Lakás, megélhetés kezdetekkor
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 208
12 éve 9 hónapja #14692
Írta: kfz
Jajj de harapós vagy ma kedves Gergoo
az emberek jobban szeretik az édeset mint a csípőset, ez abból is látszik, hogy sokkal több csokoládé fogy mint csípős paprika
De, igazad van!
üdv kfz
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
kfz válaszolt a következő témában: Lakás, megélhetés kezdetekkor
Gergoo írta: Nagyon helytelenül teszed mert kizárólag az egyik oldal véleményére vagy akkor kiváncsi.
Jajj de harapós vagy ma kedves Gergoo
az emberek jobban szeretik az édeset mint a csípőset, ez abból is látszik, hogy sokkal több csokoládé fogy mint csípős paprika
De, igazad van!
üdv kfz
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 9 hónapja #14698
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Lakás, megélhetés kezdetekkor
Ne idegesitsd fel magad Gergoo a MyVaj miatt.
Se neme, sem lakhelye.
Nem lehet egy szava sem!
Se neme, sem lakhelye.
Nem lehet egy szava sem!
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 9 hónapja #14699
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Lakás, megélhetés kezdetekkor
Szó sincs róla csak felvázoltam merre lesz az útja mert úgy tűnik eltévedt.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #14701
Írta: DECOTEXT
Nagyon örülök, hogy így döntesz, és nem olvasod amit írok! Én igyeXem a lehető legjobb tudásom alapján beírni a hozzászólásaimat, de természetesen én sem vagyok kivétel és tévedhetek! Legtöbbször meglehetősen szubjektiv és sokaknak túl racionális amit írok, de mint neked is, mindenkinek jogában áll kihagyni, s nem elolvasni! Biztosan többen is vagytok akik nem szeretitek, ha olyan hallatok amit nem akartok hallani, így az én beírásaim nem is neked (nektek) szólnak! Én azoknak igyekszem tanácsot adni akik tényelegsen tervezik az itt kinti életük újraszervezéset és tudatosan startolnak a jövöbe! Viszont szerintem sem az álmodozóknak, sem azoknak nincs itt helye, akik azt várják, hogy más oldja meg a problémákat helyettük! Ebben én soha nem leszek társ! Amit leírok az az elmúl évek hosszú (jó és rossz) tapasztala alapján alakult ki bennem! Családommal idestova 1989 óta "megszállva tartom" Németországot s bizony sok mindenen mentünk már keresztül így egy egészséges bizalmatlanság és egy kis pesszimizmus sokkal nagyobb védelmet adott, mint a "vakon bele a világba, majd lesz valahogy...." politika!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Lakás, megélhetés kezdetekkor
Kedves MayWay!MyWay írta: Én úgy szoktam csinálni, hogy amit Dedokeksz ír el sem olvasom, rögtön ugrok a következő posztra, megspórolok magamnak egy kis időt.
Nagyon örülök, hogy így döntesz, és nem olvasod amit írok! Én igyeXem a lehető legjobb tudásom alapján beírni a hozzászólásaimat, de természetesen én sem vagyok kivétel és tévedhetek! Legtöbbször meglehetősen szubjektiv és sokaknak túl racionális amit írok, de mint neked is, mindenkinek jogában áll kihagyni, s nem elolvasni! Biztosan többen is vagytok akik nem szeretitek, ha olyan hallatok amit nem akartok hallani, így az én beírásaim nem is neked (nektek) szólnak! Én azoknak igyekszem tanácsot adni akik tényelegsen tervezik az itt kinti életük újraszervezéset és tudatosan startolnak a jövöbe! Viszont szerintem sem az álmodozóknak, sem azoknak nincs itt helye, akik azt várják, hogy más oldja meg a problémákat helyettük! Ebben én soha nem leszek társ! Amit leírok az az elmúl évek hosszú (jó és rossz) tapasztala alapján alakult ki bennem! Családommal idestova 1989 óta "megszállva tartom" Németországot s bizony sok mindenen mentünk már keresztül így egy egészséges bizalmatlanság és egy kis pesszimizmus sokkal nagyobb védelmet adott, mint a "vakon bele a világba, majd lesz valahogy...." politika!
DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: HorvathAndrea
- Eva10
- Látogató
12 éve 9 hónapja #14761
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Lakás, megélhetés kezdetekkor
Szia MyWay!
Csak igy tovabb...amit azok irnak, akik mar tapasztaltak, es nemcsak a jot irjak le, nem is kell elolvasnod.
Hiszen te valoszinüleg kivaloan tudsz nemetül, es ismered az itteni eletet, es kesz allasra jössz ki, csak a vezetöi szekbe kell beleülnöd, 5000euro nettoert.
Igy valoban nincs szükseged azok tanacsaira, akik a nehezsegeket is elmondjak, es figyelmeztetnek...se Decotextere, sem prosperusera, meg az enyemre sem, es meg sorolhatnam....
Sok sikert, es ha majd a felsövezetöi szekedben ülsz, gondolj azon szegenyekre, akiknek esetleg szüksegük lehet a segitsegedre, de csak a szepet, jot ird le, es mindenkit kesz kivalo allasba juttass, havi 2x-i fizetett hazautazassal, ingyen lakassal, ellatassal, napi 4 ora munkaidövel....
Eva
Csak igy tovabb...amit azok irnak, akik mar tapasztaltak, es nemcsak a jot irjak le, nem is kell elolvasnod.
Hiszen te valoszinüleg kivaloan tudsz nemetül, es ismered az itteni eletet, es kesz allasra jössz ki, csak a vezetöi szekbe kell beleülnöd, 5000euro nettoert.
Igy valoban nincs szükseged azok tanacsaira, akik a nehezsegeket is elmondjak, es figyelmeztetnek...se Decotextere, sem prosperusera, meg az enyemre sem, es meg sorolhatnam....
Sok sikert, es ha majd a felsövezetöi szekedben ülsz, gondolj azon szegenyekre, akiknek esetleg szüksegük lehet a segitsegedre, de csak a szepet, jot ird le, es mindenkit kesz kivalo allasba juttass, havi 2x-i fizetett hazautazassal, ingyen lakassal, ellatassal, napi 4 ora munkaidövel....
Eva
- MyWay
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
12 éve 8 hónapja #15459
Írta: MyWay
MyWay válaszolt a következő témában: Lakás, megélhetés kezdetekkor
Én azt nem írtam hogy csak egy ember véleménye a fontos és azt sem hogy csak a jót olvasom el mert nem tudom elviselni ha valaki negatívumot ír.
Ez a fórum nagyon hasznos azért is vagyok itt többek között, de vannak akiknek a véleménye nem érdekel, egyszerűen átugrom ennyi, remélem ezzel nem vétettem a szabályzat ellen.
Ezt teszem azért mert már ismerem az állápontját, az a pár poszt pont elég volt tőle hogy ezután szelektáljam. Az nem nekem szól én tudom máshogy is csinálni, és mivel nem Szentírás itt senkinek sem a véleménye ezért még csak rosszul sem érzem magam tőle
Ez a fórum nagyon hasznos azért is vagyok itt többek között, de vannak akiknek a véleménye nem érdekel, egyszerűen átugrom ennyi, remélem ezzel nem vétettem a szabályzat ellen.
Ezt teszem azért mert már ismerem az állápontját, az a pár poszt pont elég volt tőle hogy ezután szelektáljam. Az nem nekem szól én tudom máshogy is csinálni, és mivel nem Szentírás itt senkinek sem a véleménye ezért még csak rosszul sem érzem magam tőle