Munkavállalási engedély
- szoszi74
- Látogató
14 éve 5 hónapja #738
Írta: szoszi74
szoszi74 válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Szia popi!
Hát ez az!A munkáltató már megvan!Dolgozni is tudnék,akarnék is,de elküldtek a showhivatalba, mivel nincs meg a 3 hónap tartózkodásom!De köszi az ötletet, megnézem amit írtál.
Sok sikert Neked is!
Hát ez az!A munkáltató már megvan!Dolgozni is tudnék,akarnék is,de elküldtek a showhivatalba, mivel nincs meg a 3 hónap tartózkodásom!De köszi az ötletet, megnézem amit írtál.
Sok sikert Neked is!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- yvett
- Látogató
14 éve 5 hónapja #739
Írta: yvett
yvett válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Szia,
akkor az etteremvezetö nagyon keveset tud. Minden esetben a munkaltatonak kell kezdemenyezni, hogy a helyi papirokat elintezd. A varakozas nem segit.
Mar kint vagy, vagy meg otthon?
yvett
akkor az etteremvezetö nagyon keveset tud. Minden esetben a munkaltatonak kell kezdemenyezni, hogy a helyi papirokat elintezd. A varakozas nem segit.
Mar kint vagy, vagy meg otthon?
yvett
- szoszi74
- Látogató
14 éve 5 hónapja #740
Sajna ez egy ilyen "főnök".Tudja ő jól,hogy honnan fúj a szél!Ő van előnyben,én képes vagyok mindenhova elmenni, intézni a papírokat, de ennyi, többre nem vagyok képes. Minimális nyelvtudásom van,egy csajszi segít nekem,aki cirka 15 éve itt él kint. Kint vagyok én is,időm mint a tenger,autóm is van, úgyhogy adott minden!Bejelentkeztem lakcímre,de a vízum (Auslander...)hivatalból elküldtek,ahol a papíromat akartuk kérni.Egy A4-es papírról van szó,ami tartalmazza,hogy itt tartózkodhatsz és vállalhatsz munkát.Agymenés,komolyan,hogy ezen múlik minden!
- yvett
- Látogató
14 éve 5 hónapja #742
Írta: yvett
yvett válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Szia,
a bejelentkezes utan egy Freizügigkeitbescheinigung-ra van szükseged. De azt nem adjak,csak ha van munkaadod, vagy munkavallalasi engedelyed. Es lefogadom, hogy munkavallalasit meg csak akkor adnanak, ha lenne ez a Freiz. papirod.
Ezt par evvel ezelött vegigjartam parszor, csak akkor meg tartozkodasi engedelyn ek hivtak.
Nagy eselyed lenne munkavallalasit kapni, ha jeletkeznel valahol idös apolasra, gondozasra.
Vagy vallalkoznod kell, akkor kapsz Freiz.-ot
Üdv. yvett
a bejelentkezes utan egy Freizügigkeitbescheinigung-ra van szükseged. De azt nem adjak,csak ha van munkaadod, vagy munkavallalasi engedelyed. Es lefogadom, hogy munkavallalasit meg csak akkor adnanak, ha lenne ez a Freiz. papirod.
Ezt par evvel ezelött vegigjartam parszor, csak akkor meg tartozkodasi engedelyn ek hivtak.
Nagy eselyed lenne munkavallalasit kapni, ha jeletkeznel valahol idös apolasra, gondozasra.
Vagy vallalkoznod kell, akkor kapsz Freiz.-ot
Üdv. yvett
- szoszi74
- Látogató
14 éve 5 hónapja #743
Aha!Ezt a Freiz.papírt nem adják,csak akkor ha 3 hónapja itt van lakcímem!Egyenlőre nem tudok máshova menni mint a MD-be,mert -mint írtam-csekélyke német nyelvtudásom van.Talán a vállalkozói lesz a megoldás,állítólag két nap alatt kivitelezhető.Ha arra kapok papírt,nyert ügyem lesz!
Nagyon-nagyon köszönöm az ötletet!!!!
Szép napokat és sok-sok sikert Neked!
Üdv:Brigi
Nagyon-nagyon köszönöm az ötletet!!!!
Szép napokat és sok-sok sikert Neked!
Üdv:Brigi
- szoszi74
- Látogató
14 éve 5 hónapja #744
Bocs!Még elfelejtettem megírni,mikor ezt a Freiz.papírt akartuk kiváltani, azt mondták előbb menni kell a munkaügyi központba,ahol kapok ismételten egy papírt,hogy kiállíthatják ezt a Freiz.papírt,de ennek kritériuma a 3 hónapos németországi lakcím.Asszem marad a vállalkozói! Kb. így érzem már magam a sok hivatali procedúra után!