Vállalkozás Németországban
- Nencike
- Látogató
13 éve 4 hónapja #5900
Írta: Nencike
Nencike válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Kedves Trosztg!
Köszönöm szépen,sokat segítettél válaszaiddal te is!
Még lehet pár kérdésem?!
Könyvelő,nem kellene hogy legyen,vagy csak majd az "év végi" adóbevallást kell majd megcsinálnom? A vállalkozást bármikor meglehet szüntetni? És bárhova,ha elköltöznék más városba,magammal vihetem,vagy ezt külön le kell valamelyik 'Amt'-ban papírozni?
Azt hiszem most ennyi lenne
Köszönöm előre is!
Köszönöm szépen,sokat segítettél válaszaiddal te is!
Még lehet pár kérdésem?!
Könyvelő,nem kellene hogy legyen,vagy csak majd az "év végi" adóbevallást kell majd megcsinálnom? A vállalkozást bármikor meglehet szüntetni? És bárhova,ha elköltöznék más városba,magammal vihetem,vagy ezt külön le kell valamelyik 'Amt'-ban papírozni?
Azt hiszem most ennyi lenne
Köszönöm előre is!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- trosztg12345
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 78
13 éve 4 hónapja #5901
Írta: trosztg12345
trosztg12345 válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Szia,
na látod ezek azok a kérdések amiket én sem tudok neked megválaszolni. Ugyanakkor engem is érdekelnének !!!
Az biztos , hogy jó ha van egy könyvelőd már az eleje óta, sokat segíthet. Figyeli az éves egyenlegedet, szól ha számlát kell még szerezned, felhívja a figyelmed a lehetőségekre, no meg minimalizálja - legálisan ! - a kifizetni valókat !
na látod ezek azok a kérdések amiket én sem tudok neked megválaszolni. Ugyanakkor engem is érdekelnének !!!
Az biztos , hogy jó ha van egy könyvelőd már az eleje óta, sokat segíthet. Figyeli az éves egyenlegedet, szól ha számlát kell még szerezned, felhívja a figyelmed a lehetőségekre, no meg minimalizálja - legálisan ! - a kifizetni valókat !
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nencike
- rea
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 3 hónapja #6693
Írta: rea
rea válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Megtudna nekem valaki mondani hogy hivjak Nemetorszagban az ANTSZ-t? Megkellene tudjam milyen feltetelek kellenek az elelmiszer-forgalmazashoz,pl. langos? Esetleg ha valaki tudja is a valaszt,megkoszonnem:)
- skolik
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 31
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #7123
Írta: skolik
skolik válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Szeretnék segítséget kérni, hogy hol tájékozódhatunk a vállalkozói igazolvány kiváltásának feltételeiről, járulékokról stb.
És ha én minijobban dolgozom, akkor mellette -más tevékenységre- válthatok-e ki vállalkozóit?
És ha én minijobban dolgozom, akkor mellette -más tevékenységre- válthatok-e ki vállalkozóit?
- Eva10
- Látogató
- rea
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 2 hónapja #7264
Írta: rea
rea válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
nemetorszagi adotanacsadotes konyvelot keresek..egyelore egy kerdesre valaszert...
vagy esetleg ha valaki tudna a valaszt,a kerdes: fesztivalozni akarunk,azt mondtak,hogy itthon bejegyzett ceggel islehet, csak munkapontot kell kerni nemetorszagban...vajon melyik jobb, ez a valtozat vagy inkabb ceget csinalni kint?
na koszi:)
vagy esetleg ha valaki tudna a valaszt,a kerdes: fesztivalozni akarunk,azt mondtak,hogy itthon bejegyzett ceggel islehet, csak munkapontot kell kerni nemetorszagban...vajon melyik jobb, ez a valtozat vagy inkabb ceget csinalni kint?
na koszi:)