thomas71 esélyei

Több
12 éve 10 hónapja #12420 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: thomas71 esélyei

thomas71 írta: Nos megnéztem a topik 5 napot sem bírt ki ( 4 nap és 23 óra) és már megkaptam most már szemtől szembe, hogy igazából sz@rt sem érek sem én sem a szakképzettségem, sem a diplomáim. Tudod annak idején 27 éve, 22 éve meg 15 éve amikor elkezdtem a sulijaimat még jónak tűnt az a végzettség is.

Nézd, ez tény. Használhatatlanok.

thomas71 írta: Elvileg most is jó, hiszen azt kapom folyamatosan tőletek - kivétel két-három ember - hogy minek akarok én kimenni, hiszen olyan jól megélek én Mo.-on is - szerintetek.

Miért? Nem lehet valakinek olyan véleménye, hogy jobban jártok otthon fix. 1000-el mint a semmire tervezett 2x1000-el aminek a fele elmegy megelhetesre? :ohmy:

thomas71 írta: Egy dologban igazatok van a németet meg kell tanulnom.

Szomorú, hogy csak ebben az egy dologban adsz igazat.

thomas71 írta: Azt nem tudom te milyen szakképzettséggel mentél annak idején ki, de már jó magas lovon ülhetsz ha ilyen véleménnyel vagy egy honfitársadról aki segítséget kér. Csak vigyázz, tudod a magas lóról leesés esete...

Semmi közöd hozzá de majd vigyázok. ;)

thomas71 írta: A C jogsi persze C+E de az E-re egyébként nem lesz szükségem mert nem közúti árufuvarozásra kell.

Ahogy gondolod. Sok sikert!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #12421 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: thomas71 esélyei

Kfz!
A te modorodrol inkabb nem szolnek, mivel ugy latom, semmi modorod...
Menj a hid ala, ha akarsz valamit.
Te mit segitettel barkinek is, hogy kifogasolod a mas segitseget?
Elöbb mutasd meg, te mit tudsz tenni, majd azutan esetleg megkerdezheted, hogy mas mit tett, de csak akkor!
Es remelem, nem talalsz itt Nemetorszagban munkat! Ugyanis itt jobb modoru emberekhez szoktunk.
De ha talalsz is, ezzel a modorral, garantalom, nem fogod sokaig megtartani.
Eva

Több
12 éve 10 hónapja #12424 Írta: Gergoo

kfz írta: Te geroo!
Nem vagy te egy kicsit neveletlen?
Neki esel az embernek okkal ok nélkül... :angry:
Azt látom, hogy bennfentes vagy mivel pirossal van a nic neved kiírva, de amennyire higgadt a pirossal írt "irany nemetorszag" nic név tulajdonosa Te pont mint egy buldog kapsz minden után :(
Ha nehezedre esik a "tudatlan honfitársaidon " segíteni miért nem mentél inkább könyvtárosnak. Ott mindig csend van, senki sem zajong és nem igazán zavar buta kérdésekkel.
Ahogy így elolvasgatlak szerintem Te pesti vagy és innen nyomod az igét. Kísértetiesen hasonló a megnyilvánulás itt minden nap a városban...igazam van? :blink:
Hát miért nem tudod szépen elmagyarázni neki a lépéseket?

Erre mit írjak? Olvass vissza, félórát vártam és én sem olyan jól nevelt hozzászólásra számítottam mint ami sikeredett Tominak.

kfz írta: A C kategóriával meg miért is nincs meló, mert ezt mondat valaki? Vagy mert tapasztalatból tudod? Hány száz címet másoljak be neked ahol tömegével keresnek szóló könnyű tehergépkocsira gkvezetőt?

Írtam volna ilyet? Nem, nem írtam. A kb. 3 illetve 60-70% esélykülönbséget nyilván nem kitaláltam. Küzdjön C-vel, írtam neki hogy sikert kivánok!

kfz írta: Tomi barátunk csak nem jó sorrendben próbál lépegetni!
Erre Te letorkolod...gratulálok :pinch:

Ha ez csak rossz sorrend akkor én biztos nem pösti gyerek vagyok. ;) Tomi kérte, hogy irjunk ha van címünk illetve írt csalódottságáról. Majd kérdeztem a részletekről illetve, hogy mi is van az oldalon amiért fizetni kéne, vártam fél órát és ismét címet kért. Még szép, hogy letorkolom. :laugh:

kfz írta: Ez nem segítség csak nagyképűsködés és félő hogy nincs mögötte semmi ;)

6436 Stellenangebote für Krankenpfleger
Ennyi, volt a mai kimenő hirleveleken. Kb. az ötödét írtam. Nincs itt nagyképűsködés. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kfz

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12427 Írta: Gergoo

Eva10 írta: Talan ö is azt varta, mint többen masok, hogy majd kezebe adod a cimet, az elömelegitett szeket az iroasztal mellett, ahol majd dolgozik, a ketnyelvü munkaszerzödest, min. netto 3000 eurorol, es meg nemetül sem kell hozza tudnia...?

Ilyesmiről lehet szó. Nem igazán értettem ezt a címesdit meg az utalást arra, hogy semmi nincs ingyen de végül kapott címet. DCT beküldte. Nem mondhatja, hogy nem érte meg. 2 3 alkalommal jöhetett az oldalra és 2,5 év alatt talán Ő a harmadik vagy negyedik akinek valaki "címet" ad. :)
Nem érdemelte meg de lesz konkurencia is, mivel nem szakmája szerintem esélye nincs.

Több
12 éve 10 hónapja #12428 Írta: Gergoo

Eva10 írta: Szia Gergö!
Bocs, ha tul kemenyen fogalmazok. En azt hittem, Thomas ertelmes ember, nehany diplomaval, es nem fel a munkatol.

Szó sincs róla, nem sikerült keményre. Én is hasonlóan gondoltam de aztán Tomi megváltozott, megunta. Én is megváltoztam, meguntam. :laugh:
A mai nap különben egy "teszt" volt. Megkértem valakit, hogy moderálja a fórumot amíg én (talán) ismét tető alá hozok egy olyan együttműködést egy német céggel aminek köszönhetően (ingyen) kijuthat 10-15 ember csekély nyelvtudással dolgozni, hosszú távon, szerződéssel. Megkértem, hogy csak minden második harmadik olyan hozászólást engedjen ki amiben esélyek felől érdeklődnek illetve e-mail címmel, 2 sorban "munkát keresnek".
Tehát a harmada jelent meg és mi volt? Örület nem? :)
Holnaptól visszatérünk a szokásos mederbe, szerintem senki nem kiváncsi napi 20-30 munkát keresek hozzászólásra a kiváltott reakciókra pedig biztos nem. Nekem ez nem újdonság csak a mai napig ilyesmiből nem lett sok publikus.
Mégegyszer köszönöm a mai moderációt, megkért az illető, hogy ne fedjem fel kilétét de lehetetlenség nem megerősíteni, hogy nagyon jól sikerült a mai nap. ;)
Sajnos csak a moderálást illetően, a melóból nem lett semmi, szerintem max. fél- egy év és szakma nélkül Németország felejtős.

Több
12 éve 10 hónapja #12440 Írta: thomas71
thomas71 válaszolt a következő témában: thomas71 esélyei

Szia DCT. Köszönöm ma du. írok neki.

A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki, mint az amelyik nincs feszültség alatt. Csak más a fogása...