Menni vagy maradni?
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Ezt is probaltam megertetni.. Hogy az allami bevetelek joresze eltunnek a szurke es fekete gazdasagban meg a gazdasagi hatterorszagban (politika). Korrupcio esatobbi. Ezek a milliardok mellett a szoctam az csak 2 zacsko mogyoro. De Deco csak ennyit tud, mint a pereces:) Tul sok a szoctam blabla..TidujV írta: Én nem szeretnék ebbe a vitába beszállni, de fogalmam sincs honnan veszik ezeket a számokat. Nekem nem tűnnek valósnak. Itt a kulcsmondat:
"ehhez képest a segédmunkások jó, ha átlagosan bruttó 99.800 forintot keresnek (hivatalosan). "
Hivatalosan!! De valóságban vajon mennyit Szerintem ezen kár vitatkozni. De persze ti tudjátok.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
mahlzeit írta: Neked tenyleg vissza kellene ulnod az altalanos iskolaba. Ettol lejjebb nem nagyon lehet.. Azt hiszem ezt a linket szetkuldom, hagy rohogjon mas is:) Most igy hirtelen nem is tom mit kene erre reagalni. Szerintem semmit, GErgoo kimoderalna.
DCT
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
mahlzeit írta: A te hozzaallasoddal en mennek:)
Köszönöm a bizalmadat!
De a nyelven kívül (csak hogy beelőzzem DECO-t) most végzek még két szakmával(ősszel), így összességében a jogosítványommal együtt lesz 1 felsőfok (közgé) plusz 5 db középfokú szakmám
Nehogy elvesszek a vadnyugaton...mert aki elhagyja ezt a gondoskodó, szociálisan érzékeny országot az kösse fel a gatyáját
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Látom az utóbbi napokban szépen összefeszültetek
Nekem csak annyi közbevetni valóm van, hogy ismét egy példabeszédet fogok közzétenni:
"Ha egy ember mondja, hogy szamár vagy ne higgy neki.
Ha már ketten mondják, gondolkozz el rajta.
Ha ezt már hárman, vagy ennél többen állítják....vegyél egy nyerget!"
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 141
kfz írta: Kedves mindannyian!
Látom az utóbbi napokban szépen összefeszültetek
Nekem csak annyi közbevetni valóm van, hogy ismét egy példabeszédet fogok közzétenni:
"Ha egy ember mondja, hogy szamár vagy ne higgy neki.
Ha már ketten mondják, gondolkozz el rajta.
Ha ezt már hárman, vagy ennél többen állítják....vegyél egy nyerget!"
Én csak annyit tennék hozzá (Hofi után szabadon), hogy kinek nem inge ne vegye magára, de akinek inge, az őtözködjék már föl végre
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Ha ezt mind beirod a CV-be sose kapsz állást.kfz írta: lesz 1 felsőfok (közgé) plusz 5 db középfokú szakmám
Túlképzetteket nem vesznek föl.