Csevegő
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ez érdekes. Mi annak idején attól féltünk, hogy a gyerekeknek nem tudunk megfelelőHaga78 írta: Sziasztok!Új vagyok az oldalon,de nagyon sok hasznos dolgot találtam már.Mi most költözünk ki párom már kint van.Én félek egy kicsit,pedig a családból én beszélem a nyelvet. Más is ideges volt,vagy vártátok a kinti életet?
jövőt és képzést, valamint lehetőségeket biztosítani otthon és ezért indultunk el!
Nálunk mindig forditva volt. Mi nem az újtól, s az ismeretlentől féltünk, hanem
attól ami már van, illetve volt! Az újat mindig lehet befolyásolni, irányitani s minden
tőlünk függ! Amiben már benne vagyunk, vagy elmúlt arra nem lehet hatni. Ami
van azt tudjuk, hogy milyen ezért néztük mindig optimistán és félelm nélkül a
jövő elé. Jobbra mindig lehet csinálni, s ez volt a célunk. Ettől soha nem féltünk,
igaz irgalmatlan nagy volt (és még ma is!) az önbizalmunk!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Hmmm. Ezzel valahogy en is igy vagyok. Ijesztobb az a gondolat, ha az ember egy "valtozatlanban" ul, meg akkor is ha az par evvel azelott meg alom volt:) Az uj dolgok meg egyreszrol erosen motivaloak, izgalmasak, masreszrol viszont stresszes. Legyozni ezt a stresszt viszont hihetetlen onbizalmat ad es "gyozelmi" erzest:) ill. kinyitja a vilagot az ember elott. Ezt meg tudom erteni, ellenben nagyon sok ember ezt nem igy eli meg, sot pont forditva! Nekik biztos nehezebben megy a valtas es nem biztos, hogy jol fogjak kulfoldon erezni magukat hosszabb tavon! Ez is benne van, de amig nem probalja az ember nem tudhatja:)DECOTEXT írta:
Ez érdekes. Mi annak idején attól féltünk, hogy a gyerekeknek nem tudunk megfelelőHaga78 írta: Sziasztok!Új vagyok az oldalon,de nagyon sok hasznos dolgot találtam már.Mi most költözünk ki párom már kint van.Én félek egy kicsit,pedig a családból én beszélem a nyelvet. Más is ideges volt,vagy vártátok a kinti életet?
jövőt és képzést, valamint lehetőségeket biztosítani otthon és ezért indultunk el!
Nálunk mindig forditva volt. Mi nem az újtól, s az ismeretlentől féltünk, hanem
attól ami már van, illetve volt! Az újat mindig lehet befolyásolni, irányitani s minden
tőlünk függ! Amiben már benne vagyunk, vagy elmúlt arra nem lehet hatni. Ami
van azt tudjuk, hogy milyen ezért néztük mindig optimistán és félelm nélkül a
jövő elé. Jobbra mindig lehet csinálni, s ez volt a célunk. Ettől soha nem féltünk,
igaz irgalmatlan nagy volt (és még ma is!) az önbizalmunk!
- Marcsusz
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 12
Én ugy gondolom valakit vagy elvarázsol elsőre ez a nyugodtság ami itt van és rögtön megszokod vagy lehet itt is mindig agyalni.Problémák mindig és mindenhol vannak és lesznek is csak szerintem az a nem mindegy hogy milyen környezetben vagy.Én 5 éve élek kint szépen a család is utánunk jövöget.Szerintem Magyarország után ahol kiszivják a véredet is "meg lehet szokni" nagyon meg.Pedig én otthon sem éltem rosszul.Kivánok neked sok sikert és kitartást.Majd meglátod nem olyan "rossz itt".
- Rian
- Látogató
Nálunk fordítva van a férjem van Karlsruhéban én meg nagyon szeretnék utána menni,mert nagyon nehéz egyedül maradni.Sajnos semmi nyelvtudásom nincs,tudnál tanácsot adni,Te hogy indultál neki?
Köszi előre is a tanácsokat!
Rian
- heidi
- Látogató