Megélhetési költségek Németországban
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Mi nem eszünk sokat és nem is zsirosan! Igaz, sajnos túlsúlyos vagyok mióta volt egy porckoronsérvem és nem cigizem. Én nem azt írtam, hogy sokat eszünk hanem, hogy mennyibe jön a heti megélhetés. Ebben nincs alkohol és dohányárú. A bort Mo.-ról hozom, alkalmamkémz 25-30 üveggel a következő utazásig, de ezt soha nem számolom bele!prosperus írta: A Deco mar emlitette, hogy mennyire egy emberre jön ki a kiadas a kajara
hetente/havonta.Nem is egeszseges annyit ennyi, hacsak nem vagy banyasz vagy kohasz .
Pedig imádom a sportot: snooker, sakk, póker, horgászat....?
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kiadó egy teljesen felújított külön bejáratú egy szoba, konyha, fürdőszoba vécével 1 vagy 2fő részére. Bútorozott.(digitális kábeltévé és internet). Rezsivel 40.000 Ft Egy hónap kaució szükséges. Érdeklődni: Tel.:
DCT
- Ancsi82
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
Nem tudom, hogy ide tartozik-e ez a kérdés, de nem igazán tudom, hol kaphatnék hiteles választ, olvastalak titeket és úgy gondolom ti tudnátok megbízható válasszal szolgálni nekem!
Egy 3 gyerekes család vagyunk és szeretnénk kimenni Németországba, de úgy hallottuk, hogy meghatározzák a főbérlők, hogy mekkora albérletet vehetünk ki, tehát, ha 3 gyerekünk van, akkor minimum 4 szobás albérletbe kellene költöznünk!
Ez igaz?
Előre is köszönöm!
- evoxandi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4
Én még ilyet nem hallottam,legalábbis erre felénk nem így mükszik.Ancsi82 írta: Egy 3 gyerekes család vagyunk és szeretnénk kimenni Németországba, de úgy hallottuk, hogy meghatározzák a főbérlők, hogy mekkora albérletet vehetünk ki, tehát, ha 3 gyerekünk van, akkor minimum 4 szobás albérletbe kellene költöznünk!
Ez igaz?
Előre is köszönöm!
Ez inkább tőled függ,hogy mit engedhetsz meg magadnak...kivehetsz te egy egész házat is csak tudd fizetni.
Mert ha így lenne akkor 1gyerekes egyedülálló csak 1szobás albiba mehetne!?
- Ancsi82
- Nem elérhető
- Junior Member
Remélem tényleg így van, mert nem mintha 2 szobába szeretnénk bezsúfolódni öten, de azért nem gondoltam egyből egy 4-5 szobás albérletre!
Úgy gondoltuk, hogy 5-en egyenlőre ellennénk egy 3 szobás lakásban!
Mi még nem igazán tudjuk, hogy merre induljunk, van egy ismerősünk Jahr-ban és egy másik Mannheim-ben!
Ha esetleg bárki, bármilyen infóval tud szolgálni, bármelyik városról, annak nagyon örülnék!
- externis
- Nem elérhető
- New Member
Kérdésem, hol található az a szoba ami kiadó?
üdvözlettel.externis