Menni vagy maradni?
- timi2012
- Látogató
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 4 hónapja #21048
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?
Értem.
1. DCT-ről volt szó és Ő jelenleg grafikus.
2. Eladó az nem szakma 2012-ben és bárki átképezhet(né)i magát keresett szakmákra.
1. DCT-ről volt szó és Ő jelenleg grafikus.
2. Eladó az nem szakma 2012-ben és bárki átképezhet(né)i magát keresett szakmákra.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 141
12 éve 4 hónapja #21049
Írta: peteratde
Mikor igazgató voltam, akkor kerestem 9 éve 220 nettót. Bejelentve valami 400000 volt Br.
Mikor 3 éve gazdasági igazgató voltam Br 500 000-el akkor sem volt a nettom 300000.
Azt elhiszem, hogy kiemelkedó képességű grafikus, olyan cégnél, ahol hajlandóak is és tudnak is fizetni ekkora összeget esetleg kereshet ennyit, de az ritkaság.
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
peteratde válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?
Azért engedd meg, hogy ebben kételkedjem.Gergoo írta:
Nekem abszolut nem hihetetlen. Egy jó grafikus 8-9 éve simán megkereste a 250-300 nettót otthon, információim szerint ma sem kap egyik cég sem 300 alatt. Persze lehet fiatal, gyorstalpalót végzett fiatalokkal bohóckodni 100-150 körül de annak előbb-utóbb nem olcsó tanulópénz lesz a vége. 300 nettóból pedig saját ingatlanban bőven a vitatott "német minimálbéres" életszínvonal felett lehet élni. Ezért DCT kijelentése, hogy ezt simán tudná hozni otthon még csak nem is túlzás nem, hogy hihetetlen lenne.Eva10 írta: De igen, csinald meg otthon amirol irsz - akkor elhiszem, addig bizon - nagyon sajnalom, de nem tudom elhinni. Azt igen, hogy sok minden mashogy kellene, de hog mindent megcsinalnal otthon emit irsz, az nekem hihetetlen.
szia:
Eva
Mikor igazgató voltam, akkor kerestem 9 éve 220 nettót. Bejelentve valami 400000 volt Br.
Mikor 3 éve gazdasági igazgató voltam Br 500 000-el akkor sem volt a nettom 300000.
Azt elhiszem, hogy kiemelkedó képességű grafikus, olyan cégnél, ahol hajlandóak is és tudnak is fizetni ekkora összeget esetleg kereshet ennyit, de az ritkaság.
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
12 éve 4 hónapja #21050
Nem ritkaság de felőlem kételkedhetsz.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- timi2012
- Látogató
12 éve 4 hónapja #21052
Írta: timi2012
timi2012 válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?
Pont ezt mondom. Sok embernek nincs ra meg a kepessege hogy jo grafikus legyen.
Atkepezheti magat mindenki jol fizetö szakmara, de akkor ki fogja a kenyeret eladni es ki fog beteget apolni stb.
Multkor lattam a teveben hogy a masodik leggyakoribb munka az eladoi itt nemetorszagban.Pontosan mar nem emlekszem a sorrendre de elökelö helyen volt az apolonö a pincer stb. Tehat ezekre a munkakra igenis szükseg van !
Atkepezheti magat mindenki jol fizetö szakmara, de akkor ki fogja a kenyeret eladni es ki fog beteget apolni stb.
Multkor lattam a teveben hogy a masodik leggyakoribb munka az eladoi itt nemetorszagban.Pontosan mar nem emlekszem a sorrendre de elökelö helyen volt az apolonö a pincer stb. Tehat ezekre a munkakra igenis szükseg van !
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #21054
Nem azt mondtam, hogy nincs rá szükség, természetesen van. Ugyanakkor állítottam, hogy ez manapság nem szakma. 10 éve sem volt már az. Egész véletlenül dolgoztam eladókkal már és bizony a legjobbak életükben nem tanulták, egyszerűen jók voltak. Ha pedig arra gondolok, hogy milyen nyelvtudás illik egy eladóhoz akkor megkockáztatom, hogy két kezemen meg tudnám számolni hány eladó jut ki évente Németországba.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső