Jól beszólunk minden segítségkérőnek. Valóban?!?
- hajcsi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 18
De ugy latom nemcsak te ismetled magad gyakran,mert bizony szükseg van ra de Deco es Gergö is.
Lehet sok mindenkinek nem tetszenek azok a dolgok amiket ti valaszoltok feltett kerdesekre(mert nem olyan a valasz stilusa )de en nagyon örülök annak hogy vagytok!!!
Hajcsi
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Nem hinnem hogy barmelyikünk stilusaval is gond lenne, mert te is itt elsz mar ezerLehet sok mindenkinek nem tetszenek azok a dolgok amiket ti valaszoltok
feltett kerdesekre(mert nem olyan a valasz stilusa )de en nagyon örülök annak hogy vagytok!!!
eve, is megtanulhattad, tapasztalhattad, vagy netan at is vehetted a nemet stlust, a
nemet irast, a nemet frappans es targyilagos beszedjet es lenyegre törö közlendöjet
minden szives es viragos margok nelkül.
Es ha valakinek nem tetszene ahogy mi valaszolunk , irunk , szerintem
eltevesztette az orszagot.
De nem lepödök meg, mert anno amikor meg jartam magyarba hanyatt vagtam
magam ahogy sok szülö a gyermekevel beszelt.
"Zolika ne lökdösd az asztalocskat, mert kiömlik a leveske".......Hö???
Hova a banatba kerültem?
Ha mar igy nö fel a gyerek akkor mit varsz el töle, hogy hogyan fog veled
beszelni ha felnö.
Es ha te nem ugy beszelsz vele, hogy : labdacska, nadragocska, cipöcske,
tuti, hogy meg lesz sertödve, ahogy sokan ezen forumon is azt teszik, mert
nalunk bizony hianyoznak ezek a ragocskak
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Kokesz
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 7
Köszönöm, de inkább kihagyom a kérdés feltevésének jogát és csak azok számára tenném fel akiknek van türelmük válaszolni!
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Haaaaaaaaaaaat Deco kartars ez meg csak hagyjan.Minden infó meg van itt, persze egy kicsit turkálni kéne itt a topicokban. 1000x leirtuk a dolgokat, de ti inkább "megalázottnak" érzitek magatokat, ha valaki tükröt tart a képetek elé! Irgumburgum, ahogy Prospersu bajtárs is emlegetni szokta!
Most is röptettem egy arrogans lanynak egy valaszt es bizony nem hozza
a Gergö batyank nyilvanossagra.
Pedig uttörö becsszo, hogy nem voltam durva
Ismersz
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- wtibi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 3
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Én pedig úgy érzem, hogy amint nem az a válasz érkezik amit hallani szeretne a rengeteg "németül nem beszélő" fórumozó, azonnal puffogás, duzzogás van!Kokesz írta: Sziasztok! Jó ideje olvasom és követem a fórumot, és sajnos annyira unszimpatikus , inkább lealázó és félelemkeltő válaszok jönnek többnyire, hogy az ember úgy érzi, kár bármit is kérdezni, mert a "németül beszélő" néhány fórumozó úgy érzi, hogy már bizony övéké a világ, mert ők aztán nagyon keményen tudnak reagálni, bármit is kérdezel!