Beiskolázás

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #4011 Írta: lindi
lindi válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Szia,
Most megyünk haza Magyarországra 15-én. Ugye otthon júniusban lesz vége a sulinak, ha most kihoznám az nem baj ha nem fejezi be otthon a negyediket? Vagy ez nagy gond lenne?
köszi
Lindi

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja #4014 Írta: dite
dite válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Szia Annamari!
Köszönöm a gyors válaszodat! Nem zárkózom el attól, hogy végleg kint maradjunk, csak nem merek nagyobb időintervallumra tervezni. Itthon a jó állásom, ház, amelyet a saját kezünkkel építettünk. De apa Németorszgban, és ez a tudathasadásos állapot az egész családot megviseli. Nem tudom, mihez kezdjek, és megcéloztam ezt az egy évet, ha sikerülne beilleszkedni a gyerekeknek, és én is találnék állást, csak akkor égetnék magunk mögött fel mindent.
Szerintetek a 9.-es gyereket is be lehetne illeszteni a német iskolarendszerbe?

Üdv:Dite

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #4015 Írta: Kati
Kati válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Szia Lindi!
Szerintem minél hamarább kihozod annál jobb mert addig is tudna barátokat szerezni. Július végéig van itt suli addig is ragadna rá valami, nyáron meg a barátok segítenek neki, szeptemberben pedig már nem lenne egyedül.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: lindi

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #4017 Írta: lindi
lindi válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Szia,
Az nem gond ha nem fejezi be a negyediket?

Több
13 éve 7 hónapja #4029 Írta: abraham64
abraham64 válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Szia Dite !
Sajna nagy gyerekkel nincs tapasztalatom, nekem 11 éves 4.-es a lányom és 7 éves 1. osztályos a fiam. Nekünk nem volt beilleszkedési problémánk. Nagyon jól beilleszkedtek pedig az enyémek pár hónap leforgása alatt 2 suliba is jártak. Mindenhol nagyon kedvesek volt a gyerekek és a tanárok is , nagyon segítőkészek. És nagyon jól haladnak a német nyelvvel. Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan.
Üdv Annamari

Több
13 éve 7 hónapja #4030 Írta: abraham64
abraham64 válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Szia Lindi!
Én is egyet értek Katival ha ki akarod hozni a gyerkőcöt, minél hamarabb hozd ki, az a pár hónap náluk sokat jelent, ők gyorsan tanulnak és pár hónap alatt elképed az ember mennyit tudnak már.
Üdv Annamari