Menni vagy maradni?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
dreizwanzig írta: De ne is válaszolj, bár úgy is lesz valami válaszod, amivel szokás szerint semmit nem magyarázol meg, vagy semmit nem bizonyítasz.
A "NAGY TÉVEDHETETLEN" és "nem bizonyítasz" dolgot sem értem. Topik/Társalgó/Menni vagy maradni?
Társalogj, ne meggyőzni akarj!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
- Köszönetek: 23
miért? én nem decotext vagyok, hogy csak a saját igazamat fújom. biztos vannak olyan dolgok, amiket rosszul tudok/gondolok.Gergoo írta:
dreizwanzig írta: De ne is válaszolj, bár úgy is lesz valami válaszod, amivel szokás szerint semmit nem magyarázol meg, vagy semmit nem bizonyítasz.
A "NAGY TÉVEDHETETLEN" és "nem bizonyítasz" dolgot sem értem. Topik/Társalgó/Menni vagy maradni?
Társalogj, ne meggyőzni akarj!
decotext világában ez úgy néz ki, hogy biztos vannak olyan emberek, akik nem tudják azt amit ő vagy nem úgy gondolják ahogy ő...
[img]images/O-zapft-is!-T-Shirts.jpg[/img]
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Én mindig egy átlagos család helyeztéből indultam ki a leírásaimban. Egy -átlagos- kereső, nej, két gyerek. Ez az alapállás! A mi jövedelmünk messze nem átlagos (és nem is csak a munkáhelyünkről van) , a 2 gyerekem már felnőtt, dolgoznak és maguk élnek a sajátjukban..... Na, most kezd már derengeni?dreizwanzig írta: Nem szeretnék újabb vitát nyitni, sőt ezt sem folytatni, de azért azt megjegyezném, hogy vicces, hogy mindig elmondod, hogy hát ott minden drága, meg ott sem könnyebb, stb... Aztán kiderül, hogy 2 háztartást tartasz fenn, meg házat veszel kp-ra, stb, stb.
De ne is válaszolj, bár úgy is lesz valami válaszod, amivel szokás szerint semmit nem magyarázol meg, vagy semmit nem bizonyítasz.
Én a Mo.-i helyzetről beszéltem és nem arról, hogy itt mi és hogyan van, s főleg soha nem a saját helyzetemről szólt a fáma!
Na, jojcakát! Már nagyon meguntam a sírásotokat!
Az fránya Magyarország rosszabb mint Albánia....
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Nahát, az én világomban is hasonlóképpen állnak a dolgok! Mindjárt elnézést is kérek mert nem a "százak" kedvenc nótáját fújom csak mert százak szeretik azt.dreizwanzig írta: decotext világában ez úgy néz ki, hogy biztos vannak olyan emberek, akik nem tudják azt amit ő vagy nem úgy gondolják ahogy ő...
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
- Köszönetek: 23
Igen, ez már kiderült számomra......Gergoo írta:
Nahát, az én világomban is hasonlóképpen állnak a dolgok!dreizwanzig írta: decotext világában ez úgy néz ki, hogy biztos vannak olyan emberek, akik nem tudják azt amit ő vagy nem úgy gondolják ahogy ő...
Nekem csak 1 bajom van az egésszel, az, hogy Deco papa előadja magát szélesvásznon, hogy mennyire vágja a magyarországi helyzetet, úgy, hogy 40 éve nem él itt és évente 3x-5x jár haza, hogy elköltse a németeknél szerzett ott is átlagon felülinek számító keresetét...
Na ezzel szemben én nem mondom el a tutit, hogy mi van kint, pedig 3-5x én is járok arra évente és nekem is laknak kinn ismerőseim....
[img]images/O-zapft-is!-T-Shirts.jpg[/img]
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Miért nem? Nyugodtan.dreizwanzig írta: Na ezzel szemben én nem mondom el a tutit, hogy mi van kint, pedig 3-5x én is járok arra évente és nekem is laknak kinn ismerőseim....
Hangoztasd csak, hogy "azok akik már benne vannak a tutiban" évek alatt sem sikerült normális nyelvtudást összeszedniük, kint is hitelekbe verték magukat amint tehették, a gyerekpénzt is simán felélik ahelyett, hogy mondjuk összegyűjtenék a gyereknek azt egy számlán, vallásukat megtagadják, tv-jüket letagadják csak, hogy kijöjjenek nullára, és a kedvencem, hogy a szuper olcsó de naoooon jó minőségű, vegyipari termékekkel tömve magukat minden létező alkalmat megragadnak ennek a hihetetlen életszinvonalnak a népszerűsítésére!
Vagy szerinted nem ez van kint?