Mit érdemes tanulni?
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
odenag írta: Köszönöm szépen a választ!
A gazdasági dolgok (mint pl titkárnő) és természet tudományos dolgok felé gondolkodtam.
Érdemes erre felé mennem ?
Titkarno? Olyan nincs. Olyan van, hogy "asszisztens", aki nem foz kavet, ellenben kell nemi szaktudas, hogy a jobbkeze legyen egy csapatnak. Az asszisztencia teteje az un. "szemelyi asszisztens" aki egy nagyvezer asszisztense. Ez bizalmi allas, mert belelat “nagy dontesekbe” is. Ezek az allasok altalaban multi cegekhez kotottek, a rossz hir, hogy ok viszont egyre jobban epitik le az asszisztencia letszamot. NAgyon jellemzoen a nemzetkozi es a nem tisztan nemet tulajdonu cegek. A nagyon tozsgyokeres nemet cegnel komplexebb a hiearchia es ott tobb ilyen allas lehet. De sima adminisztratorokat mar nem nagyon alkalmaznak szerintem, talan a kozszferaban.odenag írta: Köszönöm szépen a választ!
A gazdasági dolgok (mint pl titkárnő) és természet tudományos dolgok felé gondolkodtam.
En erre nem javasolnek karriertervet epiteni.
En ahogy irtam, tovabbra is ugy gondolom, hogy az igazan jovotallo dolog a felsofoku oktatasban van. Bar igaz Nemetorszagban szepen lehet boldugulni diploma nelkul is jo szakmaval. Ha ez, akkor en valami olyasmi fele orientalodnek amibol lehet kesobb akar egy vallalkozast kinoveszteni. (Ha van “mersz”)
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- odenag
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Azt hittem, hogy ez csak szóbeszéd . Hát sajnálom, hogy ez tényleg így működik
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Erdemes!A gazdasági dolgok (mint pl titkárnő) és természet tudományos dolgok felé gondolkodtam.
Itt a helyed ha rendelkezel nemet C2 felsöfoku nyelvvizsgaval. kivalo grammatikai
helyesirassal!
De ha legalabb meg 3 idegen nyelven beszelsz meg nagyobb a Chancod.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- andszö
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Azért kíváncsi lennék, hány magyar honfitársunk ment ki annak idején vagy akár az utóbbipár évben úgy, hogy mindenben (nyelv, szakma stb) profi volt és nem voltak nehézségek. Ha valaki kérdez, akkor le lehet írni minden bántás, fellengzős stílus nélkül a javaslatokat. Egyébként nagyon sokan kimentek úgy hogy alapszintű nyelvtudáson kívül nem sok mindenük volt, mégis szorgalommal, alázattal és tanulni akarással sokra vitték. Nyilván nehezebb dolguk akadt, mint azoknak akik legalább a nyelvet tudták, de hangsúlyozom, nem vagyok benne biztos hogy ez sokaknak megvolt. Ezeket a tulajdonságokat is kellene erősíteni a kimenni szándékozókban.
Szép napot mindenkinek
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nos, ennyi értelme van elmélkedni azon, hogy mi volt akár 2-3 évvel ezelött, kinek volt szerencséje, stb, stb.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145