Autó vagy nagyobb lakás?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Engem meg egyetlen munkaadom sem kerdezett meg soha arrol, hogy van e autom. Se Mo.-on , se itt.Csibijuza írta: Arra se vetted a fáradtságot, hogy megnézd, mi ez. Nem vagyok hülye, spórolni kell. Egy Aktivierungsmaßnahmén veszek most részt, ahol a Jobcenter dolgozói is itt vannak. Őtőlük kérdezem meg,hogy kell-e? Most már komolyan kíváncsi vagyok a hivatalos álláspontra is. Ugyan errefelé mindig megkérdik mindenkitől van jogsid? Van. Van autód?Nncs. Ekkor jön a szájhúzás. Mi ez akkor, ha hülyeség az,h autó nélkül gáz a melóhely megtalálása?
Beirasaidbol egyre inkabb az a gyanum, hogy nem az auto a problema nalad. Ez a minden szar, okoskazol, masok gondolkozzanak, mikozben egy betut nem ment at abbol amit irunk.
MArha jo ez a SWOT analizis, annyi a hiba a matekban, hogy az eddigi beirasaid alapjan nem vagy abban a dontesi pozicioban amiben hiszed magad. Ez nem egy jo mindset.
A kerdeskor egyszeruen eldontheto. Te eleted, te penzed. Megveszed a hon ahitott autot es ennyi. Majd azert ird ide 1ev utan mennyibe fajt az evi 120EUR:)
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Ezzel inditottal:Csibijuza írta: Arra se vetted a fáradtságot, hogy megnézd, mi ez. Nem vagyok hülye, spórolni kell. Egy Aktivierungsmaßnahmén veszek most részt, ahol a Jobcenter dolgozói is itt vannak. Őtőlük kérdezem meg,hogy kell-e? Most már komolyan kíváncsi vagyok a hivatalos álláspontra is. Ugyan errefelé mindig megkérdik mindenkitől van jogsid? Van. Van autód?Nncs. Ekkor jön a szájhúzás. Mi ez akkor, ha hülyeség az,h autó nélkül gáz a melóhely megtalálása?
Ezen kivul milyen olyan munkahely van ahol feltetel a sajat auto?Zeitarbeithoz nem akarok menni többet, nagyon elegem van belőlük.
Egyebkent milyen hivatalos allapontra vagy kivancsi? VAn ra jogszabaly, hogy Nemetorszagban leall az elet ha nincs autod?
- Csibijuza
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Juszt se adom fel! :)
- Köszönetek: 4
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
- Csibijuza
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Juszt se adom fel! :)
- Köszönetek: 4
Egyébként azt mondta, jó, ha van. Drága, de jó, ha van.
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ezt nem is vitatta senki!Csibijuza írta: Egyébként azt mondta, jó, ha van. Drága, de jó, ha van.