Cégalapítás és könyvelés Apróhirdetés Németország Társkereső Kötelező biztosítás Németország Hitel Biztosítás Németországban Németországi bankszámla Németországi álláshirdetések

Adókártya, adószám

Több
14 éve 4 hónapja #10639 Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám
Kedves Berci ,

Ezek szerint B)
Ne aggódj, minden megy mint a karikacsapás.
Elteszed,és kész :laugh:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Maya
  • Nem elérhető
  • Elit fokozatú fórumozó
  • Elit fokozatú fórumozó
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
14 éve 4 hónapja #10647 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám
Szia Berci,

más ország, más személyi szám.. Logikus! ;)

Több
14 éve 3 hónapja - 14 éve 3 hónapja #11073 Írta: szilvia
szilvia válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, Drezdában tartózkodom, voltam ma lakcímet csináltatni, ott ment minden mint a karikacsapás, aztán mennni akartam adószámot csináltatni, de ez nem jött össze, azt mondta a hölgy hogy három hét múlva menjek vissza, mert nincs személyi számom még. Olvastam itt a fórumon, hogy ha már van lakcímem, akkor rögtön lehet adószámot is csináltatni, ami elvileg 5 perc. Lehet, hogy a hölggyel nem értettük meg egymást.

• DECOTEXT
  • Nem elérhető
  • Platina fokozatú fórumozó
  • Platina fokozatú fórumozó
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
14 éve 3 hónapja #11089 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám

szilvia írta: Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, Drezdában tartózkodom, voltam ma lakcímet csináltatni, ott ment minden mint a karikacsapás, aztán mennni akartam adószámot csináltatni, de ez nem jött össze, azt mondta a hölgy hogy három hét múlva menjek vissza, mert nincs személyi számom még. Olvastam itt a fórumon, hogy ha már van lakcímem, akkor rögtön lehet adószámot is csináltatni, ami elvileg 5 perc. Lehet, hogy a hölggyel nem értettük meg egymást.

Lehet! :whistle:

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szilvia

Több
14 éve 3 hónapja #11113 Írta: peteratde
peteratde válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám
Adószám alá bejelentkezni lehet azonnal, de amig a megfelelő hivataltól a hivatalos csatornán nem kapják meg az adataidat, addig nem tudják kiállítani. Ettől még vállalhatsz munkát, az adókártyát kipostázzák a munkahelyedre ha már van. Ha nem, akkor valszeg neked.
Ez biztosan így van, saját tapasztalat. A lakcim igazolás is nálam volt, de hiába, mert csak akkor tudják kiadni az adószámot, ha a rendszerben benne van a lakhelyed.

“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, szilvia

Több
14 éve 3 hónapja #11123 Írta: szilvia
szilvia válaszolt a következő témában: Adókártya, adószám
Először is szeretném megköszönni, hogy válaszoltál. Még azt szeretném megkérdezni, hogy amikor mentél adószámot igényelni, kaptál valamilyen papírt, mert én nem kaptam semmit, olyan mintha nem is jártam volna ott.

Az oldal motorja a Kunena fórum

© 2009-2026 Irány Németország!