Munkavállalási engedély

• Cindus
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 1 hónapja #1441 Írta: Cindus
Cindus válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély

Szia,
csak megerösiteni tudom, amit irsz. Ha nem a végzettségednek megfelelöen akarsz elhelyezkedni, akkor szinte esélytelen vagy. Én tul vagyok már jo par ilyan állásinterjun, nekem is mondták már adott helyen, hogy tulképzett vagyok. Sztem a szakmádban keress vmi jo kis gyakornoki állást. Add be állásközvetitöhöz a papirjaid. Apropó állásközvetitö: tudja vki hogy lehet oda bejutni? Én eddeg nem jártam sikerrel.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• lacaboy24
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 6 órája - 14 éve 5 órája #2145 Írta: lacaboy24
lacaboy24 válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély

szia mindenki.
Igazából segítséget szeretnék kérni.Németországban szeretnék dolgozni csak nincs semmi infóm hogy milyen engedélyek,papírok..stb kellenek.Esetleg valaki tudna segíteni infóval azt megköszönném.

Több
14 éve 5 órája #2149 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély

Elsősorban a topik címében szereplő munkavállalási engedélyre lesz szükséged, jövő év májusáig de erről mindent megtudhatsz itt

Több
14 éve 4 órája #2160 Írta: TomTemplar
TomTemplar válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély

Az itteni leírás nem tartalmazza azt, hogy ha nincs felsőfokú végzettséged és ha a szakma amiben el akarsz helyezkedni arról sincs végzettséged, akkor 3 hónapos bejelentett tartózkodást kér a hivatal. (Pl. ha felszolgáló vagy takarító akarsz lenni és erről nincs papírod..) Ha ilyen eset van akkor a bejelentkezéskor tanácsolom, hogy ennyivel korábbi időpontot adj meg.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

• Athena
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 11 hónapja #2174 Írta: Athena
Athena válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély

Szia Cindus!

Csupán egy megjegyzés: állásközvetítön keresztül alapból nem adják meg a munkavállalási engedélyt. Csak akkor, ha a cég személyesen alkalmaz.

Üdv. Athena

• Tuende
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 11 hónapja #2178 Írta: Tuende
Tuende válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély

Hali

Mai napon egy remélhetőleg jövőbeni németországi főnököm azt az infót adta, hogy 2011. jan 1-től magyar állampolgároknak nincsen szükségük munkavállalási engedélyre, ahhoz hogy Németországban munkát vállaljanak.
Kérdés Ti tudok-e erről valamit??
Köszi