Menni vagy maradni?

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 11 hónapja #27061 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

zigeuner írta: [
Csak annyit a kajához, hogy itt kinnt sokminden olcsóbb, vagy árulja már el nekem a Deco, hogy magyarba hol a f ...szomba kapok marhabélszínt tííííz, azaz 10 €-ért? Mert itt kinnt, és Münchenről beszélek, ami Deco szerint a legdrágább helyek egyike, a töröknél ennyiért kapok !!!!!
Hallllllóóóóóó, miről is beszélünk ??

Mert ugyebár qrvára létszükséglet a marhabélszin! 2 nagy mélyhűtöm van most teli ezzel az olcsósággal, mert ugyebár jön a világvége és hogy nézek akkor én ki, hogy nincs marabélszin az asztalomon! A sok "vegetáriJános" meg dögölön meg....

Én ezt a "marhaságot" elzártam, mert én pl. még soha nem ettem marhabélszint
és már 57 vagyok! Hogy a büdös istenbe birtam én ezt ki, nem tudom! Igaza van
Gergőnek! Ez "cent-izélgetés" aminél kiragadsz pár hülyeséget, ami luxus! Egyél
disznóhúst vagy valamilyen döglött madarat!

DCT
Mellékletek:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja #27065 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

DECOTEXT írta:

zigeuner írta: [
Csak annyit a kajához, hogy itt kinnt sokminden olcsóbb, vagy árulja már el nekem a Deco, hogy magyarba hol a f ...szomba kapok marhabélszínt tííííz, azaz 10 €-ért? Mert itt kinnt, és Münchenről beszélek, ami Deco szerint a legdrágább helyek egyike, a töröknél ennyiért kapok !!!!!
Hallllllóóóóóó, miről is beszélünk ??

Mert ugyebár qrvára létszükséglet a marhabélszin! 2 nagy mélyhűtöm van most teli ezzel az olcsósággal, mert ugyebár jön a világvége és hogy nézek akkor én ki, hogy nincs marabélszin az asztalomon! A sok "vegetáriJános" meg dögölön meg....

Én ezt a "marhaságot" elzártam, mert én pl. még soha nem ettem marhabélszint
és már 57 vagyok! Hogy a büdös istenbe birtam én ezt ki, nem tudom! Igaza van
Gergőnek! Ez "cent-izélgetés" aminél kiragadsz pár hülyeséget, ami luxus! Egyél
disznóhúst vagy valamilyen döglött madarat!

Amit ezzel mondani akartam, az csak az, hogy otthon a kaja, mindegy, hogy bészín vagy szalonna, igencsak felette van az itteni árszínvonalnak. Na de Te ezt nem látod.
1968 óta van dolgom a németekkel, hol rövidebb hol hosszab ideig, hol keleten, hol nyugaton, most épp megint nyugaton,úgyhogy elhiheted, van annyi rálátásom a dolgokra mint Neked .
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bariba

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 11 hónapja #27068 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

zigeuner írta: 1968 óta van dolgom a németekkel, hol rövidebb hol hosszab ideig, hol keleten, hol nyugaton, most épp megint nyugaton,úgyhogy elhiheted, van annyi rálátásom a dolgokra mint Neked .

Mi meg "csak" 1989-óta járunk 3x illetve 5x évente haza. Otthon van egy kérónk (rezsi, kábel TV. internet....) Anyukám otthon nyugdijas (78), s bizony folyamatosan látjuk, hogy hogyan alakulnak az árak! Gyakolratilag két háztartást tartunk fenn, s az árakhoz, s a jövedelmekhez viszonyitva, nekünk a magyar lényegesen olcsóbb mint ez itt kint! (Az élelem meg messz ólóbb s hát ebből él a polgár ugyebár de nem a marhabélszinből! Én csak annyit mondok neked mint végszó: mi vettünk egy sorházban egy 110 négyzetméteres lakást, kis kert elöl és hátul, + hozzá a garázssoron egy nagy garázst külön, össz: 17 millió forintért. Ez 59.649,1 euró a mai árfolyamon! Ennyiért itt bizony még meg sem mutatnak ilyet, nem, hogy venni tudnál..... Vagy nézd meg az energia árakat, a tömegközlekedési árakat, stb. Többet a témához nem szólok hozzá, mert szubejktiv és elfogult vagy! Az összképet kell nézni, s nem X. Pista volt TSZ-tag helyzetéből általánosítani! Itt a BRD-ben is vannak nagyon szegény emberek!

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Több
11 éve 11 hónapja #27069 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

DECOTEXT írta:

zigeuner írta: 1968 óta van dolgom a németekkel, hol rövidebb hol hosszab ideig, hol keleten, hol nyugaton, most épp megint nyugaton,úgyhogy elhiheted, van annyi rálátásom a dolgokra mint Neked .

Mi meg "csak" 1989-óta járunk 3x illetve 5x évente haza. Otthon van egy kérónk (rezsi, kábel TV. internet....) Anyukám otthon nyugdijas (78), s bizony folyamatosan látjuk, hogy hogyan alakulnak az árak! Gyakolratilag két háztartást tartunk fenn, s az árakhoz, s a jövedelmekhez viszonyitva, nekünk a magyar lényegesen olcsóbb mint ez itt kint! (Az élelem meg messz ólóbb s hát ebből él a polgár ugyebár de nem a marhabélszinből! Én csak annyit mondok neked mint végszó: mi vettünk egy sorházban egy 110 négyzetméteres lakást, kis kert elöl és hátul, + hozzá a garázssoron egy nagy garázst külön, össz: 17 millió forintért. Ez 59.649,1 euró a mai árfolyamon! Ennyiért itt bizony még meg sem mutatnak ilyet, nem, hogy :woohoo: :woohoo: venni tudnál..... Vagy nézd meg az energia árakat, a tömegközlekedési árakat, stb. Többet a témához nem szólok hozzá, mert szubejktiv és elfogult vagy! Az összképet kell nézni, s nem X. Pista volt TSZ-tag helyzetéből általánosítani! Itt a BRD-ben is vannak nagyon szegény emberek!

Háát, ha az összképet nézem, akkor csak az jön le, hogy fafejű vagy és csak fújod a magadét. Sz áz közül százan másképp látják mint Te. Akkor ??? Jaaa??? Te vagy a NAGY TÉVEDHETETLEN. Bocs, ez eddig nem jött át. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Több
11 éve 11 hónapja #27070 Írta: dreizwanzig
dreizwanzig válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

DECOTEXT írta:

Mi meg "csak" 1989-óta járunk 3x illetve 5x évente haza. Otthon van egy kérónk (rezsi, kábel TV. internet....) Anyukám otthon nyugdijas (78), s bizony folyamatosan látjuk, hogy hogyan alakulnak az árak! Gyakolratilag két háztartást tartunk fenn, s az árakhoz, s a jövedelmekhez viszonyitva, nekünk a magyar lényegesen olcsóbb mint ez itt kint! (Az élelem meg messz ólóbb s hát ebből él a polgár ugyebár de nem a marhabélszinből! Én csak annyit mondok neked mint végszó: mi vettünk egy sorházban egy 110 négyzetméteres lakást, kis kert elöl és hátul, + hozzá a garázssoron egy nagy garázst külön, össz: 17 millió forintért. Ez 59.649,1 euró a mai árfolyamon! Ennyiért itt bizony még meg sem mutatnak ilyet, nem, hogy venni tudnál..... Vagy nézd meg az energia árakat, a tömegközlekedési árakat, stb. Többet a témához nem szólok hozzá, mert szubejktiv és elfogult vagy! Az összképet kell nézni, s nem X. Pista volt TSZ-tag helyzetéből általánosítani! Itt a BRD-ben is vannak nagyon szegény emberek!

mondjuk a tömegközlekedést szerintem ne keverd ide, mert a kettőnek a színvonala össze sem hasonlítható.
Nem szeretnék újabb vitát nyitni, sőt ezt sem folytatni, de azért azt megjegyezném, hogy vicces, hogy mindig elmondod, hogy hát ott minden drága, meg ott sem könnyebb, stb... Aztán kiderül, hogy 2 háztartást tartasz fenn, meg házat veszel kp-ra, stb, stb.
De ne is válaszolj, bár úgy is lesz valami válaszod, amivel szokás szerint semmit nem magyarázol meg, vagy semmit nem bizonyítasz.

[img]images/O-zapft-is!-T-Shirts.jpg[/img]

Több
11 éve 11 hónapja #27071 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

zigeuner írta: Háát, ha az összképet nézem, akkor csak az jön le, hogy fafejű vagy és csak fújod a magadét. Sz áz közül százan másképp látják mint Te. Akkor ??? Jaaa??? Te vagy a NAGY TÉVEDHETETLEN. Bocs, ez eddig nem jött át. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Százból minimum 98! :laugh: Hasonlóan látom én is. Igaz voltak százasával akik fújták a hülyeséget és "sokkolták" a népet a nagy olcsósággal de pl. a szuperolcsó lekvárról kiderült, hogy inkább vegyipari termék :laugh: na meg a téliszalámiról, hogy jobban jársz ha egy héten belül megeszed, vagy az egyik kedvencem amikor kenyér és "kenyér" között nem tettek különbséget a "százak" :P