖZEPÉN. NYELVTUDÁS NEM SZÜKSÉGES.
KICSIT SANDÍT A DOLOG.
VAN E VALAKINEK VALAMI INFORMÁCIÓJA,ILLETVE ÉRDEKLŐDÖTT E VALAKI?
A TEL SZÁM:0630/6679372
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.

Gáborka, ez nem kicsit sántít, hanem állatira.... Először is az az elképzelhetetlen,hogy nulla nyelvtudás nélkül felvesznek egy ilyen állásra. Sőt, már az eleve furcsa, hogy egy ilyen, viszonylag kényelmes és jól fizető munkára miért pont Magyarországról toboroznak embereket. Látatlanba borítékolom neked, hogy ezért sorban állnának a németek is, diákok, munkanélküliek, pályakezdők, már itt élő külföldi bevándorlók, és mind mind nyelvtudással, plusz úgy, hogy nincs gondja a munkáltatónak a szállásukra, utazásukra....

Többiek, mit gondoltok? Azért kíváncsiságból felhívnám a telefonszámot, lehet, hogy a jövő héten meg is teszem otthonról. Aztán majd kíváncsi leszek, mit 'súg' a riporteri szimatom:)))

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 11 hónapja #10681 Írta: Lizy007

Ja, cégnevet, valami kontakt infot tudsz? Mármint a magyar - gondolom feltöltő kártyás és név nélküli - telefonszámon kívül.... Ha lenne legalább cégnév, azon már el lehetne indulni.

Több
12 éve 11 hónapja #10689 Írta: zolipapa65aa
zolipapa65aa válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Ez a hírdető megérdemelne egy rendőrségi bejelentést,mint ahogyan a hozzá hasonlók.

Több
12 éve 11 hónapja #10692 Írta: Lizy007

Ezek szerint neked is sántít? Nem csak én vagyok paranoid?:)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 11 hónapja #10693 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

gaborka írta: SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI MUNKÁLTATÓRÓL
SZIASZTOK,SZERETNÉM KÉRNI A SEGÍTSÉGETEKET EGY HAMBURGI CSOMAGOLÓ,PAKOLÓ CÉGRŐL.A SZOLGÁLTATÁS, KIUTAZÁS INGYENES,A SZÁLLÁSÉRT KÉRNEK 30000 FT-OT.KABÁTOT ÉS CÍPŐT KELL CSOMAGOLNI ILLETVE DOBOZOLNI.1550 EURÓS FIZI, INDULÁS JAN KÖZEPÉN. NYELVTUDÁS NEM SZÜKSÉGES.KICSIT SANDÍT A DOLOG.VAN E VALAKINEK VALAMI INFORMÁCIÓJA,ILLETVE ÉRDEKLŐDÖTT E VALAKI?A TEL SZÁM:0630/6679372 ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
.

Kedves Gábor!
Nekem semmi nem tűnik forcsának csak 2 dolog: a 30 ezer forint és az 1550 eurós fizetés!!
1./ Olyan sehol nincs a legális és a becsülteses munkaadók között, hogy előre fizettetnek! Ha tehát valaki munkát ad, az majd utólag fogja a béredből a költségeit levonni, s nem előre kasziroz. (A becsületes közvetitők is az első béredből kérik a szolgáltatásért a dijat!)

2./ 1550 euró még bruttóban is sok ilyen segédmunkáért. Ez a második pont aminél kezdek libabőrös lenni! Ismerősöm képzett ápolónő, s egy magánpraxisban dolgozik bruttó 1100 euróért....(igaz keleten) .Ha neked valaki egy síma szalagmunkáért ennyit igér, akkor ott vagy életveszélyes mérgeket, vagy robbanóanyagot fogtok pakolászni, de hogy nem cipőt, arra Te is mérget vehetsz!
Mindent el tudok hinni, hogy nem kell a nyelv (hiszen sima betanított munka amit 10 perc alatt meg lehet tanulni) de sem a fizu, sem az előre fizetett 30 ezer nem reális! Inkább vegyél a 30 ezerért részvény FOND-ot. Ehez nem kell érteni, van rajta banki garancia, és ha nem is sokat, de többet hoz mint a sima kamat. Ez igy legalább hasznot hoz!

Ha viszont mindenáron ki akarod dobni a 30 rongyot, szivesen megadom mailban a számlaszámomat, inkább nekem küld el. Én sem adok érte semmit!
;)

DCT

Több
12 éve 11 hónapja #10696 Írta: robert
robert válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok.Tegnap voltam Szegeden az árkádban,mert oda volt megbeszélve,egy találkozó munkaügyben.Egy fickóval beszéltem telefonon,akik Frankfurtba keresnek operátorokat,nettó 1250eu.Január közepi kezdés.9.900forintot kérnek az útra,mert állítólag Tisza volános buszokkal szállítják ki az embereket.Egy kis hölgy ült egy asztalnál,számlatömbbel,bélyegzővel,egy nyomtatot jelentkezési lappal.Töltsem ki,és fizessek előre.Azt mondja,hogy ő most kezdett,nem sokat tud mondani a cégről.Leellenőztem őket a munkaügyi központban,nem találták őket a bejegyzett munkaerő közvetítők listáján.Dec20ig lehet jelentkezni,és majd állítólag!! 21én jön egy hölgy,Németországból a szerződésekkel.Nem mertem beleugrani a dologba,lényeg ez.Még 4 napig szedik ott a pénzt az emberkéktő,és már sokan voltak kelet Magyarországból is.Frankfurtba az Electronic GMBHhoz keresnek.Hát én a neten így nem nagyon találtam.Aki most indul oda esetleg,nagyon vigyázzon.Üdv:Robi