Idősgondozás Németországban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 10 hónapja #10846
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Azt szeretném kérni, hogy ne csináljatok egy sírós-nyavajgós topikot ebből a topikból attól senkinek nem lesz jobb, haszna sincs.Szerintem elkéne gondolkozni azon, hogy lehet valamit rosszul csinálok.
Köszönöm
Köszönöm
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- borex
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #10858
Írta: borex
borex válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Maya nem a nevét szerettem volna megtudni az idősotthonnak hanem hogy milyen ott a meló mert úgy látom itt aki fórumozik mindenki a házi idősgondozásról beszél.Én arról szeretnék infót aki műszakban munkaidőben dolgozik és valamilyen magyar ügynökség vitte ki. Most el kezdem itthon tanulni a németet mert az a bizonyos nyelvtudás nélküli munka sztem nem valami oké.
üdv nektek
üdv nektek
- Szugya
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 65
12 éve 10 hónapja #10862
Írta: Szugya
Szugya válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Postabontónak és Gizellának!
Szerintem senki nem tartott pisztolyt a fejetekhez, hogy ezt a munkát elvállaljátok!
Mindig lehet változtatni, nem kötelező ottmaradni ha nem bírod. Eü. végzettségűeknek megtanítják, hogy hogyan emeld a beteget, ha meg nincs végzettséged, akkor másfajta munkát kell találni. A betegnek sem jó ha csak nyuzbálják! Mindenki aki vállal külföldön munkát a több pénz miatt teszi, de senki ne gondolja, hogy ez méznyalogatás lesz! Alkalmazkodni pedig nekünk kell, mi mentünk oda, hazajönni bármikor lehet.
Ja, és ez a megnyilvánulás rossz fényt vet azokra az idősotthonokra ahol szeretnek dolgozni az ápolók!
Szerintem senki nem tartott pisztolyt a fejetekhez, hogy ezt a munkát elvállaljátok!
Mindig lehet változtatni, nem kötelező ottmaradni ha nem bírod. Eü. végzettségűeknek megtanítják, hogy hogyan emeld a beteget, ha meg nincs végzettséged, akkor másfajta munkát kell találni. A betegnek sem jó ha csak nyuzbálják! Mindenki aki vállal külföldön munkát a több pénz miatt teszi, de senki ne gondolja, hogy ez méznyalogatás lesz! Alkalmazkodni pedig nekünk kell, mi mentünk oda, hazajönni bármikor lehet.
Ja, és ez a megnyilvánulás rossz fényt vet azokra az idősotthonokra ahol szeretnek dolgozni az ápolók!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, borex
- borex
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
- Bohoc
- Látogató
12 éve 10 hónapja #10924
Írta: Bohoc
Bohoc válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Sziasztok,soha tobbe ilyet nem vallalok,pedig nagyon vagytam arra,hogy egy idos,szeretheto embernek a napjait megszepitsem.De olyan csaladot,kozvetitot fogtam ki,hogy soha tobbe hallani nem akarok roluk.Harom hetig birtam 24 oraban,szabad nap es szabad ora nelkul.
Szombaton indulok haza,mert allitolag akkor levalt valaki,ha nem akkor is elmegyek es pereljenek be nyugodtan szerzodes megszegesert.
Ez a munka a modern rabszolgasag kepviseloje 300 000 ft-ert.Csabito,mert ennyit rakhat el az ember,ugye mert a kaja es a szallas ingyen van.De engem senki ne alazzon,meg ennyiert sem.Aki kivancsi a folytatasra,nyugodtan irjon,kerdezzen,valaszolok mindenre.De akinek van esze,nem vallalja el,hiaba vannak olyanok,akik bennunk keresik a hibat,mi nem vagyunk hibasak,csak munkat keresunk.A pisztolyt sajna a fejedhez teszik,mert ameddig nincs valtotars elvileg nem mehetsz el...de engem nem erdekel....
Sziasztok
Szombaton indulok haza,mert allitolag akkor levalt valaki,ha nem akkor is elmegyek es pereljenek be nyugodtan szerzodes megszegesert.
Ez a munka a modern rabszolgasag kepviseloje 300 000 ft-ert.Csabito,mert ennyit rakhat el az ember,ugye mert a kaja es a szallas ingyen van.De engem senki ne alazzon,meg ennyiert sem.Aki kivancsi a folytatasra,nyugodtan irjon,kerdezzen,valaszolok mindenre.De akinek van esze,nem vallalja el,hiaba vannak olyanok,akik bennunk keresik a hibat,mi nem vagyunk hibasak,csak munkat keresunk.A pisztolyt sajna a fejedhez teszik,mert ameddig nincs valtotars elvileg nem mehetsz el...de engem nem erdekel....
Sziasztok
- aba55
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 10
12 éve 10 hónapja #10928
Írta: aba55
aba55
aba55 válaszolt a következő témában: Idősgondozás Németországban
Szia Bohoc!
Szíven ütött amit írtál! Persze TUDOM, hogy az emberek mindenhol hasonlóak és van jó is, rossz is, de akkor is. Sajnálom, hogy nem sikerült...
Üdv. Hajni
Szíven ütött amit írtál! Persze TUDOM, hogy az emberek mindenhol hasonlóak és van jó is, rossz is, de akkor is. Sajnálom, hogy nem sikerült...
Üdv. Hajni
aba55