Magyar céggel Németországban
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Ez sima "Vermittlung" , ehhez még németországba se kell jönnötök.telekiera írta: Jo reggelt kivánok
köszönöm a választ .Az egyik német munka ado csak provizió ellenében akar embereket. ő adozik ő biztositaná ő vele kötik az emerek a szerzödest .Nekünk amiért lesznek magyar munkásai próviziót fizetne.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- bayer
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 16
?Másik: tehát nem cég kell hozzá, hanem közjegyző... ezt így értem. Mivel nekem magyarul minden cégpapír megvan, elég ha lefordíttatom, beviszem a közjegyzőhöz?
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Ezt hol olvastad?bayer írta: Köszönettel: ha a keresőbe beírom a "közjegyző" szót 15 találat jön abból az első 6 ebből a fórumból, költségekről semmi. Mit csinálok rosszul?
?Másik: tehát nem cég kell hozzá, hanem közjegyző... ezt így értem. Mivel nekem magyarul minden cégpapír megvan, elég ha lefordíttatom, beviszem a közjegyzőhöz?
Amig nem alapitasz német céget addig semmi közöd a közjegyzöhöz.
Mégegyszer:
Minden EU cég alanyi jogon dolgozik bármely EU államban megrendelésen. Se telephely, se leányvállalat se közjegyzö nem kell ehhez.
Kitzárolag a formaságokra kell ügyelni, a számláknak és levélpapiroknak vannak kötelezö adataik.
- bayer
- Nem elérhető
- Senior Member
Mivel kint élek, és 27% Áfával nem szeretnék számlát kiállítani ha tudok19 vagy 6% is, és a fogyasztóknak a fogyasztói árból ez nem kis vonzerőt adna (tartós élelmiszerrel is kereskedünk, fűszerek stb.), valamint kellene egy cégautó ezen okokból gondolnám praktikusnak. Oké majd a nyereséget hazautaljuk az anyacégnek. Tehát a leányvállalat alapításhoz elé-e a magyar papírokat lefordíttatni?
Más: ha én csak otthon vagyok biztosítva (minimálbér után persze), kell-e itt bármit személyesen fizetnem (szja, tb, akármi adó).
Köszönöm!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- bayer
- Nem elérhető
- Senior Member