Német nyelvtanulás

Több
12 éve 7 hónapja #17314 Írta: keeek
keeek válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

tudja valaki, hogy miert tuntek el Magyarorszagon kabelrol a nemet adok? szuleimnel T-kabel van, nem lehet az adokat valasztani, onkenyesen valtoznak, es mig par eve kizarolag nemet kuldfoldi adok voltak, azota 1 sincs mar! lett egy angol hirado (ez jo) es egy rakas hasznavehetetlen magyar... van ennek valami politikai v egyeb oka?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 7 hónapja #17319 Írta: zsuzsa76
zsuzsa76 válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Ez engem is érdekelne. Van egy olyan sejtésem, hogy a német csatornák eltünése egybeesik a szabad munkavállalás időpontjával. Egyébbként a T-nél bejön sat1. 52 nyomd meg a távkapcsolón. Feltéve ha nektek is ugyanaz a csomagotok van.
Elárulom nem nagy élmény. Lenßen und Partner még nézhető, de a délutáni Britta show-nál már eléggé meg kellett erőszakolnom magam. Magyar kolleganőjének a műsorát sem bírtam nézni.
ELNÉZÉST KÉREK HA ELÖBBI MONDATOMMAL VALAKIT MEGBÁNTOTTAM.
Pures Leben eléggé nézhető, de ott se a "hopdojcs"-ot beszélik. Próbáltam a txt-vel valamiféle feliratot csalni a képernyőre -biztos én vagyok a béna - de nem tudtam. :blush:
Reklámok a legjobbak, mert amikor már harmadszorra nézek meg egy szót a szótárba :pinch: , annyira beidegelem magam, hogy megjegyzem.

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja #17330 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Interneten több nemet ado is megtalalhato.
Es: en pl szoktam nezni a vox-on azokat a kromisorozatokat, amiket magyarul is nezek. Nem talaltam online vox-ot, de bizonyos filmek vissznezhetök költsegmentesen a neten.
ZDF van online, es több meg, de ezeket nem tudom. Iphone-on is több ado nezhetö.
sziasztok:
Eva

Több
12 éve 7 hónapja #17338 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Vox? A német adók mind megtalálhatók az Astra müholdon. Ingyen!
www.astra.de/2243/sender

Több
12 éve 7 hónapja #17339 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Attila_BRD írta: Vox? A német adók mind megtalálhatók az Astra müholdon. Ingyen!
www.astra.de/2243/sender

Ja, csak itthon is, úgy mint kinnt is az emberek 90%-a kábelen TV-zik. Ott pedig eszed nem eszed, nem kapsz mást. Csak ami az "étlapon" van :laugh:

Több
12 éve 7 hónapja #17340 Írta: astarta
astarta válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Akik nem kábelről tévéznek, azoknak vagy IP tv-je van, vagy esetleg műholdas.

De a műholdas esetében sem olyan egyszerű.

UPC Direct sajnos lassan 2 éve átköltözött az Astráról a Thor-ra, így egy egyszerű antennával már ez sem megoldható, hogy mindekettőt (UPC csatornák plusz német csatornák) elérje az ember. Vagy speciális antenna kell, vagy 2 antenna...
Pedig előtte nagyon jó volt, hogy egyszerre jött a UPC magyar meg az összes német ingyen egy helyről (Astra), mi itt kinn is ezt használtuk.
A T-Home Sat TV-je nem tudom melyik műholdról jön, de gyanítom az se az Astráról, mert a szüleimnek az van, de nem jön mellette egy német csatorna sem (iiletve egy igen, a SAT1, de az a T-Home csomag része).