Német nyelvtanulás
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
zsuzsa76 írta: Ez engem is érdekelne. Van egy olyan sejtésem, hogy a német csatornák eltünése egybeesik a szabad munkavállalás időpontjával. Egyébbként a T-nél bejön sat1. 52 nyomd meg a távkapcsolón. Feltéve ha nektek is ugyanaz a csomagotok van.
igen, illetve picit elobb tuntek el. nalunk nincsenek csomagok, es csak egyfele szolgaltato van. onkenyuralom en mondjuk nem lakom mar ott, ugyh konkretan nem erint, csak gondoltam hatha valaki tudja h miert is a nagy palfordulas. lehet csak egyszeruen tul dragak voltak.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
A T-Home az AMOS-3 on jön. A válium ehhez képest doppingszer.
A megnézhetö sorozatokat láttam már minimum 2-szer, a magyar klónokat meg nem értem.
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
astarta írta: Akik nem kábelről tévéznek, azoknak vagy IP tv-je van, vagy esetleg műholdas.
De a műholdas esetében sem olyan egyszerű.
UPC Direct sajnos lassan 2 éve átköltözött az Astráról a Thor-ra, így egy egyszerű antennával már ez sem megoldható, hogy mindekettőt (UPC csatornák plusz német csatornák) elérje az ember. Vagy speciális antenna kell, vagy 2 antenna...
Pedig előtte nagyon jó volt, hogy egyszerre jött a UPC magyar meg az összes német ingyen egy helyről (Astra), mi itt kinn is ezt használtuk.
A T-Home Sat TV-je nem tudom melyik műholdról jön, de gyanítom az se az Astráról, mert a szüleimnek az van, de nem jön mellette egy német csatorna sem (iiletve egy igen, a SAT1, de az a T-Home csomag része).
Az UPC nem műholdas TV, csak műholdon keresztül közvetít előre összeállított csomagokat. Dettó, ez is "kábel TV". De ha bemész bármelyik nagyobb áruházba, Metró, Rewe, stb, 50-100 € között komplett műholdvevő szettet kapsz, amelyikkel milló szabadon fogható német nyelvű csatornát találsz. Csak arra kell ügyelni, hogy digitális legyen, mert 04.30.-tól az analóg adások megszűnnek. Ja meg arra, hogy ahol laksz felszerelhetsz e Tányért valahová, erkélyre, falra, stb. Na ez a keményebb dió. Ezek vonatkoznak itthonra is, csak itt egyszerűbb a felszerelés, mert még nem nagyon kötözködik az un. "városkép bizottság".
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 181
Mi Dreambox-ot használtunk.
Az előző lakásunkban sem engedték itt kinn hivatalosan az antenna felszerelését, de tetőtéri volt a lakás, így a kis antenna rejtve volt az erkélyen. Itt Bonnban sem engedik, de itt elrejteni sem tudnánk. Így most T-Home IP tévénk van.
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
www.rosettastone.de/
Ja a demot erdemes kiprobalni, egy email cimert 24 oras elerhetoseget ad.
- htimea
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 108
Rövidtávú memóriából be a hosszúba,s egyszer majdan ki sem hull onnan.
www.ankisrs.net/