Bankkártya Németországban
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 45
13 éve 1 hónapja #8228
Írta: laolaj
laolaj válaszolt a következő témában: Bankkártya Németországban
Tizy.
Tegnap nyitottunk számlát egyik kollégámnak a Sparkassenél. Bementünk az egyik helyre ott azt mondták h csak időpontra rudunk menni és az is csak másnap van.
Tovább mentünk egy másikhoz ott egyből fogadtak. Személyi kellett. Lakcím bemondásra. 10perc és élt a számla már be is fizetünk rá majd utaltunk ott helyben személyesen.
szó mi szó. ez bank válogatja. Menny tovább egy másik fiókba.
Tegnap nyitottunk számlát egyik kollégámnak a Sparkassenél. Bementünk az egyik helyre ott azt mondták h csak időpontra rudunk menni és az is csak másnap van.
Tovább mentünk egy másikhoz ott egyből fogadtak. Személyi kellett. Lakcím bemondásra. 10perc és élt a számla már be is fizetünk rá majd utaltunk ott helyben személyesen.
szó mi szó. ez bank válogatja. Menny tovább egy másik fiókba.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 1 hónapja #8229
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Bankkártya Németországban
Nem kell jönni-menni. Még ha nem is sikerült DECOTEXT-nek igazán a témához kapcsolódóan válaszolnia, egyben igaza van: online bank.
Én spec. az elmúlt 15 évben egy kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor voltam személyesen ügyet intézni bankban. Nem vicc. Igaz időmilliomos sem vagyok.
netbank
Én spec. az elmúlt 15 évben egy kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor voltam személyesen ügyet intézni bankban. Nem vicc. Igaz időmilliomos sem vagyok.
netbank
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
13 éve 1 hónapja #8232
Írta: DECOTEXT
Látom nem értetted! Ez egyáltalán nem volt vicc! Pontosan ezért kell személyesen intézni mert különben bárki csinálhatna akármit a számládon.. Az meg teljesen mindengy, hogy befizetsz vagy kiveszel esetleg utalsz! Itt a "hozzáférésröl" van szó! Online is azért van egy többszörös ellenörzés......Megoldás: nyiss a mostani lakhelyeden egy másik számlát, és onnan utalhatsz a régire, ha be akarsz rá valamit fizetni! Kérdésem: ha már nem ott lax és nem használod akkor minek rá pénzt küldeni? Valamiböl kimaradtam?
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Bankkártya Németországban
Kedves Laolaj!laolaj írta: A vicces az h nem tudom intézni a számlám dolgait vagy csak a lezárását és nem az amivel próbálkoztál viccelődni. A befizetés és a pénzlevétel megint egy másik dolog. Itt a befizetés volt említve nem a levétel. 2 kapufa. Otthonit én is online kezelem.
Látom nem értetted! Ez egyáltalán nem volt vicc! Pontosan ezért kell személyesen intézni mert különben bárki csinálhatna akármit a számládon.. Az meg teljesen mindengy, hogy befizetsz vagy kiveszel esetleg utalsz! Itt a "hozzáférésröl" van szó! Online is azért van egy többszörös ellenörzés......Megoldás: nyiss a mostani lakhelyeden egy másik számlát, és onnan utalhatsz a régire, ha be akarsz rá valamit fizetni! Kérdésem: ha már nem ott lax és nem használod akkor minek rá pénzt küldeni? Valamiböl kimaradtam?
DCT
- Tizy
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
13 éve 1 hónapja #8233
Írta: Tizy
Tizy válaszolt a következő témában: Bankkártya Németországban
Köszi Mindenkinek a jó tanácsokat. Valszeg netbank lesz a vége. Mindenkinek kellemes hétvégét
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 45
13 éve 1 hónapja #8235
Írta: laolaj
laolaj válaszolt a következő témában: Bankkártya Németországban
Én azt értem h te mit akarsz nekem itt ecsetelni. Abban az esetben ha azonosítani szeretek volna akkor elkérik a személyim vagy az útlevelem mert mind 2t elkérték mikor nyitották nekem.
Az intézéshez meg otthon is elkérik.
A számlára azért akartam befizetni mert haza kellett küldenem és csak így lehet.
Az intézéshez meg otthon is elkérik.
A számlára azért akartam befizetni mert haza kellett küldenem és csak így lehet.
- Eva10
- Látogató
13 éve 1 hónapja #8236
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Bankkártya Németországban
Szia laolaj,
Akkor most mar csak az nem ertem, miert kell befizetni....az ember fizeteset es egyeb juttatasokat altalaban utaljak a szamlara.
szia:
Eva
Akkor most mar csak az nem ertem, miert kell befizetni....az ember fizeteset es egyeb juttatasokat altalaban utaljak a szamlara.
szia:
Eva