Németországi munkát keresek
- jonny1980
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ez sok mindentöl függ, de föleg attól, hogy most mennyit keresel és hogy most alkalmazott vagy e, vagy már vállalkozó? Egyébként ha "mint vállalkozó", akkor nem vesznek fel! Akkor mint alvállalkozó kapod meg a munkát (valószinü), s kétlem, hogy elöleget adnak! Hogy szállást keresnek az lehet, de Te fogod fizetni!jonny1980 írta: Üdv! Egy kérdésem lenne, nem tudom itt kapok-e választ. Kaptam egy ajánlatot: Egy Német közvetítő cég venne fel, mint vállalkozó, 30 eu-s órabér, fémipari munka. Kb 200 óra munka (vagy több) 20%-ot vesz le. Minden papírban segítenek, szállást keresnek, előleget adnak, stb. Megéri-e nekem és mire kell figyelnem? Németül durván megértési szinten beszélek. Elég lesz az vállalkozóként Köszi a segítséget.
Nekem is volna egy kérdésem: ha Te mint vállalkozó kapod a munkát mire veszi le a 20%-ot?
Tudd meg, hogy milyen munka ez, és tegyél magad egy ajánlatott a munkára, a közvetitö nélkül!
DCT
- geigerwalti
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Én és a menyasszonyom munkát keresünk Németországban. Én már dolgoztam anno fél évet odakint. Az idővel nyelvtudásom kicsit megkopott de épp most próbálom vissza hozni. A neten próbálunk munkát keresni de eszméletlenül sok a kamu.
Szép napot nektek.
- Eva10
- Látogató
Egy: sok allaslehetöseget talalsz az oldalon, hirlevelek, stb.
kettö: elfelejtetted emliteni, mivel foglalkozol.
Bar ha csak tajekoztatni szeretnel bennünket, hogy te is munbkat keresel, akkor mindegy is.
szia:
Eva
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Sajnos a beirásod is annak tünik! Most órák óta találgatjuk, hogy atomfizikus vagy e vagy szimultán tolmács szuahéliböl arabra?! Különösen feszülten várjuk a menyasszonyod szakmai pályafutását és hát az sem mindegy, hogy 25 évesek vagyok vagy 52?! A többi amúgy stimmelhet!geigerwalti írta: Sziasztok!Én és a menyasszonyom munkát keresünk Németországban. Én már dolgoztam anno fél évet odakint. Az idővel nyelvtudásom kicsit megkopott de épp most próbálom vissza hozni. A neten próbálunk munkát keresni de eszméletlenül sok a kamu.
Szép napot nektek.
Megjegyzés: ha hasonló böséges információval pályázol meg munkahelyeket, akkor ne csodálkozz, hogy meglehetösen ritka lesz a reakciók száma!
DCT
- geigerwalti
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0