Idősgondozás Németországban
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
A recept hozzá:
Végy egy jó adag nyelvtudást, ugyanannyi kitartást és bátorságot, majd keverd össze ezeket némi megtakarított pénzzel, végül vedd föl a telefont, és gyere..
http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?lang=de&acro=job&catId=482&parentCategory=482
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- borex
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Én a fekete erdei idősotthonok valamelyikében fogok dolgozni ha minden igaz.Tud valaki erről valami infót.ha igen megosztaná velem velünk köszönöm
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 96
Szia Borex,borex írta: Sziasztok
Én a fekete erdei idősotthonok valamelyikében fogok dolgozni ha minden igaz.Tud valaki erről valami infót.ha igen megosztaná velem velünk köszönöm
nem tudsz kicsit közelebbit? A Fekete Erdő elég nagy, és abból kiindulva, hogy néhány hónapig egy 8000 fős kisvárosban laktam, ahol volt 3 vagy 4 idősek otthona, elég sok lehet a Fekete Erdőben is:)
Pont a minap futottam bele véletlenül egy weboldalba, ahol ezeket az idősgondozói állásokat tárgyalták ki főleg lengyelek azt hiszem, de voltak máshonnan is. Nem emlékszem hol találtam, engem nem annyira érdekelt a téma, de ha beírod németül a német google-be, akkor szerintem megtalálod. Ott talán tudnak egy konkrét intézményről is felvilágosítást adni neked akik ott dolgoznak/dolgoztak.
- borex
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Köszönöm a gyors választ.Még nem tudom pontosan mert öt otthon van ami ehhez a rendszerhez tartozik.Haslach,Bad Herrenalb,Bü jónak hangzikhl,Gernsbach városokban.Az a helyzet hogy annyira tut és jónak hangzik az egész hogy már fáj.Különben az SWb társulattal megyek ill.mennék mert még nincs időpontom.
- nerir
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 6
Igen szükséges lesz....-kaptam a választ.
A tájékoztatójukban ugy szerepel, hogy ajánlott.
Tudni szeretném, ha valaki jártas jogilag ezen a területen, hogy kötelezhető-e ezt beadatni?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ami ajánlott az nem kötelező! Viszont ha nem kapod meg, akkor nem kötelesek foglalkoztatni! Ergo: ha kell a job, oltassd be magad! Az mondjuk nem derült ki egyértelműen a beírásodból, hogy neked kell az otthonlakóknak majd beadnod ezt, vagy neked kell ez a védőoltás, hogy a munkahelyet megkaphassd! Szerintem neked kell beadatnod, de nem a saját védelmed érdekében, hanem az idősek védeleme miatt! Itt a BRD-ban gyakran kérnek keletről jövőknél ilyet! Szóval a véleményem az, hogy ha csak ajánlott, akkor nem kötelező! Te döntesz, ők meg arról, hogy fogsz e ott dolgozni vagy sem!nerir írta: Januártól kaptam egy munkaajánlatot Németországba idősek otthonában segédápolóként dolgozni. Minden rendben mert eddig- de megkérdeztem a munkaerő kölcsönző céget, hogy szükséges-e a védőoltás ( hepatitis A-B-c) beadása. Igen szükséges lesz....-kaptam a választ.A tájékoztatójukban ugy szerepel, hogy ajánlott. Tudni szeretném, ha valaki jártas jogilag ezen a területen, hogy kötelezhető-e ezt beadatni?
DCT