GBR-es munkavállalás és családi pótlék?
- abraham64
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 19
13 éve 9 hónapja #3139
Írta: abraham64
abraham64 válaszolt a következő témában: GBR-es munkavállalás és családi pótlék?
Szia Brigi !
Az a legegyszerűbb ha fel keresnek egy adószakértőt. Merre dolgoznak a férjedék? Nekünk is Gbr-ünk van. Mi igaz oktoberben kiköltöztünk a 2 gyerekkel, szóval mi az egész családit itt intézzük. De van olyan ember aki segít ezeket elintézni. Ha kell tudok ebben segíteni. Mi Baden- Württenbergben vagyunk. Sajna itt mindenhez a könyvelő vagy adótanácsadó által kiadott papírt kérik fizetés igazoláshoz. Sok mindent le lehet írni.
Üdv
Annamari
Az a legegyszerűbb ha fel keresnek egy adószakértőt. Merre dolgoznak a férjedék? Nekünk is Gbr-ünk van. Mi igaz oktoberben kiköltöztünk a 2 gyerekkel, szóval mi az egész családit itt intézzük. De van olyan ember aki segít ezeket elintézni. Ha kell tudok ebben segíteni. Mi Baden- Württenbergben vagyunk. Sajna itt mindenhez a könyvelő vagy adótanácsadó által kiadott papírt kérik fizetés igazoláshoz. Sok mindent le lehet írni.
Üdv
Annamari
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- abraham64
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3140
abraham64 válaszolt a következő témában: GBR-es munkavállalás és családi pótlék?
Bocsi lemaradt a nyomtatványitt megtalálsz mindent és ki is tudod nyomtatni.
http://goo.gl/C7XZb
- Vatbrigi
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3144
Írta: Vatbrigi
Vatbrigi válaszolt a következő témában: GBR-es munkavállalás és családi pótlék?
Szia Annamari!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Van nekik könyvelőjük úgy hogy az nem gond az kiadja az igazolást gondolom, amúgy Heilbronn-ban vannak.
Most jelenleg írtam a magyarországi állam kincstárnak és remélem majd azok segítenek.
De akkor a GBR-rel igénybe tudjuk venni ugye? Az nem gond Remélem sikerülni fog mert nálunk 3 gyermeknél még ha csak a különbözetet is kapjuk akkor is jó.
Köszi szépen mindent. További szép napot!
Üdv: Brigi
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Van nekik könyvelőjük úgy hogy az nem gond az kiadja az igazolást gondolom, amúgy Heilbronn-ban vannak.
Most jelenleg írtam a magyarországi állam kincstárnak és remélem majd azok segítenek.
De akkor a GBR-rel igénybe tudjuk venni ugye? Az nem gond Remélem sikerülni fog mert nálunk 3 gyermeknél még ha csak a különbözetet is kapjuk akkor is jó.
Köszi szépen mindent. További szép napot!
- rimoldi
- Látogató
13 éve 9 hónapja #3159
Írta: rimoldi
Zitának teljesen igaza van, én írtam el. Valóban a Familienkasse-nél kell intézni.
rimoldi válaszolt a következő témában: GBR-es munkavállalás és családi pótlék?
Zita írta: Sziasztok,
Nem a krankenkassenal (betegbiztosito) kell megkervenyezni hanem a hozzadtartozo Familienkasse-nal. En peldaul Singenben lakok es nekem a Villingen-Schwenningeni küldi. Es ez az intezmeny a munkanelküli irodahon tartozik. Attol függ hol laksz. Nezdd meg a neten.
Üdv Zita
Zitának teljesen igaza van, én írtam el. Valóban a Familienkasse-nél kell intézni.
- Vatbrigi
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3166
Írta: Vatbrigi
Vatbrigi válaszolt a következő témában: GBR-es munkavállalás és családi pótlék?
Sziasztok!
Felhívtam ma a MÁK nemzetközi kapcsolatok osztályát és semmit nem tudtak mondani, azt mondták érdeklődjek abban az országban ahol dolgozik a párom.
Semmit nem tudnak! Csak azt nem tudom minek vannak akkor ott?
Nincs valaki aki Heilbronn környékén lakik és tudna is segíteni?
Köszi előre is!
Felhívtam ma a MÁK nemzetközi kapcsolatok osztályát és semmit nem tudtak mondani, azt mondták érdeklődjek abban az országban ahol dolgozik a párom.
Semmit nem tudnak! Csak azt nem tudom minek vannak akkor ott?
Nincs valaki aki Heilbronn környékén lakik és tudna is segíteni?
Köszi előre is!
- abraham64
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 9 hónapja - 13 éve 9 hónapja #3169
Szia Brigi !
Ezt már én is végig jártam, hogy ide oda kapcsolgattak és senki nem tudott semmit.
Üdv Annamari
Ezt már én is végig jártam, hogy ide oda kapcsolgattak és senki nem tudott semmit.
Üdv Annamari