Lakás, megélhetés kezdetekkor
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 143
Általában lehet kutyákat vinni panziókba de felárral.
Üdv.Terézia
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Hát persze hogy van, de kutyákat? Hányat akarsz vinni?Panka68 írta: Sziasztok! Van olyan apartman vagy panzió ahová kutyákat lehet vinni?Köszönöm a segítséget!
DCT
- Nita
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 0
Peteratde,hogy alakulnak a dolgaik annak a családnak akiket említettél?Találtak már munkát?
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 141
És kicsit Gergőnek is és akinek inge vegye magára. Én így képzelem el az összetartást és segítséget.
Szereztem nekik lakást 300 EUR alatt, egy havi kaucióval. elvittem őket az összes hivatalba ami eddig szükséges volt, valamint a beiskolázással, óvodába iratással, és a fogorvossal is segítettem nekik.
Ezen kívül még két embernek szereztem eddig munkát. Lesz még egy házaspár valszeg májusban.
Persze ezt nem azért írom, hogy most mindenki rám rontson. Akinek tudok segítek, de megfelelő hozzáállás kell. Adott esetben kell induló tőke is, mert nem biztos hogy azonnal lesz munka. Nyelvtudás fontos, mert annélkül meredeken csökken az esély az elhelyezkedésre.
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nem kötözködésképpen de azért tisztázzunk néhány dolgot:peteratde írta: Igen, hétfőtől már dolgozik a férj. Sikerült beajánlanom.
És kicsit Gergőnek is és akinek inge vegye magára. Én így képzelem el az összetartást és segítséget.
Ha nem nézem el neked kb. 2 hónapja, hogy alaptalanul vádaskodsz, személyeskedsz, kocsis stílusban levelezel velem és kilátásba helyezed, hogy majd Te megcsinálod az igazi segítő-portált akkor Te itt sem és a saját segítő-portálodon keresztül sem segítesz senkinek.
Amúgy, én meg nem igazán így képzelem el, hogy a béka segge alól visszaszerzett bizalmat el kéne játszanod a kinek az inge, ki segít nagyobbat, milyen az összetartást dumával, publikusan még meg is címezve nekem. Nem tudom érted-e? Szerintem nem de amíg nem lesz még egy disznó húzásod én örülök, hogy segítesz embereken. Így tovább!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nagyon szép tőled! No, akkor horgoljuk csak tovább a dolgot, ahogy velem is történt. X Lászó, országos cimborámnak, szereztem egy honda szakszervizben egy olyan állást ahol (akkor még márka volt) 2500 DM-et keresett volna mint szerelő. Volt mestrevizsgája is (lefordittatam, s elfogadtattam saját zsebre). A szerviz örült, hogy kaptak egy (amúgy tényleg jó!) szakembert! Sok gyakorlattal, érzékkel, stb. Én mindent beharangoztam a cégnek, és könnyen ment mert tudtam a nyelvet! A cég főnöke azt mondta (s irásban is meg volt !!!!) hogy 1 évig dolgozon a Laci, aztán átveheti a tanulókat mint szakoktató is ami további 500 DM-el fog járni. Mégegyszer: minden szerződésben volt!peteratde írta: Igen, hétfőtől már dolgozik a férj. Sikerült beajánlanom.
Szereztem nekik lakást 300 EUR alatt, egy havi kaucióval. elvittem őket az összes hivatalba ami eddig szükséges volt, valamint a beiskolázással, óvodába iratással, és a fogorvossal is segítettem nekik.Ezen kívül még két embernek szereztem eddig munkát. Lesz még egy házaspár valszeg májusban.
3 hétig hitegetett, hogy majd jön, végül ezer bocsánatkérés közben nekem kellett visszamondanom az egészet itt a hondánál! (Mivel mi anyagi garanciát vállaltunk érte, még tartózkodást is kapott volna!) Ekkor megfogadtam, hogy soha többet személyesen! Bármit tanácsolok, megmutatok, s informálok, de mindenki maga intézze a nyomorát!
Azóta nem is köszön a Lacigyerek...még neki áll feljebb!
Peteratde! Mit fogsz csinálni, ha az általad közvetitett munkavállalók nem fellenek meg? Mit fogsz csinálni, ha Te beprotezsáltad őket, de 4x meg fog halni a nagynénikéjük, 6x meg operálják a keresztanyjukat, mert honvágyuk van? Mit fogsz csinálni ha esetleg majd hozzád fordulnak, hogy Te vagy az oka mindennek mert a munkahely messze van, a fizetés kicsi, és még dolgozni is kellene....?
DCT