Munkavállalási engedély
- Cindus
- Látogató
14 éve 1 hónapja #1441
Írta: Cindus
Cindus válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Szia,
csak megerösiteni tudom, amit irsz. Ha nem a végzettségednek megfelelöen akarsz elhelyezkedni, akkor szinte esélytelen vagy. Én tul vagyok már jo par ilyan állásinterjun, nekem is mondták már adott helyen, hogy tulképzett vagyok. Sztem a szakmádban keress vmi jo kis gyakornoki állást. Add be állásközvetitöhöz a papirjaid. Apropó állásközvetitö: tudja vki hogy lehet oda bejutni? Én eddeg nem jártam sikerrel.
csak megerösiteni tudom, amit irsz. Ha nem a végzettségednek megfelelöen akarsz elhelyezkedni, akkor szinte esélytelen vagy. Én tul vagyok már jo par ilyan állásinterjun, nekem is mondták már adott helyen, hogy tulképzett vagyok. Sztem a szakmádban keress vmi jo kis gyakornoki állást. Add be állásközvetitöhöz a papirjaid. Apropó állásközvetitö: tudja vki hogy lehet oda bejutni? Én eddeg nem jártam sikerrel.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- lacaboy24
- Látogató
14 éve 6 órája - 14 éve 5 órája #2145
Írta: lacaboy24
lacaboy24 válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
szia mindenki.
Igazából segítséget szeretnék kérni.Németországban szeretnék dolgozni csak nincs semmi infóm hogy milyen engedélyek,papírok..stb kellenek.Esetleg valaki tudna segíteni infóval azt megköszönném.
Igazából segítséget szeretnék kérni.Németországban szeretnék dolgozni csak nincs semmi infóm hogy milyen engedélyek,papírok..stb kellenek.Esetleg valaki tudna segíteni infóval azt megköszönném.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
14 éve 5 órája #2149
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Elsősorban a topik címében szereplő munkavállalási engedélyre lesz szükséged, jövő év májusáig de erről mindent megtudhatsz
itt
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- TomTemplar
- Nem elérhető
- Junior Member
- Alles im Lot
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
14 éve 4 órája #2160
Írta: TomTemplar
TomTemplar válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Az itteni leírás nem tartalmazza azt, hogy ha nincs felsőfokú végzettséged és ha a szakma amiben el akarsz helyezkedni arról sincs végzettséged, akkor 3 hónapos bejelentett tartózkodást kér a hivatal. (Pl. ha felszolgáló vagy takarító akarsz lenni és erről nincs papírod..) Ha ilyen eset van akkor a bejelentkezéskor tanácsolom, hogy ennyivel korábbi időpontot adj meg.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
- Athena
- Látogató
13 éve 11 hónapja #2174
Írta: Athena
Athena válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Szia Cindus!
Csupán egy megjegyzés: állásközvetítön keresztül alapból nem adják meg a munkavállalási engedélyt. Csak akkor, ha a cég személyesen alkalmaz.
Üdv. Athena
Csupán egy megjegyzés: állásközvetítön keresztül alapból nem adják meg a munkavállalási engedélyt. Csak akkor, ha a cég személyesen alkalmaz.
Üdv. Athena
- Tuende
- Látogató
13 éve 11 hónapja #2178
Írta: Tuende
Tuende válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Hali
Mai napon egy remélhetőleg jövőbeni németországi főnököm azt az infót adta, hogy 2011. jan 1-től magyar állampolgároknak nincsen szükségük munkavállalási engedélyre, ahhoz hogy Németországban munkát vállaljanak.
Kérdés Ti tudok-e erről valamit??
Köszi
Mai napon egy remélhetőleg jövőbeni németországi főnököm azt az infót adta, hogy 2011. jan 1-től magyar állampolgároknak nincsen szükségük munkavállalási engedélyre, ahhoz hogy Németországban munkát vállaljanak.
Kérdés Ti tudok-e erről valamit??
Köszi