Német nyelvtanulás

Több
12 éve 11 hónapja #10551 Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Szia Astarta:)
köszi a linket, tényleg szuper!!!
'Lizy' :laugh:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 11 hónapja #10552 Írta: astarta
astarta válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

Szia Szilvi,

örülök. :)
Egy orosz lánytól kaptam a linket, aki még az integrációs tanfolyamon volt a csoporttársam.
Megnézem akkor az oldalt én is jobban, ha ennyire jónak találod te is. A lány, aki küldte szintén nagyon ajánlotta.
Ami meglepett, hogy mivel megadtam, hogy beszélek angolul, kapom az angol feladatokat másoktól javításra. :) Csak ezt nem annyira értem, biztosan vannak regisztrált anyanyelvi angolok is, én őket választanám. :)

Üdv., Anita

Több
12 éve 11 hónapja #10553 Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

astarta írta: Szia Szilvi,
Ami meglepett, hogy mivel megadtam, hogy beszélek angolul, kapom az angol feladatokat másoktól javításra. :) Csak ezt nem annyira értem, biztosan vannak regisztrált anyanyelvi angolok is, én őket választanám. :)
Üdv., Anita

Uh, Anita, akkor lehet, hogy én is várhatom, hogy elözönlik a postafiókomat az angol javítandó feladatok??? :cheer:
A saját emailedre jön vagy az oldalon keresztül?

Több
12 éve 11 hónapja #10555 Írta: astarta

Még 2 dolgot tudok ajánlani az egyéni tanuláshoz.

1. www.eduverzum.hu

Itt komplett online tanfolyamokra lehet beíratkozni ingyen, angol és német nyelvből, kezdő, középhaladó és haladó szinten. Nagyon jó egyéni tanulásra, de lehet segítséget is kérni adminoktól.
A nyelvtant nagyon jól összeszedi, és gyakorlásra is sokféle feladat van.

2. A Katedra nyelviskola honlapján fel lehet íratkozni szókincsfejlesztőre: www.katedra.hu/szokincsfejleszto

Minden nap emailben küldik a szavakat példamondatokkal és meghallgatható kiejtéssel a kiválasztott nyelven és kiválasztott szinten.

Jó tanulást! :)
Üdv., Anita
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lizy007

Több
12 éve 11 hónapja #10556 Írta: astarta

Szia Lizy :)

Az oldalon keresztül, de jön róla email értesítés.
De tényleg csak azok a javítandók, amit Szilvi írt, rövid bemutatkozás és képleírás, nincs vele sok gond.

Több
12 éve 11 hónapja #10557 Írta: Szilvi
Szilvi válaszolt a következő témában: Német nyelvtanulás

astarta írta: Szia Szilvi,

örülök. :)
Egy orosz lánytól kaptam a linket, aki még az integrációs tanfolyamon volt a csoporttársam.
Megnézem akkor az oldalt én is jobban, ha ennyire jónak találod te is. A lány, aki küldte szintén nagyon ajánlotta.

Üdv., Anita

Szia Anita,

Nem volt sok időm olvasgatni a felhasználási feltételeket, vagy a GYIK-et ,de amit eddig olvastam és láttam az az, hogy egy nyelvet az alapoknál kezdesz, tehát neked van egy kis facsemetéd az általad tanulni kívánt nyelvből az elején. Ezt a csemetét növeled a tudásoddal, és lesz belőle szép fa a végére. Mindeközben egy egy feladatért, amit az általad beszélt nyelven ( angol) elvégzel ( ezért kapod az angol feladatokat, mert egy felugró ablakból a nyelvet tanuló választja ki, kinek küldi el, tehát ott nem látja, hogy te anyanyelvi szinten tudod az angolt vagy sem ) . Ha kijavítottad, akkor kapsz egy-egy almát, amivel növeled a kertedet. Hogy pontosan milyét növeled , azt még nem tudom :blush: , de biztosan rájövök majd :) Láttam olyan kertet is, amiben állat és traktor is volt, de minderre csak nemrég figyeltem fel, amikor egy nagyon régen regisztrált felhasználóval cseteltem. Amint rákattintasz a felhasználóra, feljön az "oldala" ahol látod a személyes beállításokat a bal oldalon ( milyen nyelven beszél/mit tanul , látod az elért eredményit ( csillag, gyémánt stb.stb) a másik oldalon pedig az "erdejét".

Majd írd le, Neked hogy tetszett.

Az orosz hölgynek meg üzenem : "спасибa"