Mindent tudni akarok Németországról

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #30942 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Mindent tudni akarok Németországról

gejza írta: decotext írta : "...pillantanyilag a legdrágább 13.750€/hó rezsi nélkül. "
Azért mielött bárki szívbajt kapna: ennyiért egy 15 "szobás" iroda/üzlet stb. kategióriás ingatlan bérelsz, amiben persze ha úri kedved úgy hozza, akár lakhatsz is....:-) A sorban második legdrágább már "csak" 1.600.-€, ez inkább a reális felsö kategória arrafelé..

Gejza koma, bocsájts meg, hogy kijavitalak de egy 5 emeletes ház úgy nevezett "Panthouse Wohnung"-ról van szó és a tévedések elkerülése végett valóban ennyi a lakbér, Müchen közepén, rezsi nélkül! Tehát itt nem elirásról vagy irodaházról van szó hanem egy 165 négyzetmeéteres teraszos lakásról! További jóval olcsóbb ajánlatok itt <<<.S itt már 8000 ezerért is lehet kapni lakást >>> INFO .
Szinte ajándék..... :chuckle: :chuckle:

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
11 éve 6 hónapja #30943 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Mindent tudni akarok Németországról

Gejza koma, bocsájts meg, hogy kijavitalak de egy 5 emeletes ház úgy nevezett "Panthouse Wohnung"-ról van szó és a tévedések elkerülése végett valóban ennyi a lakbér, Müchen közepén, rezsi nélkül! Tehát itt nem elirásról vagy irodaházról van szó hanem egy 165 négyzetmeéteres teraszos lakásról! További jóval olcsóbb ajánlatok itt <<<.S itt már 8000 ezerért is lehet kapni lakást >>>INFO.
Szinte ajándék..... :chuckle: :chuckle:

Semmi gond dct. mi megertettük es ez a lenyeg, vagy sem? :hyper:
Szerintem a valaszod tökeletes volt, ugyanis lehet lakast berelni 300
Eurotol 40.000 Euroig es meg a felsö hatar meg sem volt jelölve :wait:
A kerdes, mint mindig nem volt szakszerü, targyszerü, s igy tovabb............... :bye:

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
11 éve 6 hónapja #30950 Írta: DECOTEXT

prosperus írta: A kerdes, mint mindig nem volt szakszerü, targyszerü, s igy tovabb............... :bye:

Természetesen nem mindegy, hogy hol van az adott bérlendö ingatlan! A kérdezö valószinü, hogy ezt kihagyta a szempontok közül. Amig a lányomék nem vettek egy lakást kissé kijebb (München szélén) addig nekik is berlakásuk volt, s 1200 volt rezsi nélkül, annak ellenére hogy belváros volt (ez szuper olcsónak számitott). Mázli volt, mert sokan jelentkeztek erre, de mivel mi a nejemmel kereseti kimutatással kezesek voltunk, s a lányom a Microsoftnál dolgozott (szintén jó lé), igy azonnal ö kapta a kérót. Miután kiköltöztek, kéz alatt ment tovább a lakás, kolégához. Sokszor nem is jut ki az ilyen hirdetésre!
Drágát mindig lehet bérleni, ezzel teli a net!

DCT

Több
11 éve 6 hónapja #31106 Írta: patkos9
patkos9 válaszolt a következő témában: Mindent tudni akarok Németországról

;)
köszi,de szerintem eléggé a földön járok azért vagyok még itthon és nem rohantam ki azonnal a gyerekekkel mind elég sokan a kolbász kerítés reményében!én tájékozódás kértem,mert itthonról ezeket nem igazán lehet kideríteni,de hátha valaki segíteni is akar!!!!!!!!!!!!! :clap:

Több
11 éve 6 hónapja #31107 Írta: patkos9
patkos9 válaszolt a következő témában: Mindent tudni akarok Németországról

szia!végre egy normális,nem kötekedő,segíteni akaró magyar!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos mostanában ez egyre ritkább!!!Örülök,hogy írtál nekem így legalább egy kicsit kezdem átlátni a rendszert,mert erről egyszerűen sehol nem találtam semmilyen infót!köszi még egyszer és nektek is sok szépet és jót!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
11 éve 6 hónapja #31114 Írta: DECOTEXT

patkos9 írta: szia!végre egy normális,nem kötekedő,segíteni akaró magyar!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos mostanában ez egyre ritkább!!!Örülök,hogy írtál nekem így legalább egy kicsit kezdem átlátni a rendszert,mert erről egyszerűen sehol nem találtam semmilyen infót!köszi még egyszer és nektek is sok szépet és jót!

Senki nem kötekedik! Itt 10 ezrével találsz bérleményeket! Már sokszor leírtuk, hogy itt nem nagyon fog senki vigasztalni vagy sajnálni. Itt tényeket írunk, s ha valaki naiv azt konkrétan kiigazítjuk! Tudod, hülye kérdések nincsenek...... Persze lehetne oldlalakon keresztül szépiteni és hamisítani a helyzetet, de akkor ez egy drasztikus profilváltás lenne, s ez itt senkinek nem érdeke! Aki valóban komolyan gondolja azt, hogy kijön a BRD-be, az nem lesz morcos, ha nem az hallja amit szeretne, hanem azt ami a válóság!

DCT