Magyar rendszámmal Németországban
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Kössél már itt 2900 cm3-re 145 lóval Haftpflichtet 60 €-s éves díjért !!!DECOTEXT írta:
Pontosan tudják mi a helyzet! ha egy évnél hosszabb ideig vagy itt s be is vagy jelentve, akkor német rendszám kell! A ziki a trükkökkel az, hogy ha ellenörzik a munkadódnál hogy mióta vagy itt megszívhatod mert senki nem hiszi hogy ingázol! Még Passauból sem....kisne írta: Szerintem ,ez is olyan mint az eu-s kártya nem mindenhol ugyanaz ,nem tudják még mi a helyzet pontoan,vagy rendőr függő Üdv.Terézia
Én még mindig nem értem, hogy miért kell hosszabb tartozkodás esetén magyar rendszámú kocsihoz ragaszkodni! Én 35%-on vagyok, minden olcsóbb itt mint otthon lenne! A súlyadóról nem is beszélve.....
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Zigeuner! Mindenki tudja, hogy egy gépkocsi fenntartásánál nem csak a kötelező biztsoitás van! Az estedben a közel 3 literes motornak a teljesitménye nívó alatti. Bármelyik mai 2 literes kocsiból kihoznak ennyi pacit! Mivel otthon van súlyadó is, nem nagyon hiszem, hogy a 2900-as motor egy kis fiat 500-as kocsiban van..... Informálj már bennünket, hogy még mi mindent kell fieztend, akkor lenne teljes a kép!zigeuner írta: Kössél már itt 2900 cm3-re 145 lóval Haftpflichtet 60 €-s éves díjért !!!
(Most a fogyasztási együtthatókat, és azt, hogy 1 év ittlét
után, ha megcsipnek, sokba fog kerülni, azt nem említem!)
DCT
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 143
Nekem a rendőr mondta azt,hogy ha két lakcimed van, akkor nem kell átrendszámozni a kocsit.
Akkor most hogy van?
És tudod mig lehet ragaszkodom a magyar rendszámhoz Lehet ez az én naivitásom, de én is csak 110 eurot fizetek sulyadoval, biztositoval együtt igaz csak Renault megáne 1,6 d.-re
Üdv.Terézia
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ezt már kiveséztük egy párszor! Én autóról beszéltem végig, nem renaultról!kisne írta: Nekem a rendőr mondta azt,hogy ha két lakcimed van, akkor nem kell átrendszámozni a kocsit.Akkor most hogy van? És tudod mig lehet ragaszkodom a magyar rendszámhoz Lehet ez az én naivitásom, de én is csak 110 eurot fizetek sulyadoval, biztositoval együtt igaz csak Renault megáne 1,6 d.-re Üdv.Terézia
Nekem itt olcsóbb minden, (35%-on vagyok), pláne ha azt veszem alapul, hogy müszakiztatni is kell! Ti eddig itt, egy elfogadható érvet nem hoztatok fel arra, hogy miért ragaszkodtok a magyar rendszámú kocsihoz! Itt éltek, itt tankoltok, itt javittatjátok (?). Nos, ez addig szuper jó lehet, amig nincs egy baleset, vagy valami más gond (feltörik, ellopják, stb) Aztán majd ha a magyar biztosító túl magasnak tartja az itteni javitást majd írjál erről részletesen! Várom az eredményt!
DCT
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 143
Ezen kár vitatkozni én 4 éve vagyok itt magyar autoval, és most cseréltem ujat, ez is magyar rendszámu nekem megfelel igy.
Szerintem mindenkinek el kell dőntenie, hogy megéri -e vagy nem.
A biztositok meg már eleve uj szerződéskor megkérdik mennyit vagy külfőldőn és ugy biztositják a kocsidat.
Remélem, megéri, ha meg nem nézd te is tőzsdézel nem ? hát akkor pufff na
Üdv.terézia
- Witzleben
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 3