Családi pótlék különbözet
- samchee
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 39
10 éve 7 hónapja #35798
Írta: samchee
samchee válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Nekem annyi kérdésem lenne a visszamenőleges családi pótlékkal kapcsolatban, hogy a sima családit már kapjuk, a Magyar Államkincstár megküldött már minden papírt, egy papír hiányzik a Népesség Nyilvántartóból, de a hétre megérkezik az is. Ha beadjuk a papírokat a hivatalba itt Ansbachban, akkor kb. mennyi idő alatt hoznak határozatot? Sokan mondják, hogy itt nem ülnek rá hónapokra mint otthon. Ezt tapasztaltuk a sima családi igénylésnél is...gyors volt. De ha minden papír megvan akkor mennyi idő?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- jotty75
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
10 éve 7 hónapja #35813
Írta: jotty75
jotty75 válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Szia! Én úgy tudom, hogy csak az egy háztartásban élő gyermekekre jár. Nekem is van előző házasságból is. Mi már 1.5 éve várjuk a különbözetet is meg a teljeset is . Mi is márciusra kaptunk ígéretet, most már áprilist írunk és még semmi . De reménykedünk
- samchee
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #35816
Hello!! A sima családit ennyi ideje varjatok? Magyarországon éltek? Mi be mentünk február 4-én és 11-én mar a számlán is volt a februári családi pótlék.
- jotty75
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
10 éve 7 hónapja #35830
Írta: jotty75
jotty75 válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Hello! Sajnos ennyi ideje várjuk és szeptember óta kint élünk. Azt mondták, hogy március 19-től április 2-ig megkapjuk a pénzt, visszamenőleg is meg a teljeset is. Kíváncsi leszek ma jön-e valami, mert még határozatot sem kaptunk. Egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet az, hogy egyik embernek 1-2 hét ( nem egy ilyet tudok ) a másik embernek meg akár évek is . Van olyan ismerősünk, aki szeptemberen megkapta a különbözetet visszamenőleg aztán megint semmi és most február végén kapta meg a teljeset egyösszegben, meg a különbözet maradékát. Ezt sem értettem igazán
- 21Erika21
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
10 éve 7 hónapja #35852
Írta: 21Erika21
21Erika21 válaszolt a következő témában: Családi pótlék különbözet
Szia!
Mi már 8 hónapja beadtuk és még semmi,igaz közben kellett hiánypotolni papirt,miután beadtuk még semmi. Illetve annyi történt,hogy Magyarországon elvették tölem a családit mert a párom kint dolgozik. Pedig csak különbözetet igényeltünk! Járt már igy más is? Söt még semilyen papirt,értesitést sem kaptam,csak egyszerüen nem kaptam semmit és mikor felhivtam öket mondták,hogy nem jár
Mi már 8 hónapja beadtuk és még semmi,igaz közben kellett hiánypotolni papirt,miután beadtuk még semmi. Illetve annyi történt,hogy Magyarországon elvették tölem a családit mert a párom kint dolgozik. Pedig csak különbözetet igényeltünk! Járt már igy más is? Söt még semilyen papirt,értesitést sem kaptam,csak egyszerüen nem kaptam semmit és mikor felhivtam öket mondták,hogy nem jár
- samchee
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
10 éve 7 hónapja #35856
Ma bevittük a papírjainkat a helyileg illetékes Familienkasse-ba. A hölgy átnézte megvan minden ami szükséges. Annyit mondott hogy mindent átküldenek Nürnbergbe és kb. fél év...
Tulajdon képen tudja valaki, hogy ezután mi történik? A nürnbergi hivatal még papírokat kér Magyarországról? Vagy csak a tényleges bírálat fél év mire sorra kerül az ember?
Tulajdon képen tudja valaki, hogy ezután mi történik? A nürnbergi hivatal még papírokat kér Magyarországról? Vagy csak a tényleges bírálat fél év mire sorra kerül az ember?