Németországba gyerekekkel
- Eva10
- Látogató
Söt, ha mostanaig egyaltalan nem hagytad egyedül, akkor a helyzet meg rosszabb! Hiszen hirtelen lesz az, hogy egyedül lesz, es ejjelre.
Dehat te vagy az anyja, es sajnos te döntesz felöle.
Sajnalom a kemeny szavaimat, de ezt le kellett irnom
sok sikert:
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Hát ezzel aztán egyáltalán nem értek egyet! Először is nevelés kérdése hogy fél e gyerek vagy sem! Mi a két gyerekkel (2 és 4 évesek akkor) mosogogva néztük az erkélyen a villámló nyári vihart, és számolgattuk a másodperceket hogy tudnuk milyen messze vágott bele a villám valhova! Gyerekeim kibevették mindig a boszorkányokat és vigyorogtak a mums hülyeségekre. Soha nem féltek állatoktol de folyamatosan távol tartották magukat pl idegenektől! Minden csak definició kérdése! Én komplyan azzal edzetterm már ilyen kora a kölyköket hogy mindenre van magyarázat soha nem kell félni! Igy aztán állitom, hogy utoljára csecsemőként sírtak fel éjjel, de akkor is inkább hiszti volt vagy kisebb hasfájás!Eva10 írta: Csak egyszer ebredjen fel, es feljen.....dehat te jobban tudod, de boritekolom, ha igy csinalod, akkor szinte 100%, hogy egy lelkileg serült gyereked lesz - es ezt elhiheted, mert szakember vagyok!
DCT
- Kanga
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
Remelem minden a leheto legjobban alakul Legszinek is meg a kislanynak is. Ki tudja, ha pl. sikerul allast meg lakast talalni Nemetorszagban, lehet olyan szomszed vagy masik anya a munkahelyen, akivel felvaltva tudnak vigyazni a gyerekekre - nekem a korabbi munkahelyemen voltak olyan kollegaim, egyedulallo anyak, akik igy oldottak meg. De ehhez eloszor persze lakas meg allas kell. Tenyleg remelem hogy megoldodik valahogy.
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 52
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
1 Mi megtanitottuk a gyerekeket is németül mielőtt kijöttünk, s nem nagyon volt idegen az ország mert azonnal tudtunk mindenkivel kommunikálni!! Az igaz, hogy nekünk nem kellett éjjel egyedül hagyni a gyerekeket, de erre rengeteg a megoldás. Aki meg ezt nem keresi és mindenáron együtt akkar lenni a porontyával, az ne menjen idegen országba, ha fél! Otthon kell maradni Mo.-on, a nagyi majd vigyáz az unolákra éjjel is..... Denkit nem kényszerítenek arra, hogy félelembe vigye a saját gyerekeit!Emilio33 írta: 1 amit Te itt most leírtál, annak semmi köze ahhoz, hogy otthon hagyom éjjel egyedül a gyermekem egy idegen országban, idegen lakásban.
2 De szerintem sok mindenre megtanít ez a "tulajdonság", tudni kell kezelni, félelmet legyőzni, és azt magam javára fordítani. Nem hiszem, hogy csak a Te megoldásod a jó megoldás.
2 Én egy szóval sem mondtam, hogy a mi megoldásunk csak a jó! Én csak azt irtam le, hogy mi hogyan csináltuk! Te nyugdotdan őrizheted 24 órán át a gyermekeidet, ez a magánügyed, de hidd el a szülők példája nagyon nagy hatású! Ha Te is féltél, sőt a szüleid is, akkor a saját gyermekednek is ezt szuegrálod ha félted őketz és valóban ők is félni fognak.....
Mitől is?
DCT