Német nyelvtanulás
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
macika írta: Sziasztok szeretnék érdeklődni hogy véletlenül nem tud valaki valami jó meg oldást hogyan lehet németül tanulni? mert próbálok szótárból és a goglén is de egyszerűen nem akarnak meg maradni a fejembe a szavak előre is köszönöm az ötleteket válaszokat Tisztelettel Macika.
www.otevotnyelv.com/anki
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
szia:
Eva
- mutyikoma
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 6
4 könyvből áll. Ha az elsőt megtanulod, már megtudsz szólalni, tudsz társalogni, van egy alapod.
Humoros, egyáltalán nem unalmas tankönyv, és szerintem nagyon alkalmas az otthoni egyedüli tanulásra. A nyelvtanhoz is van könyve, így aki nem tud, vagy nem akar tanárhoz menni, nagy segítség lehet. Mindenképpen kell szótár és nagyon-nagyon sok gyakorlás!!!! Sok beszéd, akár egyedül is. Én nagyon sokszor írom le a mondatokat, szavakat. Van egy piszkozat füzetem, egy "szép" füzetem, és egy szótárfüzetem. Így gyakorlatilag háromszor írom le. Vannak letölthető tesztlapok a neten, ezeken is érdemes gyakorolni. Magamnak szoktam szódogákat írni és amiket nem jól írtam szavakat, vagy nem jutott eszembe, abból addig írok dolgozatot, amíg meg nem tanulom. Ezenkívül jó módszer a diktafon, akár telefonba is. Felmondom otthon a tanulni valót és vezetés, utazás, vásárlás, bármi közben tudom hallgatni. Maklári könyvében az a jó, hogy a kiejtés is nagyon jól, érthetően van leírva. Aki mind a négy könyvön átrágja magát, sztem felsőfokon tud majd beszélni! Sok sikert!!
- Enci
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Van egy jó kis német oldal, ahol németül lehet nézni filmeket, sorozatokat.
www.kinokiste.com
Remélem vkinek hasznos lesz!!!
- diablonia
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4
Azt megtudnád nekem mondani hogy ez az oldal fizetős-e? Mert nekem elég gyanus hogy ilyen filmeket ingyen lehetne nézni....
Köszi előre is!
- Enci
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Nem fizetős! Én napi szinten nézem órákat hónapok óta.Még regisztrálni sem kell. Nagyon egyszerű..megkeresed, amit nézni szeretnél, rákatt, lesz egy pár előugró ablak (van amelyik felnőtt tartalmú - na az tuti fizetős:), de aokat ki kell nyomkodni, start stream, play és kész. Egy jó internetkapcsolat nem hátrány, mert akkor nem kell várni amíg töltöget az oldal.
De ha rákattintasz Te is látni fogod....
Jó filmezést és tanulást!!
Ha vmi nem klappol kérdezz, de sztem semmi bonyolult nincs benne.