Magyarok a német építőiparban

Több
14 éve 3 hete #1756 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Magyarok a német építőiparban

szittyah írta::

szia TomTemplar!
nem találtam pü funkciót, ezért ide írok neked... szeretném felvenni a kapcsolatot veled, vagy esetleg közvetlen a barátoddal, ugyanis én is designer (pontosabban ip. termék és formatervező) vagyok, és jól jönne, ha meg tudná tapasztalatait osztani. kint szeretnék munkát találni, hátha tudna 1-2 tippet ezzel a területtel kapcsolatban adni.
remélem nem nagy gond?

Dani

Miért nem lehet itt? Speciel engem is érdekel de gondolom jár erre más is akit érdekelhet vagy jár majd erre a későbbiekben. :angry:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• szittyah
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 3 hete #1757 Írta: szittyah
szittyah válaszolt a következő témában: Magyarok a német építőiparban

nyilván lehet itt! csak ha a barátja nincs fent, viszont van mail címe, amit magánba megadna, de nem szívesen tenné ki egy nyilvános oldalra... erre értettem.

• rimoldi
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 3 hete #1758 Írta: rimoldi
rimoldi válaszolt a következő témában: Magyarok a német építőiparban

Ha meg kiteszi a mail címet, akkor Gergoo egyből kitörli.

Több
14 éve 3 hete #1759 Írta: Gergoo

szittyah írta::

nyilván lehet itt! csak ha a barátja nincs fent, viszont van mail címe, amit magánba megadna, de nem szívesen tenné ki egy nyilvános oldalra... erre értettem.

Egész pontosan ezt írtad: "szeretném felvenni a kapcsolatot veled, vagy esetleg közvetlen a barátoddal"
No, Tom itt van vagy legalább is várható, hogy visszanéz és amíg a barátját megkérdezheti, hogy a nyakába zúdíthat-e egy vadidegent szerintem van esély arra, hogy a néhány ezer tagunkból valaki éppen designer és hozzászól a kérdésedhez. Nem sok de van. Ha pedig csak annyi lenne a kérdés, hogy nincs-e valami munkalehetőség ahol dolgozik akkor szerintem ezt szigorúan privátban (van ilyen funkció az oldalon) mert kettőt pislantok és estig teli lesz szórva ez a topik kapcsolatfelvételi szándék ismertetésével.

Több
14 éve 3 hete #1760 Írta: Gergoo

rimoldi írta::

Ha meg kiteszi a mail címet, akkor Gergoo egyből kitörli.

Természetesen. Van egyáltalán fogalmad arról, hogy milyen aranybánya lenne a nyilvános fórumban hemzsegő e-mailcímek egyeseknek? Gondolom a tulajdonosának és természetesen nekem sem hiányzik, hogy az oldalt ellepjék. Hetekig jöttek a levelek, hogy milyen macera a fórum olvasásához is a regisztráció, megnyitottam de ennek ára is van ám, amúgy most teszem fel ezt a kérdést harmadszor szerintem az oldalon: miért nem egyértelmű, hogy ez egy közösségi, nyilvános fórum ahol minden kérdés-válasz többeknek segíthet? Mitől nyilvánvaló egyeseknek, hogy a szabályzat ellenére, idézem:
A fórumhozzászólások nem ösztönözhetik a többi felhasznlót, hogy az oldalon biztosított levelezőrendszer kivételével kapcsolatba lépjenek bárkivel (pl. e-mailben, MSN-en vagy skype-on).
ilyet megenged magának?
Na, mind1. Ez volt az utolsó alkalom, hogy nem azonnal töröltem az ilyen hozzászólást.

Több
14 éve 3 hete #1762 Írta: TomTemplar
TomTemplar válaszolt a következő témában: Magyarok a német építőiparban

Csopaki írta::

Csak apró adalékként jegyzem meg, hogy ez minden diplomásra igaz.

Szia Csopaki!

Valóban igazad van, és köszönöm a korrekciót!