Menni vagy maradni?
- Eva10
- Látogató
De igen, csinald meg otthon amirol irsz - akkor elhiszem, addig bizon - nagyon sajnalom, de nem tudom elhinni. Azt igen, hogy sok minden mashogy kellene, de hog mindent megcsinalnal otthon emit irsz, az nekem hihetetlen.
szia:
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nekem abszolut nem hihetetlen. Egy jó grafikus 8-9 éve simán megkereste a 250-300 nettót otthon, információim szerint ma sem kap egyik cég sem 300 alatt. Persze lehet fiatal, gyorstalpalót végzett fiatalokkal bohóckodni 100-150 körül de annak előbb-utóbb nem olcsó tanulópénz lesz a vége. 300 nettóból pedig saját ingatlanban bőven a vitatott "német minimálbéres" életszínvonal felett lehet élni. Ezért DCT kijelentése, hogy ezt simán tudná hozni otthon még csak nem is túlzás nem, hogy hihetetlen lenne.Eva10 írta: De igen, csinald meg otthon amirol irsz - akkor elhiszem, addig bizon - nagyon sajnalom, de nem tudom elhinni. Azt igen, hogy sok minden mashogy kellene, de hog mindent megcsinalnal otthon emit irsz, az nekem hihetetlen.
szia:
Eva
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Éva, tavaj és tavaj előtt összesen 3 (három) munkalehetőséget is kaptam volna (ajánlat) és viszonylag jó fizetésért! Mi van a keresek is munkát.....?? Egyébként ismét valamit félreértettél, mert én folyamatosan azt hajtogattam, hogy ha valaki itt állandó takarékossággal, fillérkeből meg tud élni és így elégedett az letével EZT otthon is meg lehet csinálni! Erről volt szó! Mi sem azért jöttünk ki ide 1989-ben garasoskodni kelljen. Igaz nekünk ugyan soha nem volt gazdasági oka az emigrációnak, de 1200 euróért biztosan nem maradnánk itt Németországban, mert ennyit otthon is kényelmesen meg lehet keresni. Pláne ha valaki vállalkozó netán cégtulajdonos! Nálam ez vágta ki a biztosítékot!Eva10 írta: Decotext, mindig azt irod, hogy te mit csinalnal meg Magyarorszagon. Tudod, itt elsz mar regota. Akarhanyszor is vagy otthon, akkor sem otthon dolgozol. Csinald meg, es utana vitatkozz olyanokkal, akik nemreg meg otthon eltek, vagy most is otthon elnek.
DCT
- Eva10
- Látogató
Nyilvan te befejezted a temat, de engem bizony csak akkor tudsz meggyözni, ha teljesitred, amit igersz. Egyeb esetben csak szavak....es nem tudjuk, mi a valosag - nem bantani akarlak, de ez az igazsag.
Persze nyilvan nem szamit neked, hogy en mit gondolok, talan nem is fonbtos, nem is kell az legyen. De azert gondold meg, hogy mondani barmit lehet, a bizonyitek a lenyeg, es az itt nincs, csak szavak - en legalabbis igy latom.
szia:
Eva
- timi2012
- Látogató
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145