Németországi munkát keresek

• jonny1980
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #21961 Írta: jonny1980
jonny1980 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Üdv! Egy kérdésem lenne, nem tudom itt kapok-e választ. Kaptam egy ajánlatot: Egy Német közvetítő cég venne fel, mint vállalkozó, 30 eu-s órabér, fémipari munka. Kb 200 óra munka(vagy több) 20%-ot vesz le. Minden papírban segítenek, szállást keresnek, előleget adnak, stb. Megéri-e nekem és mire kell figyelnem? Németül durván megértési szinten beszélek. Elég lesz az vállalkozókénT Köszi a segítséget.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 3 hónapja #21967 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

jonny1980 írta: Üdv! Egy kérdésem lenne, nem tudom itt kapok-e választ. Kaptam egy ajánlatot: Egy Német közvetítő cég venne fel, mint vállalkozó, 30 eu-s órabér, fémipari munka. Kb 200 óra munka (vagy több) 20%-ot vesz le. Minden papírban segítenek, szállást keresnek, előleget adnak, stb. Megéri-e nekem és mire kell figyelnem? Németül durván megértési szinten beszélek. Elég lesz az vállalkozóként Köszi a segítséget.

Ez sok mindentöl függ, de föleg attól, hogy most mennyit keresel és hogy most alkalmazott vagy e, vagy már vállalkozó? Egyébként ha "mint vállalkozó", akkor nem vesznek fel! Akkor mint alvállalkozó kapod meg a munkát (valószinü), s kétlem, hogy elöleget adnak! Hogy szállást keresnek az lehet, de Te fogod fizetni!
Nekem is volna egy kérdésem: ha Te mint vállalkozó kapod a munkát mire veszi le a 20%-ot?

Tudd meg, hogy milyen munka ez, és tegyél magad egy ajánlatott a munkára, a közvetitö nélkül!

DCT

Több
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #22080 Írta: geigerwalti
geigerwalti válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Én és a menyasszonyom munkát keresünk Németországban. Én már dolgoztam anno fél évet odakint. Az idővel nyelvtudásom kicsit megkopott de épp most próbálom vissza hozni. A neten próbálunk munkát keresni de eszméletlenül sok a kamu.
Szép napot nektek.

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #22081 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

szia geigerwalti,
Egy: sok allaslehetöseget talalsz az oldalon, hirlevelek, stb.
kettö: elfelejtetted emliteni, mivel foglalkozol.
Bar ha csak tajekoztatni szeretnel bennünket, hogy te is munbkat keresel, akkor mindegy is.
szia:
Eva

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 3 hónapja #22084 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

geigerwalti írta: Sziasztok!Én és a menyasszonyom munkát keresünk Németországban. Én már dolgoztam anno fél évet odakint. Az idővel nyelvtudásom kicsit megkopott de épp most próbálom vissza hozni. A neten próbálunk munkát keresni de eszméletlenül sok a kamu.
Szép napot nektek.

Sajnos a beirásod is annak tünik! Most órák óta találgatjuk, hogy atomfizikus vagy e vagy szimultán tolmács szuahéliböl arabra?! Különösen feszülten várjuk a menyasszonyod szakmai pályafutását és hát az sem mindegy, hogy 25 évesek vagyok vagy 52?! A többi amúgy stimmelhet!
Megjegyzés: ha hasonló böséges információval pályázol meg munkahelyeket, akkor ne csodálkozz, hogy meglehetösen ritka lesz a reakciók száma!
;)

DCT

Több
12 éve 3 hónapja #22141 Írta: geigerwalti
geigerwalti válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Elnézést, kicsit siettem. 27 éves vagyok a menyasszonyom pedig 25. Mindketten lediplomázott közgazdászok vagyunk, de sajnos itthon kevés a lehetőség meg a pénz is. Németországban a kereskedelemben dolgoztam azaz ládákat pakoltam reggeltől estig de még mindig sokkal jobb volt mint aprópénzért közgazdászként itthon az időt húzni.