Menni vagy maradni?
- Kanga
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
kfz írta: Kanga londoni rémtörténete:
Tipikus messziről jött ember szindróma......van egy(kb nyolcvan)pár ismerősöm a ködös albionban. Ne tessék már a bérleti díjakat meg a "borzasztó"környékeket sorolni....van olyan is....meg az ellenkezője is. A fizetés pont olyan változó mint németben és ha menőjenősködsz az Isten pénze se elég a megélhetéshez. Ha családod van és dolgoztok, valamint normál polgárként éltek....akkor bizony marad a takarékban lé
Persze a pub tündérek, meg a disco macsók ott is szűkölködnek....meg tönkre is mennek.
Vannak nagyon sokan Angliaban, meg valoszinuleg Nemetorszagban meg mas 'nyugati' orszagokban akik nem 'pub tunderek' hanem tanult, diplomas, dolgozo emberek es eppen hogy csak kijonnek a fizetesukbol, ha egyaltalan talalnak munkat. Sokan az egyetem elvegzese utan lesznek 'pub tunderek' mivel nem talalnak mas munkahelyet.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Bizony meg. Én lennék a moderátorok gyöngye. Vagy nem?miller84 írta: Kedves Gergoo.
Miért vágtad le a többi szöveget?
Megollózod a mondandóm?
Grt!
- miller84
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 0
Szerintem hagyjuk. Nem lesz egyetértés. Még válaszolok és ejtsük a témát.
Deco:
A melós azért sír, mert nincs miből ! Akarna ha lenne miből !
Termelékenység? Nincs miből! NINCS pénz!
Én tudom hogy nem fogok jobban élni M.o.-n. Én ezt tőlletek kérdeztem akik majdhogynem dícsérik az országot...Menni vagy nem menni a téma? Erre írtam hogy menni.
Persze arra lehet figyelmeztetni kultúráltan a másikat hogy készüljön fel, tanuljon nyelvet, stb.
De hogy nem is olyan rossz, meg sokkal jobb mint ahogy leírom...mondom saját tapasztalat hogy nem lehet megélni!
- Eva10
- Látogató
En pont ezert jöttem ki majd 50 evesen - nagyon nehez volt. Mert ment otthon eleg jol, de annyit nem tudtam keresni, hogy normalidan is eljek, es nyugdijra is felretegyek. A minimalber ketszereseböl meg - atlag ennyit fizettem be - nem lett volna megfelelö nyugdijam.
Hogy itt mennyi lesz? nem tudom, mert nem fogok elegendö ideig dolgozni, hogy jonyugdijam lehessen. De talan az otthoninal megiscsak több lesz....
En is panelben eltem, es a fütest nem lehetett egyenileg szabalyozni, legfeljebb a radiatort tekertem le, megis legköbmeterre kellett fizetni - bizony draga volt.
Itt minden radiatoron van merö, es nem fizetek ahelyett is, aki a levegöbe engedi a meleget, ahelyett, hogy letekerne a radiatort - mar amelyiket lehetett szabalyozni...
szia:
Eva
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ha jól lövöm be az elmérgesedett vita kezdőpontját akkor valahol (nagyon finom leszek) a hulladék magyar média vakuvillantásának (többszöri) belinkelése (mint vélemény) és azok mint tények ismételt szajkózása áll szemben a "néhány évet" kint már megélt, esetleg be is illeszkedett kisebbséggel szemben.DECOTEXT írta: Mi a f@szon vitázunk akkor??
Senkit nem érdekel, hogy látod mitől szar! Ha megkritizálod a nyugdíjrendszert, támadásnak veszik, ha megemlíted a termelékenységet azt pedig garantáltan személyes sértésnek. Eszébe nem jut a megoldásra koncentrálni, csak hajtogatja a hülyeséget! Nem ollózom megint ide, hogy mi lenne az RTL Klub érdeke, azt hiszem a föld alá süllyednék szégyenemben ha azt nem hülyeségnek nevezném.
Tulajdonképpen én kevertem össze a számokat is, nem 100, én bármit elvállalok és megtanulok a kinti környzetben németül emberből jött haza 99 hanem a statisztikában is szereplő 40 ezerből. De a ratyiklub (ez nagyon jó, köszi KFZ ) az tényeket közöl. Hihetetlen.
- miller84
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 0
Köszönöm a hozzámszólást.
Csak megerősítettél mindenben.
Ajánlom mások figyelmébe!
Miller