Németország vagy Magyarország?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Az irgalmatlan szociális támogatásokat valamiböl fizetni kell. A 16% fair. Sokat keresel sokat fizetsz, keveset keresel keveset fizetsz! csak az átállásnál volt drasztikus eltérés a béreknél, mert a jólkeresök aránytalanul többet adóztak! Alkatrészellátással nem lehet takarékoskodni mert elmegy a kuncsaft!Szilvi írta: 4.) A szervízben dolgozó autószerelők bére - a januári 16 % SZJA bevezetése miatt - átlagosan 10-15 e Ft-al csökkent, viszont a magasabb beosztásban dolgozók bére 80-150 e Ft-al nőtt.
Se pro, se kontra nem állok senki mellett, pusztán felsoroltam, amit úgy gondolom tudnotok kell, mert ezzel árnyaltabb képet kaptok az itthoni helyzetről.
UI: most a nyáron (otthon) maszekot hivtam. Már az sem tetszett neki, hogy számlásan kértem a munkát (a garancia miatt) Aztért megegyeztünk egy fix összegben, amiért a bejaratnál a lépcsöt megcsinálja! 1 hétig turkálta a munkát, pedig fix összegröl volt szó s az érdeke az lett volna, hogy siessen! Egy hét alatt én is megcsináltam volna, mint amatör! Igaz nem volt drága, de a pasi többet evett és ivott mint dolgozott..... A legtöbb munkahelyen a jelenlétet fizetik nem a teljesitményt, s ez meg is látszik a gazdaságon!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- forsterh
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 42
Elnézést kérek mindenkitől, hogy a hozzászólásom ilyen nagy érdeklődést váltott ki. Eredetileg egy másik című topikba szántam és küldtem is el ezt a hozzászólást, de aztán az Admin ide helyezte be. Nyilván itt jobban megjeleníti vagy érvényre juttatja az általam megfogalmazottakat.
Ma reggelre nálunk hó esett és a csukott konyhaablakon keresztül meg is fotóztam....
Ezzel a képpel kívánok mindenkinek aki ezt a Fórumot látogatja tevékeny, eredményes, szép napot .....
Das Leben ist schön, wenn du es leben kannst!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Nem tudom osztani a lelkesedésedet! Én speciel utálom a telet. Füteni kell, állandóan egy csomó göncöt kell felvenni, a közlekedés egy katasztrófa, és a legdrágább évszak az energia szempontjából! Ja és rohadt hideg van mindig!forsterh írta: Szervusztok!
Elnézést kérek mindenkitől, hogy a hozzászólásom ilyen nagy érdeklődést váltott ki. Eredetileg egy másik című topikba szántam és küldtem is el ezt a hozzászólást, de aztán az Admin ide helyezte be. Nyilván itt jobban megjeleníti vagy érvényre juttatja az általam megfogalmazottakat.
Ma reggelre nálunk hó esett és a csukott konyhaablakon keresztül meg is fotóztam....
Ezzel a képpel kívánok mindenkinek aki ezt a Fórumot látogatja tevékeny, eredményes, szép napot .....
Ez az igazi. Egész éveben 28-35 fok. Gyümölcsön is megélhetsz ami fillérekbe kerül, egy gatya kell és egy ing.....
DCT
- Kujak
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 10
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Igen! Ezek az életmüvészek!Maya írta: Egyik munkanélküli keletmagyarországi ismerősöm lett megkérdezve, arról, hogy mivel foglalkozik. Azt válaszolta, hogy ő a Nap-nál fűtő..
DCT