Menni vagy maradni?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nem is kell tudnod. Miben befolyásolna az tényeket? Pl., hogy a művész úr keveset fizetett be?miller84 írta: Mondom, nem tudom ki honnan jött és miből. Szivesen leírnám hogy én mit miből hogyan...a számok nem hazudnak!
Ez a duma rész, nem is reagálok többet rá.miller84 írta: Persze akinek van segítség...nem irigykedem, de probálja meg nullából és aztán magyarázás! A 0 az konkrétan nulla és nem ahogy sokan értelmezik. Számolj utána, egyszerű matek és máris kijön hogy nem lehet megélni belőle.
Azért mert jobb. De van belépő! Kezdőtőke, nyelvtudás, szakma, stb, stb.miller84 írta: De másképp hogyan lenne ilyen kapós ez az oldal? Azért irány németország mert itt olyan jó?
Ezt nem értem de nem is vagyok kiváncsi rá!miller84 írta: Magaddal vitatkozol egy kicsit!
Na, majd kint jön a csodálkozás neked azt garantálom. Te (is) azt hiszed, hogy kevesebb és könnyebb munkával fogsz sokkal többet keresni, sőt még félre is tenni? HA-HA-HAmiller84 írta: Az én hozzáállásom mindig is optimista. De egy idő után kiég az ember ha nem csinál mást csak non-stop rabszolga és nincs pénze semmire!
Hamar hazaút lesz itt szerintem!
Szabad, csak már a könyökömön jön ki (nagyon finom voltam) berakod a szegény művész úr sztorit, hangulatkeltés. Bedobod a legilyenebb meg legolyanabb "tényeket", hangulatkeltés.miller84 írta: A legezés nem sírás, csak tények! Amit a LEGszegényebbek éreznek a LEGinkább! DE elnézést kérem ha nem szabad legezni
Csak azt jeleztem, hogy marhára semmi keresnivalója nem lenne egy teljesen másról szóló topikban. Szabad hangulatot kelteni, azt csinálja az óriás értelmeség 90%-a Magyarországon. Te se hiányozz közölük. Ettő sokkal jobb minden. Tudod mit? Küldjél minden nap ilyen hülyeséget, hogy pl. mennyi nyugdíjat kap egy színész aki majd megfeszült egész életében, van egy közeli ismerősöm aki nemrég kapott 200K korüli nyugdíjat és mivel nagyon jól ismerem, tudom megdolgozott érte és a szinész úr sztorira pedig jóindulatból is csak legyinteni tudok.
Pl. ami energiát a sírásra, másokkal dolgaival való foglalkozásra illetve hangulat fokozásra pazarolsz, inkább a saját céljaidat elősegítő tevékenységekbe fektesd! Magadra koncentrálj ne a hazára, ne itthonra, ne a másikra!miller84 írta: ÉS ha vannak ilyen okos emberek...mit tegyek hogy jobb legyen itthon? Várom a megoldásokat!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- miller84
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 0
Menni vagy nem menni a téma? Én leírtam hogy menni és hogy miért.
Egy link és azóta oltogattok Kedves emberek! A művész úr miből fizetett volna többet vagy bárki más? Ha?
Nem ismersz és véleményt alkotsz rólam? NAh az ilyen ez lesz veled meg az dolgokat ismeretlentől soha nem veszem fel. Sőt csak inspirálsz Közönöm.
Én ittohn is keményen dolgozok és kint is azt fogom tenni, csak ott megfizetik majd!
Ezzel most az elkedvtelenítés a cél???
Ha valaki azt mondja hogy menni vagy nem menni, azt alá kell támasztani valamilyen forrással. Mivel sokan nem hiszik el hogy valaki olyan szegény hogy enni alig tud így csak ilyen cikkekkel lehet bemutatni a helyzetet! Rámírtad hogy duma? Nem duma, nem kindenki ugyan onnan indul az életben anyagilag!
Jah. Nem én foglalkozok másokkal hanem ti velem Leírtam miért kell elmenni és kész. Azóta fejtegetitek hogy milyen jó itthon az élet, nincs szegéynség és jó itt élni. Csak az szegény aki béna és hülye ebben az országban. Ezzel sokmindenkit megsértettél. 90% ot...KEdves moderátor
Ezt a linket nézzétek meg. Ennyi!
http://www.rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/videok/167121
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Véleményt alkotok bizony. Amit írtál, hallottam már több száz embertől korábban. Szinte mind otthon van megint. Kicsit elvoltak tévedve illetve rosszul értelmeztek dolgokat. Pl. kemény munka.
Természetesen szó nincs elkedvtelenítési célról, ez amit felvetettél csak a szokásos reakció amikor valami nem tettszőt hallotok!
Az én forrásom 8 év külföld és rengeteg még otthon élő barát illetve családtag illetve személyes otthoni tapasztalataim. Bocs de eszembe nincs még csak megpróbálni sem összevetni a magyar lakosság mindentudó, nagyon komoly, nagyon hiteles RTL Klub-jával!
Leírtad miért kell menni??? Tények??? Ennyi marhaságot ne haragudj. Maradjunk annyiban, hogy nagy bölcsen ezt "hánytad be":
Nem bénáztam, nem hülyéztem. Eszem ágában sincs tömegeket megsérteni. Azt viszont igenis állítom, hogy első lépések között van a teljes gondolkodásmód csere! Hatékony kezdésnek el kéne szigetelődni az összes létező magyar médiától! 2 nap és értenétek, hogy miről is beszélek!miller84 írta: Tehát a kérdésre hogy maradni vagy menni? Menni:) Ez az én véleményem!
http://penzcentrum.hu/karrier/siralmas_helyzetben_a_legendas_magyar_szinesz_nyomorog.1032643.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Megnéztem ezt a riportot. Felesleges volt. "Mestermunka." Az van benne amit hallani akar a nép. Nem véletlenül ilyen "jó kis kereskedelmi csatorna ez"!
Ezt nézni már önmagában egy fa..ság, belinkelni meg,... hát inkább nem mondok semmit. Be is fejeztem veled a vitázást!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
miller84 írta: Ezt a linket nézzétek meg. Ennyi!
Szia Miller84!
Meg fogom nézni....de! már párszor kifejtettem, hogy a kereskedelmi TV-k kedvenc mániája a dezinformáció. A leg( ) nagyobb féreg a ratyiklub az összes közt.
Úgyhogy csak módjával elhinni a dolgokat, persze igaz a jobb lét lehetősége.
De hidd el akik itt "lehuhognak", vagy úgy érzed hogy ezt teszik, csak arra akarnak felkészíteni, hogy ha menned kell és mész, lehet hogy nagyobb mínuszba vered magad mint eddig.
De kívánom legyen szerencséd, hisz ezt minden magyar megérdemelné (szerintem)
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- Eva10
- Látogató
Nem bantani akarlak, de hogy lehet ez? Hogy lehet 50000,- Ft a nyugdijad? Ez a minimalnyugdijnal is kevesebb, ha jol tudom.
Es: azt bizonyara tudtad, hogy a nyugdijad nem lesz sok. Amikor jobban kerestel, nem lehetett volna valamit felretenni?
szia:
Eva
- miller84
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 0