Beiskolázás

Több
13 éve 3 hónapja #6800 Írta: balu132
balu132 válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Szia mi is ezt intézük lányunk 11 és most intézi a feleségem.Az iskoátol mindenképp kell valamilyen igazolás de ezt az suliban tudják kell születési anyakövi szerintem leforditva csak nem tudom hivatalossan kell e.A feleségem lehet, hogy többet tud erről.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #6950 Írta: szaboerika
szaboerika válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni abban, hogy férjem július 10.-e óta német országban dolgozik, közvetlen német cégnél. Hol kell igényelnem a családit, van egy 19 és egy 15 éves gyermekem. Kiköltöznénk, hogy tudnak iskolába járni és hasonlók! Ansbach és környékéról lenne szó! Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv.: Erika

Több
13 éve 2 hónapja #6951 Írta: eras72
eras72 válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Szia Erika!
Ha jól tudom akkor kérheted ha gyermeked ide is be van jelentkezve Németországban !Különbözetet lehet kérni , attól a pillanattól kezdve, hogy valamelyikötök bejelentette magát ide Németorszgágba. Ehhez szükségesek az E401/411-es nyomtatványok. Elég körülményes az intézésük de hasznos szerintem !Az ottani Familienkasse-hoz kell bemenni -:)Szerintem még 1-páran vagyunk aki jobban felvilágosult mint én !További szép napot és sok sikert !Erika-:)-:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szaboerika

Több
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #7114 Írta: lindi
lindi válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Sziasztok. Annyi lenne a kérdésem, hogy az egész bizonyítványát le kell fordítatnom németre vagy elég csak az utolsó éves. Most volt a lányom itthon negyedikes.
köszi

Több
13 éve 2 hónapja #7205 Írta: abraham64
abraham64 válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Szia Lindi!
Töllünk nem kértek fordítást a bizikről, de szerintem ha az utolsó évet lefordíttatod biztos elég lesz. Végül is melyik suli mellett döntöttél?
Újra negyedikes lesz ?
Üdv Annamari

• mira
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #7361 Írta: mira
mira válaszolt a következő témában: Beiskolázás

Sziasztok mi is készülünk ki apa után valoszínű h. jövőre de már most szeretnék azért tisztába lenni egy-két dologgal:) Nagyon jó h. van ez az oldal sok infót megtudok tőletek, és ugy látom mindenki nagyon kézséges a másikkal:):) Nagyon sok infót kaptam már , nekünk is van két nagy fiunk, az eggyik most negyedikes, a másik most ment 2.-ba. és van egy pici babánk is ,aki most lessz 4 honapos:)A fiukat ebben a honapban elkezdjük járatni magántanárhoz mert jobb minél előbb elkezdeni a nyelvet tanulni ugy gondolom.Valoszínű Neuburg lessz a város ahova megyünk. Természetesen én is az iskolárol szeretnék megtudni egy-két dolgot. Válaszokat előre is köszönöm:) További szép napot mindenkinek :) :) SZiasztok :) :)