Munkavállalási engedély
- Cosy
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
13 éve 11 hónapja #2202
Írta: Cosy
Cosy válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Athena, pedig elöfordul! Tudod milyen munkavállalásim van már x éve? Unbegrenzt! Es miért? Mert a kisfiam német (is) állampolgár. Megtisztelö dolog az anyukájának lenni.
A párom német, de nem vagyunk összeházasodva, szóval utána nekem csak a szám járna, más nem. De a közös muci volt az aduász, bár ezt mi nem tudtuk. Valamikor, egy ügyintézö megtalálta ezt a paragrafust és úgy döntött, hogy megkapom az engedélyt.
A párom német, de nem vagyunk összeházasodva, szóval utána nekem csak a szám járna, más nem. De a közös muci volt az aduász, bár ezt mi nem tudtuk. Valamikor, egy ügyintézö megtalálta ezt a paragrafust és úgy döntött, hogy megkapom az engedélyt.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Roxa
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 25
13 éve 11 hónapja #2205
Írta: Roxa
Mondd meg az igazat, úgysem hiszik el!
Roxa válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
akkor a férjemnek májustól unbefristet arbeitsberechtigungja lesz automatikusan? Vagy mivel neki most indult, így ki kell várnia az egy évet?
- Cosy
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
13 éve 11 hónapja #2206
Írta: Cosy
khmmm, unbefristet ... most mondom, hogy unbefristet
Cosy válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Cosy írta: Tudod milyen munkavállalásim van már x éve? Unbegrenzt!
khmmm, unbefristet ... most mondom, hogy unbefristet
- Roxa
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 11 hónapja #2208
Cosy írta:
Cosy írta: Tudod milyen munkavállalásim van már x éve? Unbegrenzt!
Az az internet Cosy, de sebaj, így is megértettük
- Csopaki
- Látogató
13 éve 11 hónapja #2209
Írta: Csopaki
Csopaki válaszolt a következő témában: Munkavállalási engedély
Szia Roxa,
Arbeitsberechtigung-EU-ja lesz neki, de csak olyan értelemben "automatikusan", hogy be kell mennie sorbanállni és megkérvényezni. De elméletileg alanyi jogon, mit magyar állampolgár, megkapja. Ugyanez vonatkozik rád is; májustól már nem a "férjed után" kapsz engedélyt, hanem alanyi jogon jár, de be kell nyújtanod a kérvényt és kezedben az engedéllyel akárhol dolgozhatsz, ahol felvesznek.
P.S. Mondjuk szerintem férjednek nem nagyon érdemes májusban intézkednie mert szerintem hatalmas tumultus lesz és végülis ö már "sìnen van". De ez csak az én személyes véleményem.
Arbeitsberechtigung-EU-ja lesz neki, de csak olyan értelemben "automatikusan", hogy be kell mennie sorbanállni és megkérvényezni. De elméletileg alanyi jogon, mit magyar állampolgár, megkapja. Ugyanez vonatkozik rád is; májustól már nem a "férjed után" kapsz engedélyt, hanem alanyi jogon jár, de be kell nyújtanod a kérvényt és kezedben az engedéllyel akárhol dolgozhatsz, ahol felvesznek.
P.S. Mondjuk szerintem férjednek nem nagyon érdemes májusban intézkednie mert szerintem hatalmas tumultus lesz és végülis ö már "sìnen van". De ez csak az én személyes véleményem.
- Roxa
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 11 hónapja #2212
Csopaki kedves köszi az infót:)
Akkor ezek szerint, ha jól értem, májusban előbb az arbeitsberechtigungot kell kérni és aztán azzal munkát keresni?
Akkor ezek szerint, ha jól értem, májusban előbb az arbeitsberechtigungot kell kérni és aztán azzal munkát keresni?