Magyarok a német építőiparban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Miért nem lehet itt? Speciel engem is érdekel de gondolom jár erre más is akit érdekelhet vagy jár majd erre a későbbiekben.szia TomTemplar!
nem találtam pü funkciót, ezért ide írok neked... szeretném felvenni a kapcsolatot veled, vagy esetleg közvetlen a barátoddal, ugyanis én is designer (pontosabban ip. termék és formatervező) vagyok, és jól jönne, ha meg tudná tapasztalatait osztani. kint szeretnék munkát találni, hátha tudna 1-2 tippet ezzel a területtel kapcsolatban adni.
remélem nem nagy gond?
Dani
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- szittyah
- Látogató
- rimoldi
- Látogató
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Egész pontosan ezt írtad: "szeretném felvenni a kapcsolatot veled, vagy esetleg közvetlen a barátoddal"nyilván lehet itt! csak ha a barátja nincs fent, viszont van mail címe, amit magánba megadna, de nem szívesen tenné ki egy nyilvános oldalra... erre értettem.
No, Tom itt van vagy legalább is várható, hogy visszanéz és amíg a barátját megkérdezheti, hogy a nyakába zúdíthat-e egy vadidegent szerintem van esély arra, hogy a néhány ezer tagunkból valaki éppen designer és hozzászól a kérdésedhez. Nem sok de van. Ha pedig csak annyi lenne a kérdés, hogy nincs-e valami munkalehetőség ahol dolgozik akkor szerintem ezt szigorúan privátban (van ilyen funkció az oldalon) mert kettőt pislantok és estig teli lesz szórva ez a topik kapcsolatfelvételi szándék ismertetésével.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Természetesen. Van egyáltalán fogalmad arról, hogy milyen aranybánya lenne a nyilvános fórumban hemzsegő e-mailcímek egyeseknek? Gondolom a tulajdonosának és természetesen nekem sem hiányzik, hogy az oldalt ellepjék. Hetekig jöttek a levelek, hogy milyen macera a fórum olvasásához is a regisztráció, megnyitottam de ennek ára is van ám, amúgy most teszem fel ezt a kérdést harmadszor szerintem az oldalon: miért nem egyértelmű, hogy ez egy közösségi, nyilvános fórum ahol minden kérdés-válasz többeknek segíthet? Mitől nyilvánvaló egyeseknek, hogy a szabályzat ellenére, idézem:Ha meg kiteszi a mail címet, akkor Gergoo egyből kitörli.
A fórumhozzászólások nem ösztönözhetik a többi felhasznlót, hogy az oldalon biztosított levelezőrendszer kivételével kapcsolatba lépjenek bárkivel (pl. e-mailben, MSN-en vagy skype-on).
ilyet megenged magának?
Na, mind1. Ez volt az utolsó alkalom, hogy nem azonnal töröltem az ilyen hozzászólást.
- TomTemplar
- Nem elérhető
- Junior Member
- Alles im Lot
- Köszönetek: 6
Csak apró adalékként jegyzem meg, hogy ez minden diplomásra igaz.
Szia Csopaki!
Valóban igazad van, és köszönöm a korrekciót!