Adókártya, adószám

Több
12 éve 11 hónapja #10639 Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám

Kedves Berci ,

Ezek szerint B)
Ne aggódj, minden megy mint a karikacsapás.
Elteszed,és kész :laugh:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
12 éve 11 hónapja #10647 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám

Szia Berci,

más ország, más személyi szám.. Logikus! ;)

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11073 Írta: szilvia
szilvia válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, Drezdában tartózkodom, voltam ma lakcímet csináltatni, ott ment minden mint a karikacsapás, aztán mennni akartam adószámot csináltatni, de ez nem jött össze, azt mondta a hölgy hogy három hét múlva menjek vissza, mert nincs személyi számom még. Olvastam itt a fórumon, hogy ha már van lakcímem, akkor rögtön lehet adószámot is csináltatni, ami elvileg 5 perc. Lehet, hogy a hölggyel nem értettük meg egymást.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 10 hónapja #11089 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám

szilvia írta: Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, Drezdában tartózkodom, voltam ma lakcímet csináltatni, ott ment minden mint a karikacsapás, aztán mennni akartam adószámot csináltatni, de ez nem jött össze, azt mondta a hölgy hogy három hét múlva menjek vissza, mert nincs személyi számom még. Olvastam itt a fórumon, hogy ha már van lakcímem, akkor rögtön lehet adószámot is csináltatni, ami elvileg 5 perc. Lehet, hogy a hölggyel nem értettük meg egymást.

Lehet! :whistle:

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szilvia

Több
12 éve 10 hónapja #11113 Írta: peteratde
peteratde válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám

Adószám alá bejelentkezni lehet azonnal, de amig a megfelelő hivataltól a hivatalos csatornán nem kapják meg az adataidat, addig nem tudják kiállítani. Ettől még vállalhatsz munkát, az adókártyát kipostázzák a munkahelyedre ha már van. Ha nem, akkor valszeg neked.
Ez biztosan így van, saját tapasztalat. A lakcim igazolás is nálam volt, de hiába, mert csak akkor tudják kiadni az adószámot, ha a rendszerben benne van a lakhelyed.

“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, szilvia

Több
12 éve 10 hónapja #11123 Írta: szilvia
szilvia válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám

Először is szeretném megköszönni, hogy válaszoltál. Még azt szeretném megkérdezni, hogy amikor mentél adószámot igényelni, kaptál valamilyen papírt, mert én nem kaptam semmit, olyan mintha nem is jártam volna ott.